IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Титаничната мисъл (ако има такава изобщо) на ДВИ и "прозрачния" мениджмънт са измислили поредната тъпня - очевидно са си платили на в."Капитал" . В последния брой(първия за 2009г)На 1во място в "класацията" Десетте акции на 2009г. е Монбат.Това което се набива на очи са кои са класирали тази акция !
    1.Магдалена Иванова от "Капман асет мениджмънт" - едни от най-губещите през 2008г. като една от основните причини за сериозните загуби е именно значителния % от позицията в портфейла им.
    2.Красимир Атанасов от "Елана фонд мениджмънт" - тук се ухажват и успокояват клиенти
    3.Петко Вълков от "Бенчмарк асет мениджмънт" - водещия брокер при обратните изкупувания.Няма как да се каже обратното при положение, че Бенча лапкат здраво от "адекватните" действия по обратните изкупувания.

Това ми дава основания за много изводи които в никаой случай не бих нарекъл приятни като усещане.Но след 1г. ще се върнем и ще видим кой прав и кой крив. Със сигурност обаче ще го отнесат инвеститорите и Донорите.

Коментар

• ДВИто готино ли е?

Коментар

• интересна сделка на извън регулирания
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Малеее, след нова година май верно са отвързали бесовете :shock:

Първоначално изпратено от 5ко
          Не си прав Никола много от акционерите биха познали /в библейският/ смисъл и менижмънта и ДВИто на тази феноменална компания!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 5ко
            Първоначално изпратено от Nikola
            Първоначално изпратено от Даниела Пеева
            Моля да не намесвате членове на семейството ми. Съпругът не чете и не пише във форуми.
            А вие госпожо Пеева защо още пишете в този форум? Не мисля, че заслужавате ужасното оношение, което получавате тук. Пожелавам ви много успешна 2009 година.

Не си прав Никола много от акционерите биха познали /в библейският/ смисъл и менижмънта и ДВИто на тази феноменална компания!!!
            В случая не става въпрос за компании, мениджмънта и финансови показатали. Става въпрос за нормални човешки отношения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Първоначално изпратено от Даниела Пеева
              Моля да не намесвате членове на семейството ми. Съпругът не чете и не пише във форуми.
              А вие госпожо Пеева защо още пишете в този форум? Не мисля, че заслужавате ужасното оношение, което получавате тук. Пожелавам ви много успешна 2009 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева

Коментар

• Първоначално изпратено от фуфата
                  Първоначално изпратено от Батя
                  Карадебилов, сигурен съм че ако не бяха простотиите ти във форума, хората можеше да те вземат малко по-насериозно.
                  Ама бясно куче може ли да стои на едно място!?
                  Със зависта и злобата която ръсиш тук вредиш най-вече на себе си!
                  Защо така бе Ицо, защо се заяждаш с ПК, може би защото жена ти е ДВИ на МОНБАТ?
                  Манипулаторът ника си мени, но нрава-никога...

Коментар

• Моля да не намесвате членове на семейството ми. Съпругът не чете и не пише във форуми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                      Карадебилов, сигурен съм че ако не бяха простотиите ти във форума, хората можеше да те вземат малко по-насериозно.
                      Защо така бе Ицо, защо се заяждаш с ПК, може би защото жена ти е ДВИ на МОНБАТ?

Коментар

• Карадебилов, сигурен съм че ако не бяха простотиите ти във форума, хората можеше да те вземат малко по-насериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бантустански добитък
                          Добре ви измами Бобоков тука с това обратно изкупуване. Сега вече няма мърдане. Стискайте палци за отчетите. Че не знам дали на студено ще произвеждат, ама къде ще продават и на каква цена е въпроса. Пък и тези "успешни инвестиции" в чужбина като сложим. Доста трябва да намалят амортизациите тази година. Даже отрицателни някак трябва да ги измислят.

Не е препоръка.
                          Ей......и ти сега какви им ги говориш.... остави ги да си живеят с мечти за ферарита които ще карат с Монбат ,за яхти с батерии Монбат... а Бобоков е тарикат,който си заслужава да му стисна ръката.....острига многото овце и сега им гледа сеира,а те блеят и вЕрват , че му дреме за тях овцете, с вяра в прозрачния мениджмънт,отговорността на ДВИ и че ще им крепи....акциите които са натежали от оловото и потъват по-бързо и от него.....Няма да се учудя ако в най-скоро време лично Бобоков им отправи публично изявление в духа на Thank you people ,ама криза и завърши с ....бития-бит и Бетина след което дръпне шалтера за ..... вечни времена ! Защото и това го има като сценарий !

Коментар

• Добре ви измами Бобоков тука с това обратно изкупуване. Сега вече няма мърдане. Стискайте палци за отчетите. Че не знам дали на студено ще произвеждат, ама къде ще продават и на каква цена е въпроса. Пък и тези "успешни инвестиции" в чужбина като сложим. Доста трябва да намалят амортизациите тази година. Даже отрицателни някак трябва да ги измислят.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              Ебати кви смешници ставате в опитите си да оплюете това добро дружество! Циркаджии!
                              Даже не си заслужава човек да оспорва глупостите и лъжите които творите
                              Верно са смешни незнам от къде им идва да пюят или наистина си мислят че в Монтана са свикнали само на топло да работят

Според годишния консолидиран доклад за дейността на Монбат за 2007 г., разходите за електроенергия и природен газ представляват до 2,8% от себестойността на крайната продукция, като газът се използва за отопление.
                              mWPCloud.com

Коментар

• Ми айде кажи нещо смислено. Нещо се покри напоследък. То е лесно да ъпаш, когато всичко се летеше в небеста на база сентимент, ама като се обърна тенденцията вече не ти е интересно и не искаш да играеш. Ами да беше продал когато трябваше.

А фундамента тук е смазващо отчайващ. Такова падение никога не съм очквал точни от тази позиция. Няма какво да се лъжем. Първия сериозен играч да се опита да излезе и ще си наврян в кучи гъз, подобно на другите ти "перспективни" позиции.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Батя
                                Ебати кви смешници ставате в опитите си да оплюете това добро дружество! Циркаджии!
                                Даже не си заслужава човек да оспорва глупостите и лъжите които творите

Коментар

X