Някой знае ли какво пише за дивидент за след когато всички акции станат обикновени?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеправа си - аз купувах основно от статус, сети се за времето и цените))
Я по-добрете кажете с мажоритаря, как го виждате следния въпрос: Ще се изсули ли цената с повече от кинта, след засмукване на дивидента ? Бих се зарадвала, ако мога да капитализирам и дивидента в акции)) и да го направя да работи като лихва с капитализация
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеРадвай се, че е имало. Нали дежурния ви лаф обикновено е: "добре, че имаше балъци да продават, за да има от кой да си купим" !?))
Що касае мен, обаче - грешно предположение - нищо не съм ти продавала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз пакета съм го направил преди доста време и на доста по-ниски цени...
Виж на ИПО-то не записах, но в момента съжалявам за това...
На 7 лева също си струва да се купува, че и повече, но нямам кеш в моментаОбменете опит. Това е една от големите ползи от форума. Преди време като е намало технлогии и Ливърмор се гръмнал като паднали акциите
))) Не е препоръка
Last edited by lalka 75; 26.05.2011, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение.......преди тебе имаше доста други))
Що касае мен, обаче - грешно предположение - нищо не съм ти продавала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеИ ти си ми забавен
А за оцк, химко, полимери, крем, страб и т.н. - еваларата))
Все пак, на колко щеше да ги чакаш софкомите !? Ако не е тайна
Виж на ИПО-то не записах, но в момента съжалявам за това...
На 7 лева също си струва да се купува, че и повече, но нямам кеш в моментаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеВключи маржа купува-продава и пак смятай.
с този спам ми приличаш на продал, на който желанията или предположенията му за спад, не са се сбъднали - преди тебе имаше доста други
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз в момента не купувам, а гледам как се редят от ляво и само вдигат офертите...
Иначе всеки си има глава на раменете. Едни купуват акции в София Комерс, други в Полимери, ОЦК, Химко и Кремиковци и други титани, нали...
А за оцк, химко, полимери, крем, страб и т.н. - еваларата))
Все пак, на колко щеше да ги чакаш софкомите !? Ако не е тайна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесъмнявам се , че ще вденеш, но нека ти обясня.
привилегированите са с дивидент от 0.75 лв годишно. така са пласирани и записани, а това че обикновените имат по-голям дивидент може само да ни радва , защото след 2015 прив - стават обикновени.
обикновените взеха диви миналата година, но не бяха взимали 2 преди това.
парите за диви не са от ИПО, но за да го разбереш са нужни малко услия.
успех...в троленето...
Дано не си успешен в троленето, като менТова е комплимент
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеTой, пазара не ви мисли, че аз ли, да си правя труда? Щом непривилегированите на 8 кинта свършиха, а вие се мъчите и на 6,90, какво да говорим повече?
Както е казал Kостолани, "щом спре да расте, ще почне да пада")))
Не е препоръка, ама я кажи, ти на колко искаше да ги купуваш !!! Дали не може и да ти стане играта???
Аз в момента не купувам, а гледам как се редят от ляво и само вдигат офертите...
Иначе всеки си има глава на раменете. Едни купуват акции в София Комерс, други в Полимери, ОЦК, Химко и Кремиковци и други титани, нали...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениекъм момента доходността е около 2 ПЪТИ по-голяма от депозитите и за играчите /с по-големите пакети де/ е от съществено значение, за дребните спекуланти определено си прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
Нас с привилегированите не ни мисли...
Както е казал Kостолани, "щом спре да расте, ще почне да пада")))
Не е препоръка, ама я кажи, ти на колко искаше да ги купуваш !!! Дали не може и да ти стане играта???
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеда бе, глътнаха ви няколко милиона на IPO-то и сега си ги раздават като дивиденти, а привилегированите пият една студена вода с 25% отдолу))))) Миналата година пиха още по-студена. Верно са изобретили ксерокса
Не е препоръка
привилегированите са с дивидент от 0.75 лв годишно. така са пласирани и записани, а това че обикновените имат по-голям дивидент може само да ни радва , защото след 2015 прив - стават обикновени.
обикновените взеха диви миналата година, но не бяха взимали 2 преди това.
парите за диви не са от ИПО, но за да го разбереш са нужни малко услия.
успех...в троленето...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениещото като се вдига акцията доходноста пада))) а като доближи до банковите заеми играчите гледат, къде е по-сигурно и къде могат да имат незабавна ликвидност. Щото от банката веднага може да изтеглиш кинтите, а тук губиш още един дивидент от маржа
пък и не е ясно, как ще изтеглиш цялата "главница" ако няма достатъчно насрещни оферти т.н.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеда бе, глътнаха ви няколко милиона на IPO-то и сега си ги раздават като дивиденти, а привилегированите пият една студена вода с 25% отдолу))))) Миналата година пиха още по-студена. Верно са изобретили ксерокса
Не е препоръка
Нас с привилегированите не ни мисли...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар