IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
    "Общият брой на притежаваните собствени акции към 31.05.2010 г. е 1 330 179 броя при средна цена от 6.10 лева за една акция. "
    Малиии, докъде ли ще падне цената като ги стоварят обратно на борсата?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
      "През месец май 2010 г. Монбат АД е изкупило обратно 67 049 броя собствени акции при средна цена от 6.52 лева за една акция.
      Общият брой на притежаваните собствени акции към 31.05.2010 г. е 1 330 179 броя при средна цена от 6.10 лева за една акция. "
      И за това вместо да разпределят 8 милиона лева като дивидент , Ви показаха среден пръст !

Коментар

• "През месец май 2010 г. Монбат АД е изкупило обратно 67 049 броя собствени акции при средна цена от 6.52 лева за една акция.
        Общият брой на притежаваните собствени акции към 31.05.2010 г. е 1 330 179 броя при средна цена от 6.10 лева за една акция. "

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Щом писанията в някакъв форум са му криви, значи доста е зле с нервите и мениджмънта и ДВИ-то!

На крива ракета космоса и пречи...

Сигурно Петър е виновен че мажоритаря се е набутал с милиони от обратните изкупувания? Ще си ги държи до второ пришествие и ще се надява някой отвън да дойде да му купи фирмичката, но няма да дойде никой...

Вместо тези милиони да отидат за покупка на ноу-хау и внедряване на нови технологии за акумулатори за електромобили, тези пари бяха загробени в абсолютно безпереспективни обратни изкупувания!

И сега нерви...
          Няма ясна позиция на клакьорите на мажоритарчетата! Защо? Изиграха си .... пъклената роля или няма пари не само за дивиденти, но и за .... Добре че поне си раздават бонусчета напук на кризата и на хала си.... Тази позиция ще се ползва за пример в букварите след време, за съжаление не като положително явление, но да са само те.... паметник да им сторим, за сметка на техните шаранчета, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Явно вече мениджмънта и ДВИ-тата се самосезират за тъпотиите ти.
            Щом писанията в някакъв форум са му криви, значи доста е зле с нервите и мениджмънта и ДВИ-то!

На крива ракета космоса и пречи...

Сигурно Петър е виновен че мажоритаря се е набутал с милиони от обратните изкупувания? Ще си ги държи до второ пришествие и ще се надява някой отвън да дойде да му купи фирмичката, но няма да дойде никой...

Вместо тези милиони да отидат за покупка на ноу-хау и внедряване на нови технологии за акумулатори за електромобили, тези пари бяха загробени в абсолютно безпереспективни обратни изкупувания!

И сега нерви...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
              За огромна радост на нЕкои четящи и пишещи тук ще споделя, че очаквам писмо от КФН по сигнал на "Монбат". От сдружението на пощенските гълъби ми съобщиха, че писмото е изпратено и вероятно в понеделник ще съм го получил

Пеева и Бобокови - тази поредна тъпня успяхте да сътворите само ?
              Аз поне засега няма да се радвам.

Ще чакам санкцията.

ПП.
              Да не забравиш да им кажеш как дружеството се източва и го чака фалит. Може да ги посъветваш и къси позиции да отворят.

Коментар

За огромна радост на нЕкои четящи и пишещи тук ще споделя, че очаквам писмо от КФН по сигнал на "Монбат". От сдружението на пощенските гълъби ми съобщиха, че писмото е изпратено и вероятно в понеделник ще съм го получил

Слава Богу! Явно вече мениджмънта и ДВИ-тата се самосезират за тъпотиите ти. Щото вече ми писна аз да пиша сигнали и да ги ръчкам по телефона да подават сигнали срещу теб. С гордост мога да заявя, че поне веднъж съм писал писмо до ПИБ с искане да се оплачат от теб, както и два пъти до Монбат. Сега вече явно няма нужда .....

ДГД Лъжецо!
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• [QUOTE=Петър Караиванов;1105228]За огромна радост на нЕкои четящи и пишещи тук ще споделя, че очаквам писмо от КФН по сигнал на "Монбат". От сдружението на пощенските гълъби ми съобщиха, че писмото е изпратено и вероятно в понеделник ще съм го получил

Петре , да не е за това , а ?

Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
                  ..................................................
                  3. Разпространяването чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, или по какъвто и да е друг начин на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини, когато лицето, което разпространява информацията, знае или е длъжно да знае, че информацията е невярна или подвеждаща.

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
                    Да не ти пука .Дръж се мъжки .Все пак твоята мисия да спасяваш инвестиралите в М
                    остава .Нали?
                    Неговата мисия е да спасява всички инвестирали на БФБ. Той е Исус от БФБ.

Коментар

Да не ти пука .Дръж се мъжки .Все пак твоята мисия да спасяваш инвестиралите в М
                      остава .Нали?

Коментар

• За огромна радост на нЕкои четящи и пишещи тук ще споделя, че очаквам писмо от КФН по сигнал на "Монбат". От сдружението на пощенските гълъби ми съобщиха, че писмото е изпратено и вероятно в понеделник ще съм го получил

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                          Кое е глупост? Че нетната печалба на дружеството е 15,4 млн.лв. в най-кризисната 2009г. ли?
                          не че има някаква връзка, но ако в СЛБ липсват 100млн при опастността от държавно преследване като основен акционер, какво би могло да се случи в 100% частна компания и почти липса на такава опастност от преследване при счет. измама...все пак едно е да бъркаш в държавната каца, а друго да лапкаш пари на някой който доброволно ти ги е дал. Подчертавам че няма връзка с компанията, а го пиша тук по случаен избор

Коментар

• 6H2/Холдинг Пътища 20,84 1,67 -91,99
                            4ID/Индустриален Холдинг България 15,56 1,36 -91,26
                            4CF/Централна кооперативна банка 12,86 1,15 -91,06
                            SL9/ Спарки Елтос 17,51 1,70 -90,29
                            5OTZ/Оловно цинков комплекс 117,50 11,50 -90,21
                            5ORG/Оргахим 800,00 80,00 -90,00
                            6C4/Химимпорт АД 17,25 2,09 -87,88
                            4EH/Еврохолд 8,45 1,05 -87,57
                            5BN/Българо-Американска Кредитна Банка 76,82 11,89 -84,52
                            5F4/Първа Инвестиционна Банка 12,57 2,11 -83,21
                            6K1/Каолин 19,29 4,20 -78,23
                            4EC/ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ 2,26 0,56 -75,22
                            3NB/Неохим 87,44 25,51 -70,83
                            5MH/М+С хидравлик 15,84 4,75 -70,01
                            6AB/Албена 134,33 49,50 -63,15
                            5MB/Монбат 15,45 6,48 -58,06
                            3JR/Софарма 8,84 3,77 -57,35
                            6C9/Корпоративна търговска банка 98,56 60,00 -39,12
                            E4A/Енемона n.a. 8,36 n.a
                            T57/Трейс груп холд n.a. 52,10 n.a

Специално за къци карадебилов пускам тази информация като за пълен безхаберник да види ако не му е ясно кой е шит и кой незашит
                            монбата заедно със софарма е една от компаниите паднали най-малко от върха на софикс 2007 г благодарение на добрия мениджмънт сега цената не е 3 лв. както му се искаше и сега умира от яд

Коментар

Абе то и той не разбира, ама го сърбят ръцете да пише глупости....
                              Кое е глупост? Че нетната печалба на дружеството е 15,4 млн.лв. в най-кризисната 2009г. ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Ами като е късно, защо казваш, че има перспективи.....не разбирам....
                                Цената ще расте и тука, но тази акция няма да е първенец по ръст през следващите 2-3 години. Но това е нормално с оглед на по-ниския риск.

Коментар

Working...
                                X