IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oil_coil
    Някой много яко се гаври с тази акция.
    Ахам а акцията е с хубав фундамент каквото и да пише пецата а и оборотът е смешен 52 701
    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil
      Някой много яко се гаври с тази акция.
      Мажоритарите....другите отдавна се отърваха от този ШИТ

Коментар

• Някой много яко се гаври с тази акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
          Първоначално изпратено от stoian
          С малко бройки пък -много на долу.Що така?
          Господи......колко мъка има в тази акция!
          и в Енемона има - 12лв май не е мираж там

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
            А Пешо-немам тука-чакам твоя таргет-хах.
            Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            Значи ще имаш повод да почерпиш ако решиш

Коментар

• А Пешо-немам тука-чакам твоя таргет-хах.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian

Коментар

• С малко бройки пък -много на долу.Що така?

Коментар

• Брех и оферти има за спасителен план Дайте да гласуваме едни 700 млн ....за спасяване на положението

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от BSEtrader
                      Г-жо Пеева,
                      предполагам, че това мнение ще срещне противници, но ви предлагам да се съберете и да помислите по-трезво относно идеята за обратното изкупуване на собствени акции.
                      Хехе... абе толкова ли сте слепи та не виждате че "обратното изкупуване" бе само да се плашат гаргите и да не продават под 11 лева, а след това под 10?... Толкова ли не вдянахте че това плашене вече не работи?... На това му се казва заблуждаване на акционерите и по цял свят това се преследва от закона!!!

Никой не е мислил сериозно да купува на 10 лева! Ако са го мислили щяха да купуват на 10 лева докато стигнат лимита за брой акции определен в решението, а не да спрат под предлог че цената била паднала под 10 лева?!?!?... Ами нали в това е целия смисъл на ВСЯКО обратно изкупуване по цял свят с определна долна ценова граница... - ... да не се позволява падане на цената под тази граница докато не се изкупят опреденения в решението % акции!!! Да, ама не... Тука монбатковци пишат нова икономическа теория... Ще кандидатстват за Нобелова награда.
                      Много точно колега!

Стига преливане от пусто в празно. Що за анализи на пазарни дялове и пр. дивотии за компания с фрифлот от 24.4284 %? Всичко е ала бала. Цената на хартиите може да пада, може и да стигне до тавана .... и какво от това? Докато мажоритарите разглеждат пазара като Аквариум, а т.нар. инвеститори за рибета, какво да говорим.

Отделно персонала на мажоритарите, занимаващи се с фондовия пазар са или с недостатъчна грамотност или ... имат да изпълняват други задачи, несвързани с пазара....

Дори и във форума излизат от време на време що годе читави вариянти на успокояване на рибетата в Аквариума, при това с наистина джобни пари, но .... явно някои са си повярвали прекалено, и е въпрос на време да им гледаме сеира.

Да си платят и ще им кажем как да се оправят....

Коментар

• Пеца направо гениално... прелива от инвестиционна мисъл в предният ти пост... :twisted:

може да стававаш сутрин едни час по рано да мразиш монбат повече
                        Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                          Спасителен План за Монбат

Предлагам бързо да се отвори цех за производство на вазелин.Тези които накупиха от акциите сега с удоволствие ( а и от нужда) ще си купят и вазелина произведен от компанията.Дори имам и предложение за името - МонОйл....... а !
                          Как мазничко само звучи.

Prista za kakvo e :lol:

Коментар

• Спасителен План за Монбат

Предлагам бързо да се отвори цех за производство на вазелин.Тези които накупиха от акциите сега с удоволствие ( а и от нужда) ще си купят и вазелина произведен от компанията.Дори имам и предложение за името - МонОйл....... а !
                            Как мазничко само звучи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              Първоначално изпратено от coolice
                              ... за пазарният дял на Монбат В Германия

Германия 15941 хил лв 20,97% износа = колко % пазарен дял в Германия... сигурен съм че сте го обсъждали така че ако можете помогнете...
                              Мисля че преди време имаше подобен журналистически въпрос и отговора беше от сорта на 0,5%, но не помня за европейския или германския пазар се отнасяще. Но идеята беше че от толкова ниска база лесно може да се расте с високи темпове.
                              +1

Да и на мен ми се въртеше тази цифра не мога да сетя къде съм го чел обаче затова попитах Иначе мисля че е за немският пазар....Даниела също може да се включи утре с допълнително инфо...

Значи ето една малко кръчмарска сметка (приблизителна) 100% от продукцията на Монбат може да задоволи приблизително 2,5% - 3% от немският пазар на акумулатори Ако не съм прав някои да ме коригира... А не е само немският пазар...

Тезата която смятам да развия сега е защото ми казаха че не били много съгласни с мен за рецесията в европа и растящия пазарен дял на Монбат вследствие на това... Вместо да оставиш колата без акумуалтор и да минеш на обществен транспорт или велосипед няма ли да предпочетеш като за начало да пробваш с по-евтина алтернатива на пазарните марки с над 50% присъствие ??? Едвали 97% от немците ще се откажат от колите си ... а с този нисък пазарен дял наистина могат да се постигнат много добри резултати Та ако някои напуска монбата заради бъдещата криза в европа мисля че прави грешка...

не е препоръка

пп Дори и да е ставало дума за европеиският пазар написаното е в сила монбат са изключително малки на фона размерът на пазара
                              Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от intint
                                Първоначално изпратено от coolice
                                Докато вие сте вилняли тук аз седях без интернет

днес дори не влязохме при наи търргуваните а с няма 10 хиляди лева оборот до 11 часа сте я закарали под 9 това не са фондовете сами си го правим паникьори

А това в края на деня като гледам как е играла цената и остналите оферти ми изглежда по скоро на тапа и товарене под/от тапата а не на изсипване ...
                                Ами не спирай да купвш - прИмоция е това...ей..."дъното"...от утре Ъп..Ъп..Ъп..

Абе ти като се пънеш на 7.5 с каква сума ще ми влезеш тука ми е интересно ?
                                Въпросът ти е меко казано неуместен,но аз понеже съм възпитан та ще ти отговоря така - Ако не искаш да те излъжа не ме митай ;-)

Коментар

Working...
                                X