Първоначално изпратено от Чърчил
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеАха! Е значи е лесно да се ориентираме приблизително.
http://www.capital.bg/klasacii/kapit...tani_po-maluk/
Като махнем това онова от списъка не остава голям на брой дружества които може да са собственост на дългосрочния.
Ако естествено не е в сивия сектор и класацията не го лови!
Коментар
-
Дългосрочния шие гоблени в една стая на 4-ти километър. Фабриката му изнася яко на западните пазари и помага на България да си свие търговския дефицит. В съседни офиси работят ( лежат ) д-р Черкезов и компания. Като говорите за дългосрочния, ще говорите с респект и възхищение!Last edited by blah blah; 10.07.2010, 14:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеНе знаеш ли че е тайна. Колко са го питали тук....единственото което сподели е че има хиляди работници, че работи за износ и обмисля листване на БФБ та и ние да намажем
http://www.capital.bg/klasacii/kapit...tani_po-maluk/
Като махнем това онова от списъка не остава голям на брой дружества които може да са собственост на дългосрочния.
Ако естествено не е в сивия сектор и класацията не го лови!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеКакъв ти е бизнеса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеКолеги не съм клонинг на никой, и никой неможе да бъде мой клонинг. Разбира се, че купувам и то много сериозно - точно тук някъде е момента за покупки. А и си нямате представа, колко работа имам, отказвам вече поръчки, натоварил съм мощностите на 100 %, дори и в събота работя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеА който е излязал около 6 лева и сега купува около 4 лева добре ли е......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеда бе да, в събота обществените тоалетни не работят кой лъжеш ти....работел. а колкото до позициите ти - престани да подпираш Енемона в края на всяка сесия с по една акция, за Као какво да кажем - просто ужас, който е влязал на 5.50 като теб хич не му е лесно
Коментар
-
Въведи нощни смени. Плащаш двойно за труд, но пък тока е по-евтин.
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеА и си нямате представа, колко работа имам, отказвам вече поръчки, натоварил съм мощностите на 100 %, дори и в събота работя.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеКолеги не съм клонинг на никой, и никой неможе да бъде мой клонинг. Разбира се, че купувам и то много сериозно - точно тук някъде е момента за покупки. А и си нямате представа, колко работа имам, отказвам вече поръчки, натоварил съм мощностите на 100 %, дори и в събота работя.
да бе да, в събота обществените тоалетни не работят кой лъжеш ти....работел. а колкото до позициите ти - престани да подпираш Енемона в края на всяка сесия с по една акция, за Као какво да кажем - просто ужас, който е влязал на 5.50 като теб хич не му е лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеИнтересно е че и дългосрочния спря да пише .Голям майтап ще е ако се окаже клонинг на ПК . А още по -голям майтап ще е ако наистина е купувал акции .
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеТук П.Караиванов спря да пише и моментално няколко ника го последваха - сигурно умуват как да измъкнат лицето (създателя им ) ПК от батака който е сътворил.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Сега не е време за почивка а за работа . Най вероятно е в Мексиканския залив и събира безплатно петрол , а на всичко отгоре и му плащат за тази дейност.По дяволите как някои се уреждат с подобни договори , купуват най добрите компании на БФБ , продават на върха а копуват на дъното , а аз не мога .Сигурно не съм учил достатъчно ( или по точно качественно )
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеИнтересно е че и дългосрочния спря да пише .Голям майтап ще е ако се окаже клонинг на ПК . А още по -голям майтап ще е ако наистина е купувал акции .
Нищо не разбираш - спрял бил да пише
Ами той дългосрочният в момента е на седмична екскурзия до БОРА-БОРА.
Кат се прибере ще хвърли квото му е останало от почивката (100-200 бона) и ще раздвижи пазараLast edited by KPAHK; 08.07.2010, 13:26.
Коментар
Коментар