Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Anton Chigurh
Чета глупостите на Петър и разни други относно цените на обратното изкупуване....
Драги безхаберници.. ако не знаете Монбат АД не е договорен, пенсионен или хедж фонд. Тяхния основен бизнес не е операции с финансови инструменти, а прозиводство на акумулатори.
Причината за обратното изкупуване не беше с цел да се крепи цената, защото от нея не зависи нищо. Просто на тези цени мениджмънта е сметнал, че акцията е подценена и е решил да прибере каквото може.
Неохим АД също правише обратно изкупуване, докато правиха и Монбат. Цените бяха около 80 лева. Сега акциите на Неохим са 60 лева.
Целта на обратното изкупуване не е да се хване дъно, разберете го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kLeX"ИЗВЪНРЕДНО » Банк Ъф Америка започват обратно изкупуване за $ 4.7 милиарда"
МОНБАТ това го прозря преди месец.
така правят големите.
поздрави
п. п. - а то че някой си е познал, че ще пада... то няма как при такъв пазар...
не е препоръка за покупко-продажба
А дали и Банк Ъф Америка ще прави дребни тарикатлъци и ще се ослушва, или ще постави котировката купува и ще пълни. А не като някои ч......и, които не купуват, защото цената била паднала
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от Петър КараиванoвДАН - винаги съм доволен от правилния анализ.
Ако има недоволни ,то това са излъганите и повярвалите на тази пародия която спретнаха от Монбат наречена "обратно изкупуване". Претенциите за въвеждане в заблуда - в съда !
ЗА КАРАДЕБИЛА..............ИНЖЕНЕР !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от Петър КараиванoвДАН - винаги съм доволен от правилния анализ.
Ако има недоволни ,то това са излъганите и повярвалите на тази пародия която спретнаха от Монбат наречена "обратно изкупуване". Претенциите за въвеждане в заблуда - в съда !
ЗА КАРАДЕБИЛА..............ИНЖЕНЕР !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SchumacherНе е въпроса в гордостта - АЗ познах!
А, да се опитаме от мненията, да спечелим пари.
Нали затова сме тук.
Нещата са прости: Ако познавам печеля, ако не познавам губя! Какво има да го увърташ? Надявам се, няма да тръгнеш да спориш и да доказваш, че позанаването или непознаването няма нищо общо с печалбата или загубата!?
С моите "налудничави" прогнози, които се сбъднаха както за конкретни акции така и за БФБ като цяло, се надявам да съм спасил парите поне на няколко случайни читатели в този форум... Що се отнася до тези които постоянно ме четяха но ме обиждаха, откровенно псуваха на лични съобщения и се правеха на велики разбирачи, няма защо сега да ми се сърдят, че тяхната настояща съдба не е споделена от малко повече несретници!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от DAN_Аз искам да попитам ПК и FM - доволни ли са сега?
Ситуацията в момента изобщо не зависи от тяхните желания и манипулации. Интересно ми е как си приписват някакви заслуги за движение на тренд и посоки на акции, след като това не зависи от тях.
"Анализаторите" сигурно бяха предвидили паниката, която е обзела сега инвестиращите в акции. А предвидиха ли и паниката у вложителите на банките, у собствениците на имоти ... ? Предвидиха ли и последиците от тази паника - вече имаме и фалирала държава.
И накрая пак ще попитам.
Доволни ли сте от "прогнозите си"?
Не убивай вестоносеца. Ако вярваш в акцията и компанията - купувай, ако не - вземи си решенията сам. Но е безсмислено злобата да се излива към когото и да е.
Всички прогнозирахме и знаехме, че акциите ще паднат /няма значение за кое дружество и за коя страна/ след фалита на Lehman brothers. Прогнозираха го икономисти, финансисти, съфорумци и т.н. Но никой от тях не си го прикрепи кото "трофей" и не "досажда" с великите си "пророчества" за спада на акциите. Едва ли не пазара на една акция /монбат/ се е сринал, защото нашите "велики анализатори" - ПК и FM, са казали така. И вече цяла седмица се надпреварват в стил "Аз казах ли ви..." ; "Ако ме бяхти послушали..." и др. подобни.
Ето за това става дума.
А ПК, ако си мисли, че е въвел в заблуда някого с писаниците си, браво на самочуствието му.
Коментар
-
Re: ...
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqпетре монбат загубиха капитал заради тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от DAN_Аз искам да попитам ПК и FM - доволни ли са сега?
Ситуацията в момента изобщо не зависи от тяхните желания и манипулации. Интересно ми е как си приписват някакви заслуги за движение на тренд и посоки на акции, след като това не зависи от тях.
"Анализаторите" сигурно бяха предвидили паниката, която е обзела сега инвестиращите в акции. А предвидиха ли и паниката у вложителите на банките, у собствениците на имоти ... ? Предвидиха ли и последиците от тази паника - вече имаме и фалирала държава.
И накрая пак ще попитам.
Доволни ли сте от "прогнозите си"?
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
...
петре монбат загубиха капитал заради тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвДАН - винаги съм доволен от правилния анализ.
Коментар
Коментар