IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте колеги,
    Според ДВИ-то на София Комерс, повишението на перото за възнаграждения се дължи на трайно увеличение на основните възнаграждения на регионалните мениджъри, с цел запазването им като кадри, а много малка част от сумата са за бонуси.

Това, според мен е както добра, така и от части не толкова добра новина за обикновените акционери. Но с оглед постигнатите ръстове на компанията, по време на криза, считам този ход за уместен, въпреки че не е в полза на обикновените акционери. Все пак ако резултатите на компанията до голяма степен се дължат на заслугите на регионалните мениджъри, те ще бъдат стимулирани да запазят този темп на растеж

Един добър дългосрочен ход

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      при мен няма нищо - аз съм с делтасток
      при вас кой дивидент е получен от привилигировани или обикновенни
      и на делта дойде, ама днес а вальора му е 05.08. на алум дойде вчера като вальора си му е за вчера

Коментар

• При мен още го няма. Лошо
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз получих целият от привилегированите и половината от обикновените, според както решихме на събранието.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• При мен дивидента е от привилигировани акции.

Коментар

• при мен няма нищо - аз съм с делтасток
              при вас кой дивидент е получен от привилигировани или обикновенни
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Дивидентът - снесен и при мен.

Коментар

• И Елана беше заредила сметката ми на 8 08 11г в 9 00 h.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Аз съм на Бенча и още понеделник в 8:30 разполагах с дивидента...
                    Евала на Бенча

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      И моят дивидент още не е снесен, макар един съфорумец още днес ми каза по мобата, че неговият е, може да ги пускат по азбучен ред, знам ли

Волов - гласувахме същите възнаграждения за шефчетата каквито бяха и миналата година, може би наистина са вдигнали заплатите на персоналът.

Пастиров - и ти ли - акционер туканка?! Браво, ного се радвам за тебе.

Иначе и аз дозаредих още известно количество - на малко по-високи цени, защото не очаквах поредната заешка постановка, но здраве да е.

А вий що не идвате на събранията бе - в прохладната и уютна крипта под централата на Софкомът, а само: "Императоре кажи"? Знаете ли колко са любезни хората...
                      Аз съм на Бенча и още понеделник в 8:30 разполагах с дивидента...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
                        Няма го все още и при мен.
                        При мен ОББ в петък...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
                          Вероятно зависи от ИП-то. И аз нямам търпение да проверя моя тази вечер и да настроя някоя чакалска поръчка за следващите дни на сривове
                          Няма го все още и при мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                            Май само Еланците са ни го снесли до момента .
                            Каролци също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                              упс, чеки да добавим още 50-тина бройки към портфейла по този повод
                              Май само Еланците са ни го снесли до момента .

Коментар

• И моят дивидент още не е снесен, макар един съфорумец още днес ми каза по мобата, че неговият е, може да ги пускат по азбучен ред, знам ли

Волов - гласувахме същите възнаграждения за шефчетата каквито бяха и миналата година, може би наистина са вдигнали заплатите на персоналът.

Пастиров - и ти ли - акционер туканка?! Браво, ного се радвам за тебе.

Иначе и аз дозаредих още известно количество - на малко по-високи цени, защото не очаквах поредната заешка постановка, но здраве да е.

А вий що не идвате на събранията бе - в прохладната и уютна крипта под централата на Софкомът, а само: "Императоре кажи"? Знаете ли колко са любезни хората...
                                Last edited by Императорът; 08.08.2011, 22:00.

Коментар

Working...
                                X