IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
    Не знаеш ли че е тайна. Колко са го питали тук....единственото което сподели е че има хиляди работници, че работи за износ и обмисля листване на БФБ та и ние да намажем
    И ще е най-свястната компания на БФБ, ще раздавам всяка година дивиденти с доходност между 5 и 10 %, плюс капиталова доходност между 10 и 20 % годишно, защото всяка следваща година при мен е по добра от предишната с около 20%. Такива компании трябват на българския инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
      Аха! Е значи е лесно да се ориентираме приблизително.

http://www.capital.bg/klasacii/kapit...tani_po-maluk/

Като махнем това онова от списъка не остава голям на брой дружества които може да са собственост на дългосрочния.
      Ако естествено не е в сивия сектор и класацията не го лови!
      да така на пръв поглед по списъка е собственик или на КЦМ или на Белла България...

Коментар

• Дългосрочния шие гоблени в една стая на 4-ти километър. Фабриката му изнася яко на западните пазари и помага на България да си свие търговския дефицит. В съседни офиси работят ( лежат ) д-р Черкезов и компания. Като говорите за дългосрочния, ще говорите с респект и възхищение!
        Last edited by blah blah; 10.07.2010, 14:36.

Коментар

Не знаеш ли че е тайна. Колко са го питали тук....единственото което сподели е че има хиляди работници, че работи за износ и обмисля листване на БФБ та и ние да намажем
          Аха! Е значи е лесно да се ориентираме приблизително.

http://www.capital.bg/klasacii/kapit...tani_po-maluk/

Като махнем това онова от списъка не остава голям на брой дружества които може да са собственост на дългосрочния.
          Ако естествено не е в сивия сектор и класацията не го лови!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
            Какъв ти е бизнеса?

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
              Колеги не съм клонинг на никой, и никой неможе да бъде мой клонинг. Разбира се, че купувам и то много сериозно - точно тук някъде е момента за покупки. А и си нямате представа, колко работа имам, отказвам вече поръчки, натоварил съм мощностите на 100 %, дори и в събота работя.
              Какъв ти е бизнеса?

Коментар

А който е излязал около 6 лева и сега купува около 4 лева добре ли е......
                тия ги разправяй на някой друг. тук ти следим кариерата под лупа

Коментар

да бе да, в събота обществените тоалетни не работят кой лъжеш ти....работел. а колкото до позициите ти - престани да подпираш Енемона в края на всяка сесия с по една акция, за Као какво да кажем - просто ужас, който е влязал на 5.50 като теб хич не му е лесно
                  А който е излязал около 6 лева и сега купува около 4 лева добре ли е. Що се отнася до обществените тоалетни работя и в събота до 23,00 часа и много пари се правят защото е пълно с хора с разтройство и осрани задници като теб.

Коментар

• Въведи нощни смени. Плащаш двойно за труд, но пък тока е по-евтин.
                    Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                    А и си нямате представа, колко работа имам, отказвам вече поръчки, натоварил съм мощностите на 100 %, дори и в събота работя.
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Колеги не съм клонинг на никой, и никой неможе да бъде мой клонинг. Разбира се, че купувам и то много сериозно - точно тук някъде е момента за покупки. А и си нямате представа, колко работа имам, отказвам вече поръчки, натоварил съм мощностите на 100 %, дори и в събота работя.

да бе да, в събота обществените тоалетни не работят кой лъжеш ти....работел. а колкото до позициите ти - престани да подпираш Енемона в края на всяка сесия с по една акция, за Као какво да кажем - просто ужас, който е влязал на 5.50 като теб хич не му е лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                        Интересно е че и дългосрочния спря да пише .Голям майтап ще е ако се окаже клонинг на ПК . А още по -голям майтап ще е ако наистина е купувал акции .

Коментар

Тук П.Караиванов спря да пише и моментално няколко ника го последваха - сигурно умуват как да измъкнат лицето (създателя им ) ПК от батака който е сътворил.
                          А дали няма връзка между всички събития, включвам и появяването на "вести" за измамени от ПК??
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Сега не е време за почивка а за работа . Най вероятно е в Мексиканския залив и събира безплатно петрол , а на всичко отгоре и му плащат за тази дейност.По дяволите как някои се уреждат с подобни договори , купуват най добрите компании на БФБ , продават на върха а копуват на дъното , а аз не мога .Сигурно не съм учил достатъчно ( или по точно качественно )

Коментар

Интересно е че и дългосрочния спря да пише .Голям майтап ще е ако се окаже клонинг на ПК . А още по -голям майтап ще е ако наистина е купувал акции .

Нищо не разбираш - спрял бил да пише
                              Ами той дългосрочният в момента е на седмична екскурзия до БОРА-БОРА.

Кат се прибере ще хвърли квото му е останало от почивката (100-200 бона) и ще раздвижи пазара
                              Last edited by KPAHK; 08.07.2010, 13:26.

Коментар

• Интересно е че и дългосрочния спря да пише .Голям майтап ще е ако се окаже клонинг на ПК . А още по -голям майтап ще е ако наистина е купувал акции .

Коментар

Working...
                                X