IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pastir
    Не се намесвам в дискусията и не защитавам ничия гледна точка. Само искам да кажа, че неандерталци като Гробаря нямат работа тук.

Заплахи за физическа саморазправа са присъщи на средностатистически дангалаци от Перник. Кажи, Баце, върви ли Голфа?
    Пастир-много далеч от истината си!!!просто исках да го видя кой е този манипулатор е и тои мен де -но това няма нищо общо със заплахи!!!другото не го коментирам защото си нямаш и представа за какво говорим!!!но иначе съгласе за голфаджиите не са ми в кръвната група!!!та си мисля дали някой друг не е такъв и да завижда на други хора и за това да е този целия спам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
      Не се намесвам в дискусията и не защитавам ничия гледна точка. Само искам да кажа, че неандерталци като Гробаря нямат работа тук.

Заплахи за физическа саморазправа са присъщи на средностатистически дангалаци от Перник. Кажи, Баце, върви ли Голфа?
      Пастир-много далеч от истината си!!!просто исках да го видя кой е този манипулатор е и тои мен де -но това няма нищо общо със заплахи!!!другото не го коментирам защото си нямаш и представа за какво говорим!!!но иначе съгласе за голфаджиите не са ми в кръвната група!!!та си мисля дали някой друг не е такъв и да завижда на други хора и за това да е този целия спам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sony
        За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...
        Те сами си се омаскариха... Това квото сам си направиш никой друг не може ти го направи!

Що се отнася до "дебатите" то се вижда, че в този форум не може да се водят!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...
          Те сами си се омаскариха... Това квото сам си направиш никой друг не може ти го направи!

Що се отнася до "дебатите" то се вижда, че в този форум не може да се водят!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
            Първоначално изпратено от Даниела Пеева
            Уважаеми Г-не
            Моля четете съобщенията, които правим относно резултатите от обратното изкупуване - брой изкупуни акции, средна цена за периода и т.н.
            Надявам се, не смятате, че съм ароганта като ви съветвам да следите информацията от компанията.
            Ако пък нямате време да я търсите, дайте координати и ще ви сложим в мейлинг листатата.
            Просто не всявайте смут, сякаш крием информация!
            да тои е от лошите тролове тук и има навика да си измисля някои негативни факти дори и да ги няма

фм даи си меила на Даниела да ти праща инфо...
            Госпожата има моя визитка,на която има и телефони за връзка с мен и мейл , само желание остава да има.А дори ми е пращала и мейлове,преди няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
              Първоначално изпратено от Даниела Пеева
              Уважаеми Г-не
              Моля четете съобщенията, които правим относно резултатите от обратното изкупуване - брой изкупуни акции, средна цена за периода и т.н.
              Надявам се, не смятате, че съм ароганта като ви съветвам да следите информацията от компанията.
              Ако пък нямате време да я търсите, дайте координати и ще ви сложим в мейлинг листатата.
              Просто не всявайте смут, сякаш крием информация!
              да тои е от лошите тролове тук и има навика да си измисля някои негативни факти дори и да ги няма

фм даи си меила на Даниела да ти праща инфо...
              Госпожата има моя визитка,на която има и телефони за връзка с мен и мейл , само желание остава да има.А дори ми е пращала и мейлове,преди няколко месеца.

Коментар

• Сони, само малка поправка. Мажоритарят на Зърнени храни не само не подкрепя позицията, а напротив, свързани с него посредници продават не малки количества.

Коментар

• Сони, само малка поправка. Мажоритарят на Зърнени храни не само не подкрепя позицията, а напротив, свързани с него посредници продават не малки количества.

Коментар

• Не се намесвам в дискусията и не защитавам ничия гледна точка. Само искам да кажа, че неандерталци като Гробаря нямат работа тук.

Коментар

• Не се намесвам в дискусията и не защитавам ничия гледна точка. Само искам да кажа, че неандерталци като Гробаря нямат работа тук.

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от GROBAR
                        Разликата е твоя ник няма нищо общо с теб!!!при мен е друго!!!кажи среща!!!
                        Подкупи не приемам. Запази си парите! Ще ти трябват за КФН-то...
                        Forex, aз се съмнявам в това, че без някакъв специален интерес пишеш толкова негативизми по тази и по други позиции. Рано или късно ще се разбере. А по повод на твоите предишни спекулации по мой адрес - нямам нито един пост за Монбат през миналата година - можеш да провериш.

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от Forex Master
                          Първоначално изпратено от GROBAR
                          Разликата е твоя ник няма нищо общо с теб!!!при мен е друго!!!кажи среща!!!
                          Подкупи не приемам. Запази си парите! Ще ти трябват за КФН-то...
                          Forex, aз се съмнявам в това, че без някакъв специален интерес пишеш толкова негативизми по тази и по други позиции. Рано или късно ще се разбере. А по повод на твоите предишни спекулации по мой адрес - нямам нито един пост за Монбат през миналата година - можеш да провериш.

Коментар

1. Мажоритаря на Монбат НЕ е един от читавите мажоритари, а единствения читав мажоритар от тези, които напровиха публични предлагания.
                            2. Затова сега се завижда и ги е яд на Монбат, а малките акционри в Зърнени храни и Девин например могат само да мечтаят да имат мажоритар като в Монбат.
                            3. В Зърннени храни събраха над 100 милиона, с много дребна сума от тези милиони могат да крепят позицията, но са дребни души в сравнение с Монбат и не го правят.
                            4. За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...
                            +1
                            Business as Usual

Коментар

1. Мажоритаря на Монбат НЕ е един от читавите мажоритари, а единствения читав мажоритар от тези, които напровиха публични предлагания.
                              2. Затова сега се завижда и ги е яд на Монбат, а малките акционри в Зърнени храни и Девин например могат само да мечтаят да имат мажоритар като в Монбат.
                              3. В Зърннени храни събраха над 100 милиона, с много дребна сума от тези милиони могат да крепят позицията, но са дребни души в сравнение с Монбат и не го правят.
                              4. За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...
                              +1
                              Business as Usual

Коментар

• Аз подкуп и не предлагам !!!Просто край на спама!!!

Коментар

Working...
                                X