Скоро пешката ще мине на другият фронт ....но познайте кога ?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от COBOSCHETO
Петкааа, Петка, стана за посмешище.
Коментар
-
Пуснете филма моля, ако е вярно присъствието му - Петър ще излезе, че е излъгал 2 пъти, ако няма то тогава Кобосчето лъже.
всъщност мен ме съмнява Петър да е присъствал на събранието, нали неведнъж ни е казвал, че той не е търгувал на БФБ, т.е. няма причина да е присъствал тамВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
И за 15 ти път за Петърч специално ...така както му викахме докато му биехме клепарите в даскалото навремето .....Петърчо ...днеска тези дето купуваха днес на 9.40 ...не бяха ....MONBAT ...а други инвеститори ...било то частни ....или институционални ! Набии си го в тъпата тиква вече и престани да занимаваш ДВИ с глупости !
Коментар
-
Оливате се и от двете страни ... 'айде по градивно да я караме.
В други теми съм писал че обратното изкупуване е безмислено пилеене на пари и защитава интересите на спекулантите, не на инвеститорите. Но не може да се отрече, че Монбат за момента е еталнон за прозрачност на нашата борса, така че обидни забележки в тази насока са меко казано неуместни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от COBOSCHETOНе си ходил ...ама искаш ли да постна записа от ОСА то тука ...да си видиш грозната мутра ...че и без това всички я гледат по ТВ в твоето "жалко" предаване !? И тогава да видим какво ще измислиш ?!
nali vzima6 300 lv. na mesec i lije6 guzove po cial den v kabelarkata......NE6TASTNIK
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOНе си ходил ...ама искаш ли да постна записа от ОСА то тука ...да си видиш грозната мутра ...че и без това всички я гледат по ТВ в твоето "жалко" предаване !? И тогава да видим какво ще измислиш ?!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от фуфатаСмисъла на обратното е да се стабилизира цената ако аз сам дупе и гащи с Бенча ще знам кога ще интервенират ще купя под 10 лева и ще се облажа, ако искат да са прозрачни да сложат ордер купува х акции на 10 лева и да пълнят, но друго си е далаверката при този постен пазар
Спокойно,КФН е сезирана за този "казус" , а някои много кръвожадни адвокати в момента чоплят,чоплят,чоплят .... ама те нали ги знаеш.....такива са си.
И ти бе въшльо, който се наричаш журналист. И си мислиш, че всички са задължени да ти отговарят на идиотските въпроси. Даниела Пеева е ДВИ, а не ДВЖурналистите. Набий си го в тъпата кратуна - ДВИ е директор за връзка с инвеститорите, а не PR. Когато станеш инвеститор в това дружество, тогава ще имаш право да й задаваш въпроси. Дотогава за нея си просто г-н Никой. Така, че дотогава си заври кифоча отзад и не се показвай повече.
P.S.Всъщност ти никога, ама наистина никога, няма да бъдеш г-н Някой. И това е може би големия ти проблем. Всички винаги ще те знаят като "оня дето му биехме клепари в училище". Комплексирано малко човече доживот.
За 2рото удебелено - ИДИОТ,нали мъжа и го взех за водещ в предаването си.След като му заявих в прав текст,че изказвания като "Любимата на инвеститорите компания МОНБАТ" в ефир са недопустими защото са манипулативни.........той си тръгна.
А сега нямам намерение да продължавам.Това което знам аз,ти никога няма да научиш недорасляк инфантилен с жълто по човката.
За второто ми удебелено - няма нищо общо с коментара, който правиш отдолу.
И понеже обичаш удебелените неща, подозирам, че искаш да кажеш, че това което твоят задник знае и е видял, аз никога няма да видя. И с това също съм съгласен.
P.S. А ти си оставаш "ОНИЯ ДЕТО МУ БИЕХМЕ КЛЕПАРИ В УЧИЛИЩЕ"
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOНе си ходил ...ама искаш ли да постна записа от ОСА то тука ...да си видиш грозната мутра ...че и без това всички я гледат по ТВ в твоето "жалко" предаване !? И тогава да видим какво ще измислиш ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от don emilio
KAZAH VI , 4E TAIA MUR6A KARAIVANOV GO NASRAHME NA OSA na MONBAT.....
BUKVALNO SI PRAVEHME PI6KI S NEGO.....TA ZATOVA HRA4I SRE6TU BATA....
AKO PAK SE POIAVI NA SLEDVA6TO OSA SUM MU KAZAL ,4E LI4NO AZ 6TE MU ZAVRA GLAVATA V GUZA.....
IASEN SI NA VSI4KI...............BEGAI DA POIGRAE6 NA DEMOTO.......
Коментар
Коментар