IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще има от трите по-дългият за всички доверили се на приказките на великите мениджъри и техните слуги ДВИта

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
      А ДВИто днес нещо никакво го няма!Да ви обяснява сладки приказки от 1001 нощ колко сте готини и как трябва да купувате.

Тази компания е върха,супер е купувай те......щом това искате да чуете пък белким ви олекне на душата,джобовете е ясно че отдавна са Ви олекнали.
      Лошо, поне някой да беше казал какво става с обратното изкупуване.
      Ще има ли промяна на параметрите при тези нови обстоятелства?

Коментар

• А ДВИто днес нещо никакво го няма!Да ви обяснява сладки приказки от 1001 нощ колко сте готини и как трябва да купувате.

Тази компания е върха,супер е купувай те......щом това искате да чуете пък белким ви олекне на душата,джобовете е ясно че отдавна са Ви олекнали.

Коментар

• Ако стигне 6 знаеш ли колко Репа ще се ударят-не си го пожелавай.Немам акции.
          Първоначално изпратено от DJIA
          Мисля че, около 6.00 лева ще е дъното, макар и да е много подценено просто световната конюнктура си казва думата на нашата борса.

Не е съвет, притежавам акции на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
            Така че, на продавачите мога само да се изхиля и в същото време горчиво да съжалявам, че такива баламурници, като тях напускат борасата и аз няма да мога да правя толкова големи печалби на техен гръб.
            Ше направиш на дядо си опинците... Не осъзнаваш ли, че купувайки само помагаш на продавачите да се отърват от тези акции? А желаещите да направят това са страшно много в момента!!!... Е виж ги как са се наредили чинно на опашката! И само чакат заблудени овце като теб за да им джиросат буклуците си...

А вече си и на загуба...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от DJIA
              Мисля че, около 6.00 лева ще е дъното, макар и да е много подценено просто световната конюнктура си казва думата на нашата борса.

+1

Коментар

• Мисля че, около 6.00 лева ще е дъното, макар и да е много подценено просто световната конюнктура си казва думата на нашата борса.

Коментар

• 6.92лв. !
                  Вече и под 7 лв. за акция

Коментар

• Независимо от днешната цена, моято прогноза е цена на 1 акция на Монбат, през 2013г. от минимум 30 лв. Така че, днешната инвестиция в Монбат може да донесе на инвеститорите 4 пъти възвръщаемост, а на тези които продават днес да се лишат от същата тази възвръщаемост. Така че, на продавачите мога само да се изхиля и в същото време горчиво да съжалявам, че такива баламурници, като тях напускат борасата и аз няма да мога да правя толкова големи печалби на техен гръб.

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                      извинявай
                      просто ме издразни с твоите глупости
                      Аз ли те дразня. А ти какъв го играеш в този форум. А - сетих се, като ти прочетох ника.

Коментар

• ...

извинявай
                        просто ме издразни с твоите глупости

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                          nyse с тая оферта кадето си я пуснал най-много да ми закачиш пе..са с език
                          Не мислиш ли, че малко прекаляваш. Това ли успя да ти измъдри селяндурският мозък?

Коментар

• ...

лалке сега 4акаме отчета за 3 тото тримесечие

Коментар

• ...

nyse с тая оферта кадето си я пуснал най-много да ми закачиш пе..са с език

Коментар

• Съветвам те, вместо да се занимаваш с глупости, точно сега да купуваш акции на Монбат, щото тези цени са супер за влизане. То и аз днес щях да си купя още Монбат, ама си купих ПИБ щото там цената си е направо златна.
                                Случайно да си гледал P/E форуърд на Монбат. Ако го видиш, ще ти стане ясно защо пред инвеститорите на Монбат се откриват почти неограничени възможности.
                                Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                                Първоначално изпратено от gbti
                                Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                                Значи може да ме познаете по това,че винаги ходя с 2 торби боб.В едната е боба за всичко,а в другата е специалния боб за Монбат.При него грешка няма.Сега пак го хвърлих и ......по-добре да не ви казвам какво показа боба !!!!!!!!!!!!!!
                                Кажи какво показа боба?
                                Признавам, че имаш едни от най-добрите анализи с много висока степен на точност. Затова те и питам да знам какво да правя. Дали ще променят пак параметрите на обратното тук, за да може да се подкрепи цената на 7 лв. или дори на 6 лв. ?
                                Е ако ти кажа от какво ще живея?Взимах 100.00лв/час за консултански услуги, от 01.10.2008г. взимам по 200.00лв. ,че нещо много работа се отвори напоследък.
                                Напълно сериозен съм.

Коментар

Working...
                                X