IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Причината за обратното изкупуване не беше с цел да се крепи цената, защото от нея не зависи нищо. Просто на тези цени мениджмънта е сметнал, че акцията е подценена и е решил да прибере каквото може.
    Николчо, момче мило, хайде да се запознаеш със съобщенията по случая преди да адвокатстваш на сгафилия мениджмънт. Обратното беше обявено точно като начин да се "стабилизира" цената на акцията, но в последствие вместо да се изпълнява решението на УС и да се купува на 10 лв. "кадърния" мениждмънт на прехваления Монбат реши да се отметне, да капитолира и да остави спекулантчетата да закарат цената където си поискат. Трябваше да си изпълнят решението на УС за тия 115 хил. акции, а в последствие щом не им утърва да не гласуват нов пакет за обратно изкупуване. Сегашния им гаф заличи 1,5 г. градене на имидж на БФБ!

Коментар

• Чета глупостите на Петър и разни други относно цените на обратното изкупуване....
      Драги безхаберници.. ако не знаете Монбат АД не е договорен, пенсионен или хедж фонд. Тяхния основен бизнес не е операции с финансови инструменти, а прозиводство на акумулатори.

Причината за обратното изкупуване не беше с цел да се крепи цената, защото от нея не зависи нищо. Просто на тези цени мениджмънта е сметнал, че акцията е подценена и е решил да прибере каквото може.

Неохим АД също правише обратно изкупуване, докато правиха и Монбат. Цените бяха около 80 лева. Сега акциите на Неохим са 60 лева.

Целта на обратното изкупуване не е да се хване дъно, разберете го.

Коментар

• Първоначално изпратено от kLeX
        "ИЗВЪНРЕДНО » Банк Ъф Америка започват обратно изкупуване за $ 4.7 милиарда"

МОНБАТ това го прозря преди месец.
        така правят големите.

поздрави

п. п. - а то че някой си е познал, че ще пада... то няма как при такъв пазар...

не е препоръка за покупко-продажба

А дали и Банк Ъф Америка ще прави дребни тарикатлъци и ще се ослушва, или ще постави котировката купува и ще пълни. А не като някои ч......и, които не купуват, защото цената била паднала

Коментар

• То кадърни инженери тука не останаха ! Останаха само сещайте се кои ...тези които не намериха реализация .....аз лично имам двама познати наистина много добри машинни инженери ...отдавна си грабнаха семействата и си бачкат за BMW ...отдавна ....

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
            Първоначално изпратено от NYSE guy
            Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            ДАН - винаги съм доволен от правилния анализ.
            Ако има недоволни ,то това са излъганите и повярвалите на тази пародия която спретнаха от Монбат наречена "обратно изкупуване". Претенциите за въвеждане в заблуда - в съда !
            Абе малоумник, колко пъти да ти повтарям. Какъв "правилен анализ", бе главоч? Виж с твоя "анализ" къде са любимите ти ЕНМ и ПИБ? От три акции "позна" посоката на една. Успеваемост по-малка, от която и да е хазартна игра. Пълен дебил си ти.
            +1111111111111111111111

ЗА КАРАДЕБИЛА..............ИНЖЕНЕР !!!!!!!
            инженер е хубава професия, нискорискова, доходна.. стига да го може човека!

Коментар

• "ИЗВЪНРЕДНО » Банк Ъф Америка започват обратно изкупуване за $ 4.7 милиарда"

МОНБАТ това го прозря преди месец.
              така правят големите.

поздрави

п. п. - а то че някой си е познал, че ще пада... то няма как при такъв пазар...

не е препоръка за покупко-продажба
              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
                Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                Ако има недоволни ,то това са излъганите и повярвалите на тази пародия която спретнаха от Монбат наречена "обратно изкупуване". Претенциите за въвеждане в заблуда - в съда !
                Абе малоумник, колко пъти да ти повтарям. Какъв "правилен анализ", бе главоч? Виж с твоя "анализ" къде са любимите ти ЕНМ и ПИБ? От три акции "позна" посоката на една. Успеваемост по-малка, от която и да е хазартна игра..
                +1111111111111111111111

ЗА КАРАДЕБИЛА..............ИНЖЕНЕР !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
                  Не е въпроса в гордостта - АЗ познах!
                  А, да се опитаме от мненията, да спечелим пари.
                  Нали затова сме тук.
                  Нещо се самоопровергаваш в границите само на 2 изречения... Или казваш нещо крайно глупаво? Аз не съм познал, защото съм горд... и прав си, че не е в това въпросът! Аз съм горд, че съм познал... и струва ми се имам всички основания за това!

Нещата са прости: Ако познавам печеля, ако не познавам губя! Какво има да го увърташ? Надявам се, няма да тръгнеш да спориш и да доказваш, че позанаването или непознаването няма нищо общо с печалбата или загубата!?

С моите "налудничави" прогнози, които се сбъднаха както за конкретни акции така и за БФБ като цяло, се надявам да съм спасил парите поне на няколко случайни читатели в този форум... Що се отнася до тези които постоянно ме четяха но ме обиждаха, откровенно псуваха на лични съобщения и се правеха на велики разбирачи, няма защо сега да ми се сърдят, че тяхната настояща съдба не е споделена от малко повече несретници!!!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не е въпроса в гордостта - АЗ познах!
                    А, да се опитаме от мненията, да спечелим пари.
                    Нали затова сме тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                      Първоначално изпратено от DAN_
                      Аз искам да попитам ПК и FM - доволни ли са сега?

Ситуацията в момента изобщо не зависи от тяхните желания и манипулации. Интересно ми е как си приписват някакви заслуги за движение на тренд и посоки на акции, след като това не зависи от тях.
                      "Анализаторите" сигурно бяха предвидили паниката, която е обзела сега инвестиращите в акции. А предвидиха ли и паниката у вложителите на банките, у собствениците на имоти ... ? Предвидиха ли и последиците от тази паника - вече имаме и фалирала държава.

И накрая пак ще попитам.

Доволни ли сте от "прогнозите си"?

Не убивай вестоносеца. Ако вярваш в акцията и компанията - купувай, ако не - вземи си решенията сам. Но е безсмислено злобата да се излива към когото и да е.
                      Това не е злоба, Storm. Не си разбрал същността.

Всички прогнозирахме и знаехме, че акциите ще паднат /няма значение за кое дружество и за коя страна/ след фалита на Lehman brothers. Прогнозираха го икономисти, финансисти, съфорумци и т.н. Но никой от тях не си го прикрепи кото "трофей" и не "досажда" с великите си "пророчества" за спада на акциите. Едва ли не пазара на една акция /монбат/ се е сринал, защото нашите "велики анализатори" - ПК и FM, са казали така. И вече цяла седмица се надпреварват в стил "Аз казах ли ви..." ; "Ако ме бяхти послушали..." и др. подобни.
                      Ето за това става дума.
                      А ПК, ако си мисли, че е въвел в заблуда някого с писаниците си, браво на самочуствието му.

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                        петре монбат загубиха капитал заради тебе
                        Загубиха заради вас и заради обратното откупуване, което бе в неподходящ момент. Иначе - капитала си е пак същия, пазарната капитализация е намаляла, но в България това няма значение. Монбат си е там и си работи, дано да работи още дълго и още по добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                          Аз искам да попитам ПК и FM - доволни ли са сега?

Ситуацията в момента изобщо не зависи от тяхните желания и манипулации. Интересно ми е как си приписват някакви заслуги за движение на тренд и посоки на акции, след като това не зависи от тях.
                          "Анализаторите" сигурно бяха предвидили паниката, която е обзела сега инвестиращите в акции. А предвидиха ли и паниката у вложителите на банките, у собствениците на имоти ... ? Предвидиха ли и последиците от тази паника - вече имаме и фалирала държава.

И накрая пак ще попитам.

Доволни ли сте от "прогнозите си"?
                          Не убивай вестоносеца. Ако вярваш в акцията и компанията - купувай, ако не - вземи си решенията сам. Но е безсмислено злобата да се излива към когото и да е.

Коментар

• ...

петре монбат загубиха капитал заради тебе

Коментар

• Петърчо ....купуваш ли братче ?! Да не изтървеш експреса .....и после само с приказките да останеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                                Абе малоумник, колко пъти да ти повтарям. Какъв "правилен анализ", бе главоч? Виж с твоя "анализ" къде са любимите ти ЕНМ и ПИБ? От три акции "позна" посоката на една. Успеваемост по-малка, от която и да е хазартна игра.

Коментар

Working...
                                X