IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз подкуп и не предлагам !!!Просто край на спама!!!

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от GROBAR
      Разликата е твоя ник няма нищо общо с теб!!!при мен е друго!!!кажи среща!!!
      Подкупи не приемам. Запази си парите! Ще ти трябват за КФН-то...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Разликата е твоя ник няма нищо общо с теб!!!при мен е друго!!!кажи среща!!!
        Подкупи не приемам. Запази си парите! Ще ти трябват за КФН-то...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
          Уважаеми Г-не
          Моля четете съобщенията, които правим относно резултатите от обратното изкупуване - брой изкупуни акции, средна цена за периода и т.н.
          Надявам се, не смятате, че съм ароганта като ви съветвам да следите информацията от компанията.
          Ако пък нямате време да я търсите, дайте координати и ще ви сложим в мейлинг листатата.
          Просто не всявайте смут, сякаш крием информация!
          да тои е от лошите тролове тук и има навика да си измисля някои негативни факти дори и да ги няма

фм даи си меила на Даниела да ти праща инфо...
          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
            Уважаеми Г-не
            Моля четете съобщенията, които правим относно резултатите от обратното изкупуване - брой изкупуни акции, средна цена за периода и т.н.
            Надявам се, не смятате, че съм ароганта като ви съветвам да следите информацията от компанията.
            Ако пък нямате време да я търсите, дайте координати и ще ви сложим в мейлинг листатата.
            да тои е от лошите тролове тук и има навика да си измисля някои негативни факти дори и да ги няма

фм даи си меила на Даниела да ти праща инфо...
            Business as Usual

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
              Зависи как го тълкуваш а ти явно го правиш от много манипулативна гледна точка
              Явно не само аз, но и пазарът го изтълкува от "манипулативна гледна точка"... Затова и цената продължи да пада! Само че манипулацията се оказа И ДОКАЗА пред цялото БФБ, минималната цена от 11 лева! Сега с мин. цена от 10 лева сме на една идея по-близко до истината, но още много път има до нея!!!

мога да ти предложа друго-срещичка на която да се видим очи в очи!!!изборът е твой пък и да не искаш има начин пак да се запознаем!!!
              Кой си ти бе пиле шарено? Ако те видя само на гробар ще ми станеш...
              Разликата е твоя ник няма нищо общо с теб!!!при мен е друго!!!кажи среща!!!стига сме спамили темата!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                Зависи как го тълкуваш а ти явно го правиш от много манипулативна гледна точка
                Явно не само аз, но и пазарът го изтълкува от "манипулативна гледна точка"... Затова и цената продължи да пада! Само че манипулацията се оказа И ДОКАЗА пред цялото БФБ, минималната цена от 11 лева! Сега с мин. цена от 10 лева сме на една идея по-близко до истината, но още много път има до нея!!!

мога да ти предложа друго-срещичка на която да се видим очи в очи!!!изборът е твой пък и да не искаш има начин пак да се запознаем!!!
                Кой си ти бе пиле шарено? Ако те видя само на гробар ще ми станеш...
                Разликата е твоя ник няма нищо общо с теб!!!при мен е друго!!!кажи среща!!!стига сме спамили темата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от mnz
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от netware5
                  Ей голям ташак по тая позиция Някакви си ги мерят с по 2-10 акции ...... смех, смех.... Айде че идва момента за плащане кеш и тогава ще стане весело....
                  Направих анкета "Одобрявате ли решението на УС на МОНБАТ да понижи цената на обратно изкупуване само ден след началото?"

цъкваш на къщичката под името ми си право там.
                  Това не е от значение. Има 2 по-важни въпроса тук:
                  1. Колко акции остават да бъдат изкупени до изпълняване на целите на обратното изкупуване? Т.е. колко са изкупените акции до момента.
                  2. Днес ще се променя ли долната ценова граница? До 9лв. да речем? Т.е. каква ще е минималната цена за изкупуване за утре?
                  Най-важният въпрос за миноритарите към момента е:
                  Колко броя акции общо са купени към момента и колко им е средната цена?

Тъй като средната им цена е доста над пазарната към момента това прави една значителна загуба:
                  От кой фонд на Монбат ще бъде платена тази загуба? Иначе казано, от кои планове ще се наложе да се откажат, защото парите ще трябват за покриване на загубите от спекулациите на БФБ?
                  Уважаеми Г-не

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от mnz
                    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Първоначално изпратено от netware5
                    Ей голям ташак по тая позиция Някакви си ги мерят с по 2-10 акции ...... смех, смех.... Айде че идва момента за плащане кеш и тогава ще стане весело....
                    Направих анкета "Одобрявате ли решението на УС на МОНБАТ да понижи цената на обратно изкупуване само ден след началото?"

цъкваш на къщичката под името ми си право там.
                    Това не е от значение. Има 2 по-важни въпроса тук:
                    1. Колко акции остават да бъдат изкупени до изпълняване на целите на обратното изкупуване? Т.е. колко са изкупените акции до момента.
                    2. Днес ще се променя ли долната ценова граница? До 9лв. да речем? Т.е. каква ще е минималната цена за изкупуване за утре?
                    Най-важният въпрос за миноритарите към момента е:
                    Колко броя акции общо са купени към момента и колко им е средната цена?

Тъй като средната им цена е доста над пазарната към момента това прави една значителна загуба:
                    От кой фонд на Монбат ще бъде платена тази загуба? Иначе казано, от кои планове ще се наложе да се откажат, защото парите ще трябват за покриване на загубите от спекулациите на БФБ?
                    Уважаеми Г-не

Коментар

• Гробаря маи иска да се види с вас очи в очи ако ви стиска :| Мдам на някои хора им падна червената пелена :| Видя се колко пари са наляли някои хора в бфб как се казва и за много по-малко се навличат неприятности...

Не е препоръка за тролване в темата нито за срещи :|
                      Business as Usual

Коментар

• Гробаря маи иска да се види с вас очи в очи ако ви стиска :| Мдам на някои хора им падна червената пелена :| Видя се колко пари са наляли някои хора в бфб как се казва и за много по-малко се навличат неприятности...

Не е препоръка за тролване в темата нито за срещи :|
                        Business as Usual

Коментар

• Пич/ка не съм сигурен налЕ е форум -аз съм сигурен в "силите" си!!!в момента се чудя/понеже не ги разбирам тези неща/ а скоро ще се допитам и до специалистчета-приятели дали е възможно да се поразкрият някои нещица от форумите!!!аз не спамя по темите-изказвам мнение но бързо ми кипват л.......-от малък!!!
                          Лека и успешна но най -вече умната!!!

Коментар

• Пич/ка не съм сигурен налЕ е форум -аз съм сигурен в "силите" си!!!в момента се чудя/понеже не ги разбирам тези неща/ а скоро ще се допитам и до специалистчета-приятели дали е възможно да се поразкрият някои нещица от форумите!!!аз не спамя по темите-изказвам мнение но бързо ми кипват л.......-от малък!!!
                            Лека и успешна но най -вече умната!!!

Коментар

• 1. Мажоритаря на Монбат НЕ е един от читавите мажоритари, а единствения читав мажоритар от тези, които напровиха публични предлагания.
                              2. Затова сега се завижда и ги е яд на Монбат, а малките акционри в Зърнени храни и Девин например могат само да мечтаят да имат мажоритар като в Монбат.
                              3. В Зърннени храни събраха над 100 милиона, с много дребна сума от тези милиони могат да крепят позицията, но са дребни души в сравнение с Монбат и не го правят.
                              4. За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...

Коментар

• 1. Мажоритаря на Монбат НЕ е един от читавите мажоритари, а единствения читав мажоритар от тези, които напровиха публични предлагания.
                                2. Затова сега се завижда и ги е яд на Монбат, а малките акционри в Зърнени храни и Девин например могат само да мечтаят да имат мажоритар като в Монбат.
                                3. В Зърннени храни събраха над 100 милиона, с много дребна сума от тези милиони могат да крепят позицията, но са дребни души в сравнение с Монбат и не го правят.
                                4. За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...

Коментар

Working...
                                X