If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък ти казвам че 550 на софикса не е ниво и ако падаме ще ходим на 250 после ще видим...
поради което предвиждам съкращения при брокерите и анализаторите
как се вика защо да държиш на работа 5 маимуни да гледат по цял ден на монитора как пада БФБ и да си клатят краката като може да плащаш само на една ??? А и за анализаттор и да прави кафета може да се ползва... А ако и пуска да си го еб*ме напрво перфектният служител ... другите на борсата ама трудовата...
дано не сте се набалбукали с ипотечни кредити бацета...
Петре, само да попитам - прави впечатление как с един друг юзър в абсолютно едно и също време в друга тема започнахте да развивате теорията за търговото - няма ли да се спрете вече - стигнахте си целта какво повече търсите?
П.С. видях че си добавил още нещо - ти никого не мразиш нали, да ме извинява Полки, че няма да се видим довечера, но аз му казах защо не сядам на една маса със хора като теб!
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
В интерс на истината не вярвах че ще се стигне дотук бфб е ирационална борса...
Мъжката ми дума: това ми е основната позиция и тук съм на стронг холд защото знам че акцията е добра... средната ми цена на влизане беше подмината тази седмица а за да ми е изгодно да си хеджирам позицията като хората трябва да я закарате под 5 лева... това са фактите...
затова в монмета смятам само да гледам и да се забавлявам в инвестора ....
оправяите се батета
Абе живей си в света на илюзиите и розовите мечти,а на яхтите и самолетите ще се возят Бобокови със специални гости ДВИ Пеева и "тайното оръжие" Мариян Йорданов.
А за акционерите остава духането.....на супата - така,че започвай да тренираш духане ;-)
Мажоритарите....другите отдавна се отърваха от този ШИТ
Petre, kakwo mislish, shte stigne li do emisionnata na IPO-to ?
Твърде е вероятно, а дори и да ги подминатнадолу с около 15%-20% след което ще отправят търгово и ще благодарят от все сърце на всички които им се довериха.А иначе ако искат да си останат публична компания,трябва да започнат от днес да разработват идеята ми за вазелина "МонОйл" ;-)
И аз съм стронг холд, ама съм в много по-добри позиции - влязох на 9.16 преди увеличението... т.е. сегашни цени 4.58 - това даже Пешо не го предрича Успех ти желая!
еми успех баце ще удържим да правят кавото си искат
Мъжката ми дума: това ми е основната позиция и тук съм на стронг холд защото знам че акцията е добра... средната ми цена на влизане беше подмината тази седмица а за да ми е изгодно да си хеджирам позицията като хората трябва да я закарате под 5 лева... това са фактите...
оправяите се батета
И аз съм стронг холд, ама съм в много по-добри позиции - влязох на 9.16 преди увеличението... т.е. сегашни цени 4.58 - това даже Пешо не го предрича Успех ти желая!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
... средната ми цена на влизане беше подмината тази седмица а за да ми е изгодно да си хеджирам позицията като хората трябва да я закарате под 5 лева... това са фактите...
Какви са фактите викаш?...
И като как ше се хеджираш на 5 лева? Кво е тва хеджиране и как се прави?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар