IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май този човек се придържа към първото. Кофти работа - манипулаторите почти никога не завършват добре.
    Манипулация и вътрешна информация това била цаката на БФБ - каза Пецата на срещата...

Коментар

• Ти не беше ли уж сериозен финансист? По обясненията ти си мисля, че или си си объркал професията или имаш сериозен интерес от СОФИКС - 500 пункта. Не знам, защо си мисля че е второто.

Ама, да знаеш, че с приказки няма да стане тая. То ако ставаше, много други акъли преди тебе щяха да са го направили.
      Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
      Първоначално изпратено от Pivoley
      Държа да ми обясниш какво овчо има в следното: Днес купувам Монбат на 7 лв., след 5 години цената е 30 лв. АЗ тогова продавам и ще съм увеличил първоначално вложените си пари 4 пъти. А тези, които продават днес, ще сложат парите си на депозит и след 5 години тези пари ще се увеличат с 30,40%. Кой точно е овцата?
      Позво ли ми аз да ти обясня.
      След 5г. не се знае:
      1.Ще има ли Монбат
      2.Ще има ли БФБ
      3.Теб дали ще те има
      4.Какво ще ядеш през тези години
      5.Ще има ли купувачи след 5г.

И нататък предполагам можеш да продължиш сам.

Коментар

• Ами, аре тогава бегай от борсата и от форума. Кви ги вършиш тука. Толкова ли няма кво да правиш, та по цял ден си даваш /не/компетентното мнение. Ако инвестираше в имоти, щеша да си във форума с имоти, ако имаше собствен бизнес, сега щеше да търчиш насам-натам. Ама на теб явно дерта ти е друг. Интересно какъв е и защо имаш такава необходимост от СОФИКС -500? /това естествено е риторичен въпрос/
        Първоначално изпратено от Forex Master
        Държа да ми обясниш какво овчо има в следното: Днес купувам Монбат на 7 лв., след 5 години цената е 30 лв.
        Имаше един льолю по време на първото сериозно сдрусване къде задаваше същия въпрос и се кефеше че някаква овца му била продала ОЦК на 72 лева?!... Сега кой точно е овцата е ясно за всички?

Имаше един Дончо който преди само няколко дни казваше същото как си купил от овцете Хим и Еубг на без пари по 5,60 и по 3,40... Де ги сега тези сладури?.. Скоро и ти ще се присъединиш към тях!

Коментар

• Не съм се заял просто Ви казвах че тази работа със смешките от рода " Спираме обратното защото цената е паднала са лафове от селски вечеринки.... ако искаха, защо не сложиха оферта купува на 10 или на 11 лева и ако тогава ги беше пробила цената евала щях да кажа да пазара ги отнесе но поне опитаха. А те смешници..

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
            Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            Държа да ми обясниш какво овчо има в следното: Днес купувам Монбат на 7 лв., след 5 години цената е 30 лв. АЗ тогова продавам и ще съм увеличил първоначално вложените си пари 4 пъти. А тези, които продават днес, ще сложат парите си на депозит и след 5 години тези пари ще се увеличат с 30,40%. Кой точно е овцата?
            След 5г. не се знае:
            1.Ще има ли Монбат
            2.Ще има ли БФБ
            3.Теб дали ще те има

Клепар, същите въпроси можеше да си ги зададеш, когато казваше - купувайте ЕНМ и ПИБ.

Манипулация и вътрешна информация това била цаката на БФБ - каза Пецата на срещата...
            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от 5ко
              Абе пичове и Вие като в оня соц. виц с цитата "Ама вие в америка биете негрите..." признайте си че се подлъгахте по мазните лъжи на ръководството и но ДВИто и спрете с другите теми. Тука темата е компанията монбат /пиша я с малки букви/ за да покажа мнението си за мениджмънта и за ДВИто им
              Абе разбирам борсата да върви нагоре или поне да запазва нивата си и тогава да питаме защо пада Монбат. Но когато всичко се разпродава и на пазара е настъпила паника, то какво сте се заяли с Монбат.

Коментар

• Българския казан в ада, дяволите не го пазят.

Коментар

• Абе пичове и Вие като в оня соц. виц с цитата "Ама вие в америка биете негрите..." признайте си че се подлъгахте по мазните лъжи на ръководството и но ДВИто и спрете с другите теми. Тука темата е компанията монбат /пиша я с малки букви/ за да покажа мнението си за мениджмънта и за ДВИто им

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                    След 5г. не се знае:
                    1.Ще има ли Монбат
                    2.Ще има ли БФБ
                    3.Теб дали ще те има

Клепар, същите въпроси можеше да си ги зададеш, когато казваше - купувайте ЕНМ и ПИБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
                      Държа да ми обясниш какво овчо има в следното: Днес купувам Монбат на 7 лв., след 5 години цената е 30 лв.
                      Имаше един льолю по време на първото сериозно сдрусване къде задаваше същия въпрос и се кефеше че някаква овца му била продала ОЦК на 72 лева?!... Сега кой точно е овцата е ясно за всички?

Имаше един Дончо който преди само няколко дни казваше същото как си купил от овцете Хим и Еубг на без пари по 5,60 и по 3,40... Де ги сега тези сладури?.. Скоро и ти ще се присъединиш към тях!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                        След 5г. не се знае:
                        1.Ще има ли Монбат
                        2.Ще има ли БФБ
                        3.Теб дали ще те има

И дали още пари ще наливат в унгарският баскетбол, или дали и другият Бобоков ще си намери гадже и да я направи мис България

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
                          След 5г. не се знае:
                          1.Ще има ли Монбат
                          2.Ще има ли БФБ
                          3.Теб дали ще те има

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                            лалке сега 4акаме отчета за 3 тото тримесечие
                            кога е това сега, след 20 дни ли ?

Коментар

• Държа да ми обясниш какво овчо има в следното: Днес купувам Монбат на 7 лв., след 5 години цената е 30 лв. АЗ тогова продавам и ще съм увеличил първоначално вложените си пари 4 пъти. А тези, които продават днес, ще сложат парите си на депозит и след 5 години тези пари ще се увеличат с 30,40%. Кой точно е овцата?

п.п. Разбирам, че искаш да купуваш на Софикс от 500, то и аз искам, обаче не лакумясвай прекалено да не изпуснеш момента
                              Първоначално изпратено от Forex Master
                              Така че, на продавачите мога само да се изхиля и в същото време горчиво да съжалявам, че такива баламурници, като тях напускат борасата и аз няма да мога да правя толкова големи печалби на техен гръб.
                              Ше направиш на дядо си опинците... Не осъзнаваш ли, че купувайки само помагаш на продавачите да се отърват от тези акции? А желаещите да направят това са страшно много в момента!!!... Е виж ги как са се наредили чинно на опашката! И само чакат заблудени овце като теб за да им джиросат буклуците си...

А вече си и на загуба...

Коментар

• Re: ...

...

Коментар

Working...
                                X