Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOБрей много тролове се нароихте ....от гърч че акцията отлепи от 6 лева нагоре ли що ли ...или просто зад FM , ПК и estrade стои едно и също тролчеАйде ходете да си отмъщавате на мъжете на някой ПР и в боксов мач ...не тук !
За какво ми е да се бия с ПР мъже ? А в случая като ДВИто е жена и иска да се занимава с мъжки дела,то значи ще трябва да се бори.Ако не и харесва,знае къде са кухнята,печката и мивката - това е принципно,а не персонално.
На борсата младежо битките са финансови.Тук балъците като теб губят, а тарикатите като Бобоков и сие печелят за ваша сметка със сладките обещания,че ви предлагат да споделят с Вас Балъците част от печалбите. и Вие вЕрвате и купувате и пак вЕрвате и пак купувате, а тарикатите си купуват обратно собствените акции на цени в пъти по-ниски от тези на които Вие Балъците сте се юрнали да купувате и да очаквате да споделят с Вас чат от печалбите си.Ех.....блаженни са вЕрващите...... => ти си блажен балък
Специален поздрав : http://www.vbox7.com/play:ddf27bfb
Коментар
-
и от кога станахме такива експерти по модел на поведение на дф като до вчера незнаехме на какъв пазар оперира компанитята ? Или си кажи направо старият ник ...
ти моята теория за тролската спекулация знаеш ли я ? с нея кандидатствам за номинациите за приза инвестиционна мисъл?
в тази тема сме се нагледали на всичко къде по успешно къде не чак толкова....
пп Да не би да сме излезли на 5.80???Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceПиши новата цена иначе си чиста маипулация пишеш голмото за да изглежда по внушително та : Купилите на 15 лв окотомви миналата година колкото и да са малко до преди един месец и малко в края на август на 12 лева въобще не бяха толкова набалбукани въпростъ е че през септемви паникьорите и разпродаващите фондове просто много я изблъскахте тази акция надолу без да има нито една лоша новина заразлика от други компании които извадиха поне един лош отчет ко да се прави такива са ни инвеститорите паникьори.... фундамента няма значение... бфб ирационална борса...
Коментар
-
Пиши новата цена иначе си чиста маипулация пишеш голмото за да изглежда по внушително та : Купилите на 15 лв окотомви миналата година колкото и да са малко до преди един месец и малко в края на август на 12 лева въобще не бяха толкова набалбукани въпростъ е че през септемви паникьорите и разпродаващите фондове просто много я изблъскахте тази акция надолу без да има нито една лоша новина заразлика от други компании които извадиха поне един лош отчет ко да се прави такива са ни инвеститорите паникьори.... фундамента няма значение... бфб ирационална борса...Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeZadawa se naj-serioznata recesiq ot 1929 nasam, koqto ne se znae dali nqma da nari4ame depresiq sled wreme, a nqkakwi indiwidi s rozowi o4ila razsyjdawat wse edno sme 2006 g. - gospoda sybudete se :lol:Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolice@e$trade бате ти прочетели ми точките 1,2,3,4,5 защо ситуацията при автомобило производителите е плюс за пазара на монбат ? Ще пробвашли да ги обориш само нколко поста по надолу е даже не се налага да четеш друга страница от темата ?
пп Незнам батета за това сме на това дередже като много хора въобще незнаят в какво инвестират, как се развива компнията в която инвестират че даже и с какво се занимават и на какъв пазар оперират ама всеки си знае имате си глави на раменете, а не даи ми там да купя някакви акции защото от акции се пИчели... скоро ще гледаме втора серия на пишман инвеститорите този път при имотите...
както и преди бях префразирал популрното лафче (около 6-7 страници назад) Каквато ни е държавата такива са ни и инвеститорите...
не е препоръка
Коментар
-
@e$trade бате ти прочетели ми точките 1,2,3,4,5 защо ситуацията при автомобило производителите е плюс за пазара на монбат ? Ще пробвашли да ги обориш само нколко поста по надолу е даже не се налага да четеш друга страница от темата ?
пп Незнам батета за това сме на това дередже като много хора въобще незнаят в какво инвестират, как се развива компнията в която инвестират че даже и с какво се занимават и на какъв пазар оперират ама всеки си знае имате си глави на раменете, а не даи ми там да купя някакви акции защото от акции се пИчели... скоро ще гледаме втора серия на пишман инвеститорите този път при имотите...
както и преди бях префразирал популрното лафче (около 6-7 страници назад) Каквато ни е държавата такива са ни и инвеститорите...
не е препоръкаBusiness as Usual
Коментар
Коментар