Ще има от трите по-дългият за всички доверили се на приказките на великите мениджъри и техните слуги ДВИта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвА ДВИто днес нещо никакво го няма!Да ви обяснява сладки приказки от 1001 нощ колко сте готини и как трябва да купувате.
Тази компания е върха,супер е купувай те......щом това искате да чуете пък белким ви олекне на душата,джобовете е ясно че отдавна са Ви олекнали.
Ще има ли промяна на параметрите при тези нови обстоятелства?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PivoleyТака че, на продавачите мога само да се изхиля и в същото време горчиво да съжалявам, че такива баламурници, като тях напускат борасата и аз няма да мога да правя толкова големи печалби на техен гръб.
А вече си и на загуба...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Независимо от днешната цена, моято прогноза е цена на 1 акция на Монбат, през 2013г. от минимум 30 лв. Така че, днешната инвестиция в Монбат може да донесе на инвеститорите 4 пъти възвръщаемост, а на тези които продават днес да се лишат от същата тази възвръщаемост. Така че, на продавачите мога само да се изхиля и в същото време горчиво да съжалявам, че такива баламурници, като тях напускат борасата и аз няма да мога да правя толкова големи печалби на техен гръб.
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
...
извинявай
просто ме издразни с твоите глупости
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
...
лалке сега 4акаме отчета за 3 тото тримесечие
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
...
nyse с тая оферта кадето си я пуснал най-много да ми закачиш пе..са с език
Коментар
-
Съветвам те, вместо да се занимаваш с глупости, точно сега да купуваш акции на Монбат, щото тези цени са супер за влизане. То и аз днес щях да си купя още Монбат, ама си купих ПИБ щото там цената си е направо златна.
Случайно да си гледал P/E форуърд на Монбат. Ако го видиш, ще ти стане ясно защо пред инвеститорите на Монбат се откриват почти неограничени възможности.
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от gbtiПървоначално изпратено от Петър КараиванoвЗначи може да ме познаете по това,че винаги ходя с 2 торби боб.В едната е боба за всичко,а в другата е специалния боб за Монбат.При него грешка няма.Сега пак го хвърлих и ......по-добре да не ви казвам какво показа боба !!!!!!!!!!!!!!
Признавам, че имаш едни от най-добрите анализи с много висока степен на точност. Затова те и питам да знам какво да правя. Дали ще променят пак параметрите на обратното тук, за да може да се подкрепи цената на 7 лв. или дори на 6 лв. ?
Напълно сериозен съм.
Коментар
Коментар