IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    А В 13,45 ВИДЯ ЛИ КОЛКО Е ОБОРОТА И ЦЕНАТА, ЧЕ АЗ ЧАК СЕГА ВИДЯХ.
    охо някой се е върнал от работа
    епъл ги натиснаха...твоито хора също
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
      днес пак си се развихрил по позицията...до тук 13лв оборот
      А В 13,45 ВИДЯ ЛИ КОЛКО Е ОБОРОТА И ЦЕНАТА, ЧЕ АЗ ЧАК СЕГА ВИДЯХ.

Коментар

НАМАЛЯ РАЗХОДИТЕ. НЕ СТАВА.
        днес пак си се развихрил по позицията...до тук 13лв оборот

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          По добре го помоли да ти пусне интернет през деня , че твойте компании много скучни и прогнозими , ега ти ни развеселиш....
          НАМАЛЯ РАЗХОДИТЕ. НЕ СТАВА.

Коментар

Берт не позна - през деня много съм зает. Утре ще питам шефа да ме пусне през работно време да отскоча до в къщи, за да мога да ти напиша нещо. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА......
            По добре го помоли да ти пусне интернет през деня , че твойте компании много скучни и прогнозими , ега ти ни развеселиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
              Още клакьори трябвт тука за да стигне двусцифрена цена акцията .... Тъй че успех Аз лично бих си купил но на едни по ниски нива от това ....малко над прогнозата на Млекото + 2
              КОЛЕГА СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ ЗАКЪСНЕЕШ, НО ТИ СИ РЕШАВАШ.

Коментар

• Още клакьори трябвт тука за да стигне двусцифрена цена акцията .... Тъй че успех Аз лично бих си купил но на едни по ниски нива от това ....малко над прогнозата на Млекото + 2

Коментар

• дългосрочен,
                  тук из форума на инвестора се подвизава един биохимик-иноватор-инвестиционен дилър Д-р Черкезов. Потърси контакт с него, за да обмислите едно бъдещо листване на БФБ на твоята компания!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                    Ами не може да се оправя с английския иначе ако можеше щеше да прочита тук там нещо по различно и да ни го обяснява . А сега нали виждаш колко е ограничен . Както казват някой хора, ако случайно се срещне с някой англичанин счетоводител или банкер, ще му трябват двама човека на дългосрочния, единия да му превежда а другия да му обяснява какво означава терминологията в областа на финансите и счетоводството.
                    АНАЛИЗИТЕ СИ ГИ ПРАВЯ САМ ЗА СЕБЕ СИ, А НА ВАС КАЗВАМ КОИ КОМПАНИИ СА СВЕСТНИ, НО НЕ ПОПИВАТЕ. НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      ако не сте разбрали дългосрочния е на работа до 17.00, а след 17.30 е времето за отваряне на очите на заблудените (демек на нас)

най-вероятно е без достъп до интернет на работното място, но е съвестен и вечер ни отделя от безценното си време.

благодарим от сърце за което
                      Берт не позна - през деня много съм зает. Утре ще питам шефа да ме пусне през работно време да отскоча до в къщи, за да мога да ти напиша нещо. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА......

Коментар

• Ами не може да се оправя с английския иначе ако можеше щеше да прочита тук там нещо по различно и да ни го обяснява . А сега нали виждаш колко е ограничен . Както казват някой хора, ако случайно се срещне с някой англичанин счетоводител или банкер, ще му трябват двама човека на дългосрочния, единия да му превежда а другия да му обяснява какво означава терминологията в областа на финансите и счетоводството.

Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                        Един наистина свестен инвеститор едва ли би ръсил такива простотии. Измисли нещо по-различно от досегашните компании листнали се на борсата, щото с тея обещания за розовото бъдеще не вдъхваш и грам доверия

Коментар

• Ехххх.. навремето тука пишеха само дребни риби. Сега е пълно с титани

Коментар

• ако не сте разбрали дългосрочния е на работа до 17.00, а след 17.30 е времето за отваряне на очите на заблудените (демек на нас)

най-вероятно е без достъп до интернет на работното място, но е съвестен и вечер ни отделя от безценното си време.

благодарим от сърце за което

Коментар

И ще е най-свястната компания на БФБ, ще раздавам всяка година дивиденти с доходност между 5 и 10 %, плюс капиталова доходност между 10 и 20 % годишно, защото всяка следваща година при мен е по добра от предишната с около 20%. Такива компании трябват на българския инвеститор.
                              Един наистина свестен инвеститор едва ли би ръсил такива простотии. Измисли нещо по-различно от досегашните компании листнали се на борсата, щото с тея обещания за розовото бъдеще не вдъхваш и грам доверия

Коментар

И ще е най-свястната компания на БФБ, ще раздавам всяка година дивиденти с доходност между 5 и 10 %, плюс капиталова доходност между 10 и 20 % годишно, защото всяка следваща година при мен е по добра от предишната с около 20%. Такива компании трябват на българския инвеститор.
                                звучи много добре, ако е истина ще си купя....

Коментар

Working...
                                X