Първоначално изпратено от ivo111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение"През месец май 2010 г. Монбат АД е изкупило обратно 67 049 броя собствени акции при средна цена от 6.52 лева за една акция.
Общият брой на притежаваните собствени акции към 31.05.2010 г. е 1 330 179 броя при средна цена от 6.10 лева за една акция. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩом писанията в някакъв форум са му криви, значи доста е зле с нервите и мениджмънта и ДВИ-то!
На крива ракета космоса и пречи...
Сигурно Петър е виновен че мажоритаря се е набутал с милиони от обратните изкупувания? Ще си ги държи до второ пришествие и ще се надява някой отвън да дойде да му купи фирмичката, но няма да дойде никой...
Вместо тези милиони да отидат за покупка на ноу-хау и внедряване на нови технологии за акумулатори за електромобили, тези пари бяха загробени в абсолютно безпереспективни обратни изкупувания!
И сега нерви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЯвно вече мениджмънта и ДВИ-тата се самосезират за тъпотиите ти.
На крива ракета космоса и пречи...
Сигурно Петър е виновен че мажоритаря се е набутал с милиони от обратните изкупувания? Ще си ги държи до второ пришествие и ще се надява някой отвън да дойде да му купи фирмичката, но няма да дойде никой...
Вместо тези милиони да отидат за покупка на ноу-хау и внедряване на нови технологии за акумулатори за електромобили, тези пари бяха загробени в абсолютно безпереспективни обратни изкупувания!
И сега нерви...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеЗа огромна радост на нЕкои четящи и пишещи тук ще споделя, че очаквам писмо от КФН по сигнал на "Монбат". От сдружението на пощенските гълъби ми съобщиха, че писмото е изпратено и вероятно в понеделник ще съм го получил
Пеева и Бобокови - тази поредна тъпня успяхте да сътворите само ?
Ще чакам санкцията.
ПП.
Да не забравиш да им кажеш как дружеството се източва и го чака фалит. Може да ги посъветваш и къси позиции да отворят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеЗа огромна радост на нЕкои четящи и пишещи тук ще споделя, че очаквам писмо от КФН по сигнал на "Монбат". От сдружението на пощенските гълъби ми съобщиха, че писмото е изпратено и вероятно в понеделник ще съм го получил
ДГД Лъжецо!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
[QUOTE=Петър Караиванов;1105228]За огромна радост на нЕкои четящи и пишещи тук ще споделя, че очаквам писмо от КФН по сигнал на "Монбат". От сдружението на пощенските гълъби ми съобщиха, че писмото е изпратено и вероятно в понеделник ще съм го получил
Петре , да не е за това , а ?
Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
..................................................
3. Разпространяването чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, или по какъвто и да е друг начин на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини, когато лицето, което разпространява информацията, знае или е длъжно да знае, че информацията е невярна или подвеждаща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеДа не ти пука .Дръж се мъжки .Все пак твоята мисия да спасяваш инвестиралите в М
остава .Нали?
Коментар
-
остава .Нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеКое е глупост? Че нетната печалба на дружеството е 15,4 млн.лв. в най-кризисната 2009г. ли?
Коментар
-
6H2/Холдинг Пътища 20,84 1,67 -91,99
4ID/Индустриален Холдинг България 15,56 1,36 -91,26
4CF/Централна кооперативна банка 12,86 1,15 -91,06
SL9/ Спарки Елтос 17,51 1,70 -90,29
5OTZ/Оловно цинков комплекс 117,50 11,50 -90,21
5ORG/Оргахим 800,00 80,00 -90,00
6C4/Химимпорт АД 17,25 2,09 -87,88
4EH/Еврохолд 8,45 1,05 -87,57
5BN/Българо-Американска Кредитна Банка 76,82 11,89 -84,52
5F4/Първа Инвестиционна Банка 12,57 2,11 -83,21
6K1/Каолин 19,29 4,20 -78,23
4EC/ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ 2,26 0,56 -75,22
3NB/Неохим 87,44 25,51 -70,83
5MH/М+С хидравлик 15,84 4,75 -70,01
6AB/Албена 134,33 49,50 -63,15
5MB/Монбат 15,45 6,48 -58,06
3JR/Софарма 8,84 3,77 -57,35
6C9/Корпоративна търговска банка 98,56 60,00 -39,12
E4A/Енемона n.a. 8,36 n.a
T57/Трейс груп холд n.a. 52,10 n.a
Специално за къци карадебилов пускам тази информация като за пълен безхаберник да види ако не му е ясно кой е шит и кой незашит
монбата заедно със софарма е една от компаниите паднали най-малко от върха на софикс 2007 г благодарение на добрия мениджмънт сега цената не е 3 лв. както му се искаше и сега умира от яд
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеАбе то и той не разбира, ама го сърбят ръцете да пише глупости....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАми като е късно, защо казваш, че има перспективи.....не разбирам....
Коментар
Коментар