If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей Петърчо (FM,oil_coil) взе да омекваш нещо ...ще си кажеш що толкоз та боли плюеш тука ....на лека загуба си с твойте некокостоин броя .....а питаш ли тез дет са ги купили неколко хиляди над 10 леа ....какво да се прави криза е.Всичко е в киреча за съжаление.Утре пак сме на пързалката приготвил съм си найлона и кеша .....
Не е препоръка.
Виж сега, между мен, Пешо и FM няма нищо общо. Колкото и да съм зле мога да видя, че Монбат е хубава компания. За обратните - всеки прави грешки. Аз съм си поел риска, но това не ме спира да си кажа мението, че бяха грешки и, че аз не го видях тогава.
Монбат ще купувам под 6 - и това не е препоръка.
Под 6 защото ми се струва, че много под 6 няма да отиде, а всичко над 6 ще ми снижава средната по-малко отколкто под 6 :-)
Ей Петърчо (FM,oil_coil) взе да омекваш нещо ...ще си кажеш що толкоз та боли плюеш тука ....на лека загуба си с твойте некокостоин броя .....а питаш ли тез дет са ги купили неколко хиляди над 10 леа ....какво да се прави криза е.Всичко е в киреча за съжаление.Утре пак сме на пързалката приготвил съм си найлона и кеша .....
Не е препоръка.
Ти като все даваш акъл айде кажи ......взе ли си поне малко на 7 лева и под 7 ......разбирам да си се минал ти на 11-1 лева ...а то някой друг.Този някой друг си е направил сметката ! Аз също съм си нпаравил сметката.А ти направи ли си сметката или само си приказваш с нито една бройка закупена ?!
Е мога да ти кажа, че имам акции и съм ги купувал над 10 и то именно защото си мислех, че мениджмънта правилно е преценил, кога да прави обратно. А за това колко имам - повече е от една, но пък не са и над 1000. Толкоз имах толкоз купих
За съжаление покрай тях и аз се набълбуках здраво
В момента имам пак кеш, но не мисля да купувам още от Монбат. И намирам кусури, щото имам право
Ти като все даваш акъл айде кажи ......взе ли си поне малко на 7 лева и под 7 ......разбирам да си се минал ти на 11-1 лева ...а то някой друг.Този някой друг си е направил сметката ! Аз също съм си нпаравил сметката.А ти направи ли си сметката или само си приказваш с нито една бройка закупена ?!
Тези обратни на монбат и бабите вече разбраха, че бяха грешки.
Дори и цената да се върне пак на 15 лв. ще има толкова много пропуснати ползи, че чак не ми се говори.
А като сложим и блокирания кеш, който можеше да се използва за нещо по-смислено..... мале мале ....
Брей много тролове се нароихте ....от гърч че акцията отлепи от 6 лева нагоре ли що ли ...или просто зад FM , ПК и estrade стои едно и също тролче Айде ходете да си отмъщавате на мъжете на някой ПР и в боксов мач ...не тук !
Брей ... ти си бил по-тъп от колкото те мислех .....берй....
За какво ми е да се бия с ПР мъже ? А в случая като ДВИто е жена и иска да се занимава с мъжки дела,то значи ще трябва да се бори.Ако не и харесва,знае къде са кухнята,печката и мивката - това е принципно,а не персонално.
На борсата младежо битките са финансови.Тук балъците като теб губят, а тарикатите като Бобоков и сие печелят за ваша сметка със сладките обещания,че ви предлагат да споделят с Вас Балъците част от печалбите. и Вие вЕрвате и купувате и пак вЕрвате и пак купувате, а тарикатите си купуват обратно собствените акции на цени в пъти по-ниски от тези на които Вие Балъците сте се юрнали да купувате и да очаквате да споделят с Вас чат от печалбите си.Ех.....блаженни са вЕрващите...... => ти си блажен балък
Много ще ми е интересно как ще реагира жена ти ако и го пратя това ?! Ти за еманципация чувал ли си нещо ?!Младеж бях отдавна .....
А зад печката и мивката ходи ти !
Много кратко, точно, оригинално, макар и малко натуралистично, но в условия на глобална криза е ... допустимо да се бие камбаната, и чрез не традиционни изразни средства.
Коментар