IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ето и какви дивиденти ще се раздават от МонОйл :

http://www.vbox7.com/play:5487d73f

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
      Брей много тролове се нароихте ....от гърч че акцията отлепи от 6 лева нагоре ли що ли ...или просто зад FM , ПК и estrade стои едно и също тролче Айде ходете да си отмъщавате на мъжете на някой ПР и в боксов мач ...не тук !
      Брей ... ти си бил по-тъп от колкото те мислех .....берй....

За какво ми е да се бия с ПР мъже ? А в случая като ДВИто е жена и иска да се занимава с мъжки дела,то значи ще трябва да се бори.Ако не и харесва,знае къде са кухнята,печката и мивката - това е принципно,а не персонално.
      На борсата младежо битките са финансови.Тук балъците като теб губят, а тарикатите като Бобоков и сие печелят за ваша сметка със сладките обещания,че ви предлагат да споделят с Вас Балъците част от печалбите. и Вие вЕрвате и купувате и пак вЕрвате и пак купувате, а тарикатите си купуват обратно собствените акции на цени в пъти по-ниски от тези на които Вие Балъците сте се юрнали да купувате и да очаквате да споделят с Вас чат от печалбите си.Ех.....блаженни са вЕрващите...... => ти си блажен балък

Специален поздрав : http://www.vbox7.com/play:ddf27bfb

Коментар

• Брей много тролове се нароихте ....от гърч че акцията отлепи от 6 лева нагоре ли що ли ...или просто зад FM , ПК и estrade стои едно и също тролче Айде ходете да си отмъщавате на мъжете на някой ПР и в боксов мач ...не тук !

Коментар

• и от кога станахме такива експерти по модел на поведение на дф като до вчера незнаехме на какъв пазар оперира компанитята ? Или си кажи направо старият ник ...

ти моята теория за тролската спекулация знаеш ли я ? с нея кандидатствам за номинациите за приза инвестиционна мисъл?

в тази тема сме се нагледали на всичко къде по успешно къде не чак толкова....

пп Да не би да сме излезли на 5.80???
          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
            Пиши новата цена иначе си чиста маипулация пишеш голмото за да изглежда по внушително та : Купилите на 15 лв окотомви миналата година колкото и да са малко до преди един месец и малко в края на август на 12 лева въобще не бяха толкова набалбукани въпростъ е че през септемви паникьорите и разпродаващите фондове просто много я изблъскахте тази акция надолу без да има нито една лоша новина заразлика от други компании които извадиха поне един лош отчет ко да се прави такива са ни инвеститорите паникьори.... фундамента няма значение... бфб ирационална борса...
            Towa be6e samo urigwane ot strana na DF. Golqmoto powry6tane tepyrwa predstoi! Osebeno, kydeto sa se osrali naj-zdrawo.

Коментар

• Пиши новата цена иначе си чиста маипулация пишеш голмото за да изглежда по внушително та : Купилите на 15 лв окотомви миналата година колкото и да са малко до преди един месец и малко в края на август на 12 лева въобще не бяха толкова набалбукани въпростъ е че през септемви паникьорите и разпродаващите фондове просто много я изблъскахте тази акция надолу без да има нито една лоша новина заразлика от други компании които извадиха поне един лош отчет ко да се прави такива са ни инвеститорите паникьори.... фундамента няма значение... бфб ирационална борса...
              Business as Usual

Коментар

всеки си има глава мисили ти защо пишеш тук?
                kupuwalite na 30 lw. i te imat glawi, ne e tam wyprosyt. Wyprosyt e w LYJATA :lol:

FAIL

Коментар

• всеки си има глава мисили ти защо пишеш тук?
                  Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                    Първоначално изпратено от e$trade
                    Monbat

HUGE DICK

HUGE FAIL
                    Da, da DF koito kupuwaha minata godina na 15 lw. /30 lw. stari/ sega 6te prawqt taka - powyrnq i towa ne wijdam koga 6te mue e kraq, poneje wsi4ki sa senasrali do u6i tuk :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                      Zadawa se naj-serioznata recesiq ot 1929 nasam, koqto ne se znae dali nqma da nari4ame depresiq sled wreme, a nqkakwi indiwidi s rozowi o4ila razsyjdawat wse edno sme 2006 g. - gospoda sybudete se :lol:
                      именно бате ще държиш това на което вярваш че ще се справи с кризата... Аз ти казвам че на тях им се отваря прозорец на възможностите в тази криза ти си знаеш твоето... кажи не са ли ми логични изводите... иначе съм се подготвил за кризата за теб незнам прпосто си тролваш... Другата ми инвестиция е в зелено... как се казва новините че трише печата повече евра отколкото американците $ е добра и това че еу смята да смъкне лихвите трабва да знаеш до какво ще доведе ??? Инвестиране по фундамент бате някои го правим така... Как и да е като не те интерсува компнията защо тролваш в темата? Не те инересува на тази цена нали ???
                      Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                        Monbat

HUGE DICK

HUGE FAIL
                        自由西藏

Коментар

• Zadawa se naj-serioznata recesiq ot 1929 nasam, koqto ne se znae dali nqma da nari4ame depresiq sled wreme, a nqkakwi indiwidi s rozowi o4ila razsyjdawat wse edno sme 2006 g. - gospoda sybudete se :lol:

Коментар

@e$trade бате ти прочетели ми точките 1,2,3,4,5 защо ситуацията при автомобило производителите е плюс за пазара на монбат ? Ще пробвашли да ги обориш само нколко поста по надолу е даже не се налага да четеш друга страница от темата ?

пп Незнам батета за това сме на това дередже като много хора въобще незнаят в какво инвестират, как се развива компнията в която инвестират че даже и с какво се занимават и на какъв пазар оперират ама всеки си знае имате си глави на раменете, а не даи ми там да купя някакви акции защото от акции се пИчели... скоро ще гледаме втора серия на пишман инвеститорите този път при имотите...

както и преди бях префразирал популрното лафче (около 6-7 страници назад) Каквато ни е държавата такива са ни и инвеститорите...

не е препоръка
                            Ne wijdam nito edna pri4ina tazi kuha akciq - kolkoto i kompaniqta - napompena ot DF predi godina - da struwa powe4e ot 1-2 lw. :lol:

Коментар

• @e$trade бате ти прочетели ми точките 1,2,3,4,5 защо ситуацията при автомобило производителите е плюс за пазара на монбат ? Ще пробвашли да ги обориш само нколко поста по надолу е даже не се налага да четеш друга страница от темата ?

пп Незнам батета за това сме на това дередже като много хора въобще незнаят в какво инвестират, как се развива компнията в която инвестират че даже и с какво се занимават и на какъв пазар оперират ама всеки си знае имате си глави на раменете, а не даи ми там да купя някакви акции защото от акции се пИчели... скоро ще гледаме втора серия на пишман инвеститорите този път при имотите...

както и преди бях префразирал популрното лафче (около 6-7 страници назад) Каквато ни е държавата такива са ни и инвеститорите...

не е препоръка
                              Business as Usual

Коментар

• Monbat

HUGE DICK

HUGE FAIL

Коментар

Working...
                                X