IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да те прецакат от "Монбат" или измама по български

http://www.finance5.bg/news/bulgarian/52348.html

мисля, че статията стана добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
      Друга точка от дневния ред предвижда бонуси в размер на 200 хил. лв. за членовете на Управителния съвет и толкова за членовете на Надзорния съвет, или общо 400 хил. лв.
      С тези 400 хил. лв. можеше поне да се изкупят обратно още 65 хил. акции.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Господин Караиванов ,дали да не проведем разговор , с по едрите съакционери . Не знам госпожа Пеева защо не се включва
        Last edited by bulman1974; 27.05.2010, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
          Дивиденти няма да се раздават, заради инвестиционната програма на компанията.
          Трябва да е много секретна тази програма щом никой нищо не е чувал за нея?!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulman1974 Разгледай мнение
            Не знам имат ли още по едри миноритари,
            Незнам дали имат по-едри миноритари, но за всеки миноритар са подготвили по-едри.....и твърди.......изненади.......

Коментар

• Току що говорих с Даниела Пеева по телефона.

И както можеше да се предположи, изобщо не съм изненадан от отговорите и.

Мениджмънта взима бонуси за постигнати добри резултати.

Дивиденти няма да се раздават, заради инвестиционната програма на компанията.

На въпросът ми - "Защо след като има инвестиционна програма, не се прекратят обратните изкупувания" - тя ми отговори : "Че това индиректно оказва влияние, на инвестиционната политика на компанията !"

Или с една дума - и вие ДОНОРИ ще получите "индиректно" дивиденти, ама някой друг път......може би в следващият си живот.

Или както имаше една култова реплика във филма "Сътворението на света" - Да го духат бедните (разбирай акционерите с по някоя и друга акцийка)

Много мъка и болка предстои да наблюдаваме тук.

Препоръчваме за всички акционери с малки дялове да си купят по един букет с Бегонии

Коментар

• Не знам по какви критерий компанията е обявена за номер 1 по най добро корпоративно управление .Не съм съгласен много, Давайте предложения, Не знам имат ли още по едри миноритари, В най добрият вариянт внуците ни могат да земат некоя стинка дивидент,
                Last edited by bulman1974; 27.05.2010, 15:13.

Коментар

• Централен офис:
                  Бул. "България" 102, Бизнес център "Белисимо", ет. 7
                  Телефон: 02 962 11 50
                  Факс: 02 962 11 46

А на 988 24 13 отговаря ДВИ на дружеството - Даниела Пеева......много е свестна.... ще те успи със сигурност. Но това не означава, че ще ти дадат дори трохи от баницата :-)
                  Last edited by Петър Караиванов; 27.05.2010, 15:02.

Коментар

• потърпевш

Предлагам да се организираме , и да поставим въпроса за дивидента , все пак сме платили реални пари за участието в компанията. За какво са тия общи събрания ,като всичко е формално.
                    Last edited by bulman1974; 27.05.2010, 14:59.

Коментар

• Нещо донорите хич ги няма вече ?

Дългосрочен, ти няма ли да купуваш при таз прИмоцийка ?

Коментар

• Пари за обратни изкупувания и бонуси на УС и НС има, ама за дивиденти - йок пара.

И така трябва - за Донорите само ръбене.... ашкулсун

Коментар

• Благи вести от Мажоритаря за Донорите

Монбат АД да не разпределя дивидент за 2009 г., се предлага в материалите за свикване на годишно общо събрание на акционерите, насрочено за 28 юни 2010 г. в София, показват документите публикувани чрез Бюлетин Investor.bg.

В досегашната си история на публично дружество (от края на 2006 г.) Монбат е разпределял дивидент от 17,8 ст. за 2007 г. За 2009 г. неконсолидираната печалба е 17,09 млн. лв.

Предлага се за нов член на Надзорния съвет да бъде избран Стоян Сталев, който в периода 2006-2010 г. е бил изпълнителен директор на Българската Агенция за инвестиции, а преди това и посланик на България в Република Турция.

Предложението е неговата заплата да бъде 2 хил. лв. месечно.

Друга точка от дневния ред предвижда бонуси в размер на 200 хил. лв. за членовете на Управителния съвет и толкова за членовете на Надзорния съвет, или общо 400 хил. лв.

Биг ШИТ....хайде дългосрочний......купувай..

Коментар

• Аз викам да рискуваме , щото алтернативата е пак същата (сомо че тия които няма да могат да пазаруват ще са тия които изкарват благата)

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                              А представяш ли си това ако стане колко ще се облекчат бюджетите на всички тия страни
                              Гуапо, ако това стане ще се увеличи безработицата. Хората ще имат по-малко пари и по-малко ще пазаруват от магазините. Цените на стоките ще паднат, а цените на акциите още повече!

Коментар

• Мастере ами ти си ги написал част от тях- съкращават се бюджети , вкарват се икономии , бюрокрацията е страшна в е Европа , в частност и при нас ( и там ще ударят ) , пазарите започват да се регулират ( справка Германия ) и няма да спрат до тук .Най вероятно ще се вкара обща икономическа политика за Европа , а може и още по нататък ( общо европейски закони - както в САЩ ) а и сега е момента , както всички са насрани , въобще няма да протестират че си губят суверинитета ( не че не са го загубили в момента ) А представяш ли си това ако стане колко ще се облекчат бюджетите на всички тия страни и колко бюрокрация ще се разтовари от държавните машини .Вземи България , колко "специалисти " ще спрат да си правят упражнения и ще слезнат от гърба на народа .

Коментар

Working...
                                X