IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой знае ли какво пише за дивидент за след когато всички акции станат обикновени?

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
      права си - аз купувах основно от статус, сети се за времето и цените
      Е как мога да забравя, че нали всички тогава сме ги купували ))
      Я по-добрете кажете с мажоритаря, как го виждате следния въпрос: Ще се изсули ли цената с повече от кинта, след засмукване на дивидента ? Бих се зарадвала, ако мога да капитализирам и дивидента в акции )) и да го направя да работи като лихва с капитализация ))

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
        Радвай се, че е имало. Нали дежурния ви лаф обикновено е: "добре, че имаше балъци да продават, за да има от кой да си купим" !? ))
        Що касае мен, обаче - грешно предположение - нищо не съм ти продавала.
        права си - аз купувах основно от статус, сети се за времето и цените

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Аз пакета съм го направил преди доста време и на доста по-ниски цени...

Виж на ИПО-то не записах, но в момента съжалявам за това...

На 7 лева също си струва да се купува, че и повече, но нямам кеш в момента
          Че заложи си акциите щом ще са ти вечни и тегли заем от банка на по-нисък процент. Имаше едно време един образ, дето два пъти ги обръщаше през заеми акцийките. Казваше се "репо на репото" Обменете опит. Това е една от големите ползи от форума. Преди време като е намало технлогии и Ливърмор се гръмнал като паднали акциите ))) Не е препоръка
          Last edited by lalka 75; 26.05.2011, 12:26.

Коментар

.......преди тебе имаше доста други
            Радвай се, че е имало. Нали дежурния ви лаф обикновено е: "добре, че имаше балъци да продават, за да има от кой да си купим" !? ))
            Що касае мен, обаче - грешно предположение - нищо не съм ти продавала.

Коментар

И ти си ми забавен
              А за оцк, химко, полимери, крем, страб и т.н. - еваларата ))
              Все пак, на колко щеше да ги чакаш софкомите !? Ако не е тайна
              Аз пакета съм го направил преди доста време и на доста по-ниски цени...

Виж на ИПО-то не записах, но в момента съжалявам за това...

На 7 лева също си струва да се купува, че и повече, но нямам кеш в момента
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Включи маржа купува-продава и пак смятай.
                доходността се смята най-достоверно веднага след получаването на дивидента - приеми го към 15 юли - смятай ти,

с този спам ми приличаш на продал, на който желанията или предположенията му за спад, не са се сбъднали - преди тебе имаше доста други

Коментар

Аз в момента не купувам, а гледам как се редят от ляво и само вдигат офертите...

Иначе всеки си има глава на раменете. Едни купуват акции в София Комерс, други в Полимери, ОЦК, Химко и Кремиковци и други титани, нали...
                  И ти си ми забавен
                  А за оцк, химко, полимери, крем, страб и т.н. - еваларата ))
                  Все пак, на колко щеше да ги чакаш софкомите !? Ако не е тайна

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    съмнявам се , че ще вденеш, но нека ти обясня.

привилегированите са с дивидент от 0.75 лв годишно. така са пласирани и записани, а това че обикновените имат по-голям дивидент може само да ни радва , защото след 2015 прив - стават обикновени.

обикновените взеха диви миналата година, но не бяха взимали 2 преди това.

парите за диви не са от ИПО, но за да го разбереш са нужни малко услия.

успех...в троленето...
                    Мерси, но това го знам от няколко години и затова не участвах на IPO
                    Дано не си успешен в троленето, като мен Това е комплимент

Коментар

Tой, пазара не ви мисли, че аз ли, да си правя труда? Щом непривилегированите на 8 кинта свършиха, а вие се мъчите и на 6,90, какво да говорим повече?
                      Както е казал Kостолани, "щом спре да расте, ще почне да пада" )))
                      Не е препоръка, ама я кажи, ти на колко искаше да ги купуваш !!! Дали не може и да ти стане играта???
                      Забавна си Лалке...

Аз в момента не купувам, а гледам как се редят от ляво и само вдигат офертите...

Иначе всеки си има глава на раменете. Едни купуват акции в София Комерс, други в Полимери, ОЦК, Химко и Кремиковци и други титани, нали...

Коментар

към момента доходността е около 2 ПЪТИ по-голяма от депозитите и за играчите /с по-големите пакети де/ е от съществено значение, за дребните спекуланти определено си прав
                        Включи маржа купува-продава и пак смятай.

Коментар

Нас с привилегированите не ни мисли...
                          Tой, пазара не ви мисли, че аз ли, да си правя труда? Щом непривилегированите на 8 кинта свършиха, а вие се мъчите и на 6,90, какво да говорим повече?
                          Както е казал Kостолани, "щом спре да расте, ще почне да пада" )))
                          Не е препоръка, ама я кажи, ти на колко искаше да ги купуваш !!! Дали не може и да ти стане играта???

Коментар

да бе, глътнаха ви няколко милиона на IPO-то и сега си ги раздават като дивиденти, а привилегированите пият една студена вода с 25% отдолу ))))) Миналата година пиха още по-студена. Верно са изобретили ксерокса Не е препоръка
                            съмнявам се , че ще вденеш, но нека ти обясня.

привилегированите са с дивидент от 0.75 лв годишно. така са пласирани и записани, а това че обикновените имат по-голям дивидент може само да ни радва , защото след 2015 прив - стават обикновени.

обикновените взеха диви миналата година, но не бяха взимали 2 преди това.

парите за диви не са от ИПО, но за да го разбереш са нужни малко услия.

успех...в троленето...
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

щото като се вдига акцията доходноста пада ))) а като доближи до банковите заеми играчите гледат, къде е по-сигурно и къде могат да имат незабавна ликвидност. Щото от банката веднага може да изтеглиш кинтите, а тук губиш още един дивидент от маржа пък и не е ясно, как ще изтеглиш цялата "главница" ако няма достатъчно насрещни оферти т.н.
                              Не е препоръка
                              към момента доходността е около 2 ПЪТИ по-голяма от депозитите и за играчите /с по-големите пакети де/ е от съществено значение, за дребните спекуланти определено си прав

Коментар

да бе, глътнаха ви няколко милиона на IPO-то и сега си ги раздават като дивиденти, а привилегированите пият една студена вода с 25% отдолу ))))) Миналата година пиха още по-студена. Верно са изобретили ксерокса Не е препоръка

Нас с привилегированите не ни мисли...

Коментар

Working...
                                X