Първоначално изпратено от don emilio
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOТова последното много ми харесаИ само да добавя че ако сте забелязали ..напоследък този тип предавания се водят от напъвашти се комплексарчета ...дето няма къде да намерят поле за изява ....и както каза даже ...някой по назад ..не им плащат заплати за това .....а те си плащат ......да водят предаването и даже и някой им плаща тука да спамят темата и да уронват престижа на конкретната компнаия "която е трън в очите" на конкурентите поръчители и "диригенти" на тази форумна епопея !? Кои мислите според вас пусна слуха за ПИБ ...подобни "жалки" поръчкови, платени манипулатори.
Амин
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от фуфатаСмисъла на обратното е да се стабилизира цената ако аз сам дупе и гащи с Бенча ще знам кога ще интервенират ще купя под 10 лева и ще се облажа, ако искат да са прозрачни да сложат ордер купува х акции на 10 лева и да пълнят, но друго си е далаверката при този постен пазар
Спокойно,КФН е сезирана за този "казус" , а някои много кръвожадни адвокати в момента чоплят,чоплят,чоплят .... ама те нали ги знаеш.....такива са си.
И ти бе въшльо, който се наричаш журналист. И си мислиш, че всички са задължени да ти отговарят на идиотските въпроси. Даниела Пеева е ДВИ, а не ДВЖурналистите. Набий си го в тъпата кратуна - ДВИ е директор за връзка с инвеститорите, а не PR. Когато станеш инвеститор в това дружество, тогава ще имаш право да й задаваш въпроси. Дотогава за нея си просто г-н Никой. Така, че дотогава си заври кифоча отзад и не се показвай повече.
P.S.Всъщност ти никога, ама наистина никога, няма да бъдеш г-н Някой. И това е може би големия ти проблем. Всички винаги ще те знаят като "оня дето му биехме клепари в училище". Комплексирано малко човече доживот.
BUKVALNO SI PRAVEHME .... S NEGO.....TA ZATOVA HRA4I SRE6TU BATA....
AKO PAK SE POIAVI NA SLEDVA6TO OSA SUM MU KAZAL ,4E LI4NO AZ 6TE MU ZAVRA GLAVATA V GUZA.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от фуфатаСмисъла на обратното е да се стабилизира цената ако аз сам дупе и гащи с Бенча ще знам кога ще интервенират ще купя под 10 лева и ще се облажа, ако искат да са прозрачни да сложат ордер купува х акции на 10 лева и да пълнят, но друго си е далаверката при този постен пазар
Спокойно,КФН е сезирана за този "казус" , а някои много кръвожадни адвокати в момента чоплят,чоплят,чоплят .... ама те нали ги знаеш.....такива са си.
И ти бе въшльо, който се наричаш журналист. И си мислиш, че всички са задължени да ти отговарят на идиотските въпроси. Даниела Пеева е ДВИ, а не ДВЖурналистите. Набий си го в тъпата кратуна - ДВИ е директор за връзка с инвеститорите, а не PR. Когато станеш инвеститор в това дружество, тогава ще имаш право да й задаваш въпроси. Дотогава за нея си просто г-н Никой. Така, че дотогава си заври кифоча отзад и не се показвай повече.
P.S.Всъщност ти никога, ама наистина никога, няма да бъдеш г-н Някой. И това е може би големия ти проблем. Всички винаги ще те знаят като "оня дето му биехме клепари в училище". Комплексирано малко човече доживот.
За 2рото удебелено - ИДИОТ,нали мъжа и го взех за водещ в предаването си.След като му заявих в прав текст,че изказвания като "Любимата на инвеститорите компания МОНБАТ" в ефир са недопустими защото са манипулативни.........той си тръгна.
А сега нямам намерение да продължавам.Това което знам аз,ти никога няма да научиш недорасляк инфантилен с жълто по човката.
Коментар
-
Това последното много ми харесаИ само да добавя че ако сте забелязали ..напоследък този тип предавания се водят от напъвашти се комплексарчета ...дето няма къде да намерят поле за изява ....и както каза даже ...някой по назад ..не им плащат заплати за това .....а те си плащат ......да водят предаването и даже и някой им плаща тука да спамят темата и да уронват престижа на конкретната компнаия "която е трън в очите" на конкурентите поръчители и "диригенти" на тази форумна епопея !? Кои мислите според вас пусна слуха за ПИБ ...подобни "жалки" поръчкови, платени манипулатори.
Амин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterДаниела, купувал ли е днес Монбат АД свои акции на БФБ на цени под 10 лева?
Сигурен съм че и сам се сещаш че проблема ти не е проблем
Иначе е хубаво да Коментираш и търсиш слабости някакви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от фуфатаСмисъла на обратното е да се стабилизира цената ако аз сам дупе и гащи с Бенча ще знам кога ще интервенират ще купя под 10 лева и ще се облажа, ако искат да са прозрачни да сложат ордер купува х акции на 10 лева и да пълнят, но друго си е далаверката при този постен пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOТози които е за глоба си ти бе пич ...хем си публична личност - ВОДЕШ на ПРЕДАВАНЕ ! Хем се изкаваш неподготвен ! И това ако не е манипулация.Па и с конкретни цифри си го написал ! Ако беше го казал бай ташунка никои нямаше да го послуша ..щот е неизвестен либеро ...сам сред биците живей ...ма ти ем на тилизвизора ...ем та знаят сички ....хем си известен ....ма и ХЕМ ША знаят кои да глобят ...и кой да набият ! всички дрени рибета както ти каЗА по рано !
Дребните акционери нямат приятели - аз съм единственият им приятел.Но те като щрауси са заровили глава в пясъка и са вирнали опашки (кой ли знае какво може да ги сполети в тази поза) и ме наричат - апокалиптик. Такъв бях на цени малко под 12.00лв.,същия бях и на цени малко над 11.00лв,вчера малко над 10.00лв пак бях такъв , а днес на 9.40лв отново !? А аз само съм си изразил мнението че цената се е запътила към 7.20/50 и за момента това което съм изразил като лично мнение/анализ се изпълнява като по ноти?
Как ти звуча - логично или приспивно като ДВИто ? Я малко да си размърдате мозъчните гънки.
Коментар
-
Този които е за глоба си ти бе пич ...хем си публична личност - ВОДЕШ на ПРЕДАВАНЕ ! Хем се изкаваш неподготвен ! И това ако не е манипулация.Па и с конкретни цифри си го написал ! Ако беше го казал бай ташунка никои нямаше да го послуша ..щот е неизвестен либеро ...сам сред биците живей ...ма ти ем на тилизвизора ...ем та знаят сички ....хем си известен ....ма и ХЕМ ША знаят кои да глобят ...и кой да набият ! всички дрени рибета както ти каЗА по рано !
Коментар
-
Абе в крайна сметка това е един изключително НЕСКОПОСАН опит за кьорфишек но все пак е НЕЗАКОНЕН опит за врътка с вътрешна информация и гавра с доверието на дребите рибета.А те милите понеже са дребни и кълват на кой каквото им подхвърли.Сега обаче имаме на лице условия за лов на Голям рибок самия емитент.Ловеца става жертва в епизод 2 ..... ще бъде наистина интересно.
Пък може да се окаже и много доходоносно под формата на глоби и обезщетения. Естествено отново за сметка на дребните рибета/донори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановСега обаче се замислих и да споделя с вас какво измислих.
Ми дали ако утре кротко изръбим акциите на 14.99лв и ги стискаме до крайната дата на обратното , Бенча ще им ги напазарува на 14.99? Аз все си миля,че те веча са напълнили остатъка и от сега на сетне ще пеят песента " Либер , Либер ПЕЛИКАН".А за вас миноритари съзиращи ПРОЗРАЧНОСТТА на управлението и пИрфектия мениджмът ще останат някакви случайно закачени поръчки в движение.Но като цяло ще ви поздравят с песента НАГъЗАКИ.
Коментар
-
Сега обаче се замислих и да споделя с вас какво измислих.
Ми дали ако утре кротко изръбим акциите на 14.99лв и ги стискаме до крайната дата на обратното , Бенча ще им ги напазарува на 14.99? Аз все си миля,че те веча са напълнили остатъка и от сега на сетне ще пеят песента " Либер , Либер ПЕЛИКАН".А за вас миноритари съзиращи ПРОЗРАЧНОСТТА на управлението и пИрфектия мениджмът ще останат някакви случайно закачени поръчки в движение.Но като цяло ще ви поздравят с песента НАГъЗАКИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от фуфатаПървоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от фуфатаГоспожо Пеева,
Един конкретен въпрос, ще коригирата ли цената отново надолу, ако продалжи натиска, върху акциите?
От утре ще се поправя само хубави неща ще пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от фуфатаПървоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от фуфатаГоспожо Пеева,
Един конкретен въпрос, ще коригирата ли цената отново надолу, ако продалжи натиска, върху акциите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванова някои много кръвожадни адвокати в момента чоплят,чоплят,чоплят .... ама те нали ги знаеш.....такива са си.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар