IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кат гледам Пецата е коригирал на 3лв-ИПО-20%.Поне така споделя на долу.
    Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
    Първоначално изпратено от bertram
    Въпрос към Петър Караиванов: Освен да манипулираш я кажи имам спомен, че този "ШИТ" се точеше да го купуваш с вашите 5 мио пари.

сега ако падне на 7 лева , каквато ти беше целта преди месец... ще го купиш ли...
    Не ме питай ако не искаш да те излъжа ! - този отговор задоволява ли те? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
      Въпрос към Петър Караиванов: Освен да манипулираш я кажи имам спомен, че този "ШИТ" се точеше да го купуваш с вашите 5 мио пари.

сега ако падне на 7 лева , каквато ти беше целта преди месец... ще го купиш ли...
      Не ме питай ако не искаш да те излъжа ! - този отговор задоволява ли те? :-)

Коментар

• аиде Пеца ти пак с кофти слухвоете ....

аз пък ти казвам че 550 на софикса не е ниво и ако падаме ще ходим на 250 после ще видим...

поради което предвиждам съкращения при брокерите и анализаторите

как се вика защо да държиш на работа 5 маимуни да гледат по цял ден на монитора как пада БФБ и да си клатят краката като може да плащаш само на една ??? А и за анализаттор и да прави кафета може да се ползва... А ако и пуска да си го еб*ме напрво перфектният служител ... другите на борсата ама трудовата...

дано не сте се набалбукали с ипотечни кредити бацета...
        Business as Usual

Коментар

• Петре, само да попитам - прави впечатление как с един друг юзър в абсолютно едно и също време в друга тема започнахте да развивате теорията за търговото - няма ли да се спрете вече - стигнахте си целта какво повече търсите?

П.С. видях че си добавил още нещо - ти никого не мразиш нали, да ме извинява Полки, че няма да се видим довечера, но аз му казах защо не сядам на една маса със хора като теб!
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Въпрос към Петър Караиванов: Освен да манипулираш я кажи имам спомен, че този "ШИТ" се точеше да го купуваш с вашите 5 мио пари.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
              В интерс на истината не вярвах че ще се стигне дотук бфб е ирационална борса...

Мъжката ми дума: това ми е основната позиция и тук съм на стронг холд защото знам че акцията е добра... средната ми цена на влизане беше подмината тази седмица а за да ми е изгодно да си хеджирам позицията като хората трябва да я закарате под 5 лева... това са фактите...

затова в монмета смятам само да гледам и да се забавлявам в инвестора ....

оправяите се батета
              Абе живей си в света на илюзиите и розовите мечти,а на яхтите и самолетите ще се возят Бобокови със специални гости ДВИ Пеева и "тайното оръжие" Мариян Йорданов.

А за акционерите остава духането.....на супата - така,че започвай да тренираш духане ;-)

Коментар

В момента залагам на другата си инвестинция зелено почти 20% за три месеца ти ФМ колко си спечелил от депозити а? 5%?
                Колкото съм спечелил толкова. Важното е че съм на печалба, а не на загуба!

Я кажи да видим, как ще се хеджираш на 5 лева? Белким и аз нещо науча от този форум!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                  Първоначално изпратено от oil_coil
                  Някой много яко се гаври с тази акция.
                  Мажоритарите....другите отдавна се отърваха от този ШИТ
                  Petre, kakwo mislish, shte stigne li do emisionnata na IPO-to ?
                  Твърде е вероятно, а дори и да ги подминатнадолу с около 15%-20% след което ще отправят търгово и ще благодарят от все сърце на всички които им се довериха.А иначе ако искат да си останат публична компания,трябва да започнат от днес да разработват идеята ми за вазелина "МонОйл" ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

И аз съм стронг холд, ама съм в много по-добри позиции - влязох на 9.16 преди увеличението... т.е. сегашни цени 4.58 - това даже Пешо не го предрича Успех ти желая!
                    еми успех баце ще удържим да правят кавото си искат
                    Business as Usual

Коментар

• В момента залагам на другата си инвестинция зелено почти 20% за три месеца ти ФМ колко си спечелил от депозити а? 5%?
                      Business as Usual

Коментар

В интерс на истината не вярвах че ще се стигне дотук бфб е ирационална борса...

Мъжката ми дума: това ми е основната позиция и тук съм на стронг холд защото знам че акцията е добра... средната ми цена на влизане беше подмината тази седмица а за да ми е изгодно да си хеджирам позицията като хората трябва да я закарате под 5 лева... това са фактите...

оправяите се батета
                        И аз съм стронг холд, ама съм в много по-добри позиции - влязох на 9.16 преди увеличението... т.е. сегашни цени 4.58 - това даже Пешо не го предрича Успех ти желая!
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

... средната ми цена на влизане беше подмината тази седмица а за да ми е изгодно да си хеджирам позицията като хората трябва да я закарате под 5 лева... това са фактите...
                          Какви са фактите викаш?...
                          И като как ше се хеджираш на 5 лева? Кво е тва хеджиране и как се прави?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• В интерс на истината не вярвах че ще се стигне дотук бфб е ирационална борса...

оправяите се батета
                            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                              Мажоритарите....другите отдавна се отърваха от този ШИТ
                              Petre, kakwo mislish, shte stigne li do emisionnata na IPO-to ?

Коментар

Ахам а акцията е с хубав фундамент каквото и да пише пецата а и оборотът е смешен 52 701
                                И вчера ти казах,сега ще повторя - КУПУВАЙ щом ти харесва,но на това му се вика - да пикаеш срещу вятъра.

Коментар

Working...
                                X