IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Първоначално изпратено от koko
    монбат е за купуване - целта е 9л
    Монбат е за ПРОДАВАНЕ - цел 2.70лв за тоя ШИТ
    много анализаторско изказване
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
      Първоначално изпратено от koko
      петре като те намушкат , монбат ше литне
      ще видиш ти тогава, какво е шит и какво Бул-шит ))

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• Първоначално изпратено от evren
          Първоначално изпратено от Даниела Пеева
          Прогнозата е отдавна оповестена, само някой трябва да я погледне.
          Въпросът - защо не е оповестена прогнозата , е зададен в 17.56
          Прогнозата е публикувана в Бюлетин в 18.25 ?
          О Т Д А В Н А ???

Затова се присъединявам към мнението на Bobi 75:
          ...преди време не случайно тържествено обявих, че съм излязъл от Монбата.
          Наистина го мисля за кофти компания, която набляга на лустроването и маркетинга...

Не е препоръка за вземане на инвестиционни решения
          Имах акции от Монбат
          Hehe, ako ne ti haresva prozrachnostta i vruzkata s investitorite si vzemi kremikovci be pich

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
            Прогнозата е отдавна оповестена, само някой трябва да я погледне.
            Въпросът - защо не е оповестена прогнозата , е зададен в 17.56
            Прогнозата е публикувана в Бюлетин в 18.25 ?
            О Т Д А В Н А ???

Затова се присъединявам към мнението на Bobi 75:
            ...преди време не случайно тържествено обявих, че съм излязъл от Монбата.
            Наистина го мисля за кофти компания, която набляга на лустроването и маркетинга...

Не е препоръка за вземане на инвестиционни решения
            Имах акции от Монбат

Коментар

• http://bull.investor.bg/bull/upload/015856.pdf
              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• 1. Po novite prognozi za EBITDA, DCF vadi cena 7.80lv, comps puk davat cena ot 5.30 - 5.50lv za akcia.
                Predpolagam sega DCF po-malko bi se gledal i vseki bi se koncentriral po-skoro vurhu comps, taka che vsichko pod 5.50 kato cena po moe mnenie e dobre.
                Kato trugne pazara nagore, moje i poveche.

2. Peter, stiga si se zaiajdal s Daniela Peeva. Nishto ne ti e vinovna, vurshi si rabotata.

Коментар

• Прогнозата е отдавна оповестена, само някой трябва да я погледне.

Коментар

• Оповестена е в Екстри.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Защо Монбат не оповестява прогнозите си за 2009 ?

http://kompanii.investor.bg/bull/upload/015612.doc
                      ...Ръководството на “Монбат” АД, воден от стремежа винаги да предоставя коректна и достоверна информация относно всички аспекти от дейността на компаниите от икономическата група, както и да изготвя и оповестява обоснована Прогноза за бъдещото им развитие, прие решение да отложи оповестяването на Прогнозата за развитие на компаниите от икономическата група на Монбат за 2009 година от 04.12.2008 г. на 09.12.2008 г. след приключване на борсовата сесия.

Прогнозите не са за оповестяване или няма кой да ги оповести ?

Коментар

• монбат е за купуване - целта е 9л

Коментар

• Първоначално изпратено от 5ко
                          Съди ги тези жалки шушумиги!!!
                          И КФН и МОНБАТ АД
                          Едните за некадърност, другите за набеждаване.
                          А пък ти вземи и си удари сам 2 шамара и спри да плещиш глупости

Коментар

• Не ги знам кви са тея от КФН, но знам какъв е тарабата. Затова не му се връзвам на преразказа и ще се радвам да копира линк към сканираното копие на Акта си. Убедено ми е че КФН няма да звучи толкова глупаво колкот му се струва на смотльото.
                            Оня вестник 19 мин го подбраха а карадебилов чак сега - аз ще се нацупя на КФН ако продължава така мудно да работи

Коментар

• Съди ги тези жалки шушумиги!!!
                              И КФН и МОНБАТ АД
                              Едните за некадърност, другите за набеждаване.

Коментар

• Никога не съм одобрявал поведението на Петър Караиванов. С нетърпение чаках най-сетне съответните държавни органи да вземат мерки. Но въпреки ясното ми отношение към Петър, не мога да си изкривя душата относно "компетентността на служителите на КФН".

Ако изложеното от Петър е вярно, то ние сме свидетели на БЕЗУМНА НЕКАДЪРНОСТ! ЗА КАКВО ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ НА КФН? ТАКИВА ЛИ "СПЕЦИАЛИСТИ" ЩЕ УПРАЖНЯВАТ РЕГУЛИРАЩИЯ КОНТРОЛ В БЪЛГАРИЯ? БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ БОЖЕ-Е-Е!

НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН! АЗ САМИЯТ РАБОТЯ В РЕГУЛАТОРЕН ОРГАН И АКО НЯКОЙ ОТ МОИТЕ ПОДЧИНЕНИ СПРЕТНЕ ПОДОБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ ЩЕ МУ ИЗДЕЙСТВАМ МОМЕНТАЛНО ДИСЦИПЛИНАРНО НАКАЗАНИЕ, ОРЯЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРЕМИИ И ЩЕ ПОЧНА ДА ГО ДЕБНА ЗА ДА ГО ДОКАРАМ ДО УВОЛНЕНИЕ. А АКО АЗ НАПРАВЯ ПОДОБНО НЕЩО - ШЕФЪТ ЩЕ МЕ ИЗХВЪРЛИ В РАМКИТЕ НА ЕДНА СЕДМИЦА!

Петре, може да не съм съгласен с глупостите, които пишеш, може да те наричам кретен, може да се кефя ако те подгонят (специално по въпроса за една банка и досега считам, че трябва да бъдеш наказан) НО ЗА БОГА СЪДИ ГИ! СЪДИ ГИ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ КФН ДО ДУПКА! ТЕ СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС ЗАКОНА И СЪС ВСИЧКИ НАС!

БАСИ!!!!!!
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X