IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДАН - винаги съм доволен от правилния анализ.
    Ако има недоволни ,то това са излъганите и повярвалите на тази пародия която спретнаха от Монбат наречена "обратно изкупуване". Претенциите за въвеждане в заблуда - в съда !

Коментар

• Ти пък ся -от какво да са доволни-те чакат още по-ниско.
      Първоначално изпратено от DAN_
      Аз искам да попитам ПК и FM - доволни ли са сега?

Ситуацията в момента изобщо не зависи от тяхните желания и манипулации. Интересно ми е как си приписват някакви заслуги за движение на тренд и посоки на акции, след като това не зависи от тях.
      "Анализаторите" сигурно бяха предвидили паниката, която е обзела сега инвестиращите в акции. А предвидиха ли и паниката у вложителите на банките, у собствениците на имоти ... ? Предвидиха ли и последиците от тази паника - вече имаме и фалирала държава.

И накрая пак ще попитам.

Доволни ли сте от "прогнозите си"?

Коментар

• Аз искам да попитам ПК и FM - доволни ли са сега?

Ситуацията в момента изобщо не зависи от тяхните желания и манипулации. Интересно ми е как си приписват някакви заслуги за движение на тренд и посоки на акции, след като това не зависи от тях.
        "Анализаторите" сигурно бяха предвидили паниката, която е обзела сега инвестиращите в акции. А предвидиха ли и паниката у вложителите на банките, у собствениците на имоти ... ? Предвидиха ли и последиците от тази паника - вече имаме и фалирала държава.

И накрая пак ще попитам.

Доволни ли сте от "прогнозите си"?

Коментар

• Пешо почна да пазари!
          Сега ще обърне тренда и ще ни закара до десетката

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Кат гледам зад голямата локва ....червеното число ...ми се чини под отличната оценка ...утре ще минем

Не е препоръка.Имам акции
            Стига де...тази "перла" в короната на БФБ под 6.00лв !!! С този "прозрачен" и отворен мениджмънт и прекрасно и слдкодумно ДВИ ?
            Нали това бяха цени невъзможни?Нали щяха да подпират на 11.00лв...опс.... на 10.00лв. а сега потъвате сами!Ни мениджмънт,ни ДВИ ви се обаждат вече.

абе АНАЛизаторе , ти ги съсипа до миналата седмица тези хора тук , сега почна да ги успокояваш - и твоята не е лесна - размекна се от срещата насам доста

не мога да те позная
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
              Кат гледам зад голямата локва ....червеното число ...ми се чини под отличната оценка ...утре ще минем

Стига де...тази "перла" в короната на БФБ под 6.00лв !!! С този "прозрачен" и отворен мениджмънт и прекрасно и слдкодумно ДВИ ?
              Нали това бяха цени невъзможни?Нали щяха да подпират на 11.00лв...опс.... на 10.00лв. а сега потъвате сами!Ни мениджмънт,ни ДВИ ви се обаждат вече.

Коментар

• Кат гледам зад голямата локва ....червеното число ...ми се чини под отличната оценка ...утре ще минем

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                  По-скоро 3.50, щото ИПО-то мина на 6.95.
                  Именно, въобще бях изключил за увеличението.
                  Няма препоръки за нищо към никой !

Коментар

• По-скоро 3.50, щото ИПО-то мина на 6.95.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                      Първоначално изпратено от Kalo
                      Първоначално изпратено от Setver
                      Как бе, не виждаш ли че стабилизирахме на кръглото 6.00 лв.?
                      Аз ви чакам на цени от ИПО-то
                      Според теб то на каква цена е било ?
                      На 4лв. мисля, като включиш увеличението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                        Първоначално изпратено от Setver
                        Според теб то на каква цена е било ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver
                          Първоначално изпратено от Kalo
                          Тука мн бързо стигнахме нестабилност...

Коментар

• Sigurno e, che i te (upravata) ne si vjarvat na pechalbata. Inache, biha bili po-adekvatni i seriozni po otnoshenie na sobstvenoto im reshenie za obratno izkupuvane na 11 lv/akcija...... Mezhdu vprochem, v prognozata si (interview prez proletta na tazi godina, predi t.n. 'split') za stojnostta na akcijata do kraja na godinata, se citirashe/prognozirashe dostigane pazarnoto nivo ot 40-50 lv/akcija.

Първоначално изпратено от Императорът
                            Споко бе имате една утеха - и вий (визирам основно продаващите) и компанията ще влязат в учебниците в разделът "Фондовоборсови куриози" като единственото в световната история дружество, чийто акции се сринали с 18%, след като то е отчело 105% ръст на печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
                              То да беше само тук .....
                              ...бе чух, че щяло да има и по 5 лв... верно ли е ???

...много се "забавлявам" вчера и днес... такова нещо се случва веднъж в живота ...
                              Голема веселба пада!
                              自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от korker
                                Първоначално изпратено от DJIA
                                Тук малко се поуспокоиха нещата - 6.24, за разлика от отварянето на 6.00.
                                Така си е, успокойхме се.
                                Обаче, не ми стана ясно какво става с обратното?
                                Ще има ли нови ценови ограничения вместо последното минимално 10лв. и пред последното 11лв.?
                                Просто защото от 6лв. до 10лв. разликата е очебийна.
                                Абе какво обратно какви 5лв. (пардон 6лв).Не разбрахте ли,че това беше стръвта, а шараните с удоволствие налапаха кукичката с огромна Вяра,че цемата няма да падне под 11.00лв...опс....10.00лв.Това стана ясно в момента в който свалиха долната граница.А сега за вас остава надеждата да видите тези нива.Ще ги има , ама след като изтече срока на обратното изкупуване !

Коментар

Working...
                                X