IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей, днес много айсберги много нещо...

Коментар

• Не съм аз, не съм аз.

Аман от имитатори.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
        Импе, престани да вдигаш цената с 1 акцийка.
        Аз не правя това - мене портфейлът ми е комплектован - от два месеца - само сеирджия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Кой съсел дръпа надолу, бе?

Пипбелов - аз съм туканка от Шеста година - ти - по мене... а кое е това, дето го казваш?
          Импе, престани да вдигаш цената с 1 акцийка.

Коментар

• Кой съсел дръпа надолу, бе?

Пипбелов - аз съм туканка от Шеста година - ти - по мене... а кое е това, дето го казваш?

Коментар

Я - тека почна някакво Яхо-о-о-о - май някой се усети сигурният и сосен дивидент, който капе туканка ежегодно от коректните мажоритари.
              Мдааа, вкусни жабешки бутчета.
              Мълвата се е разнесла че след 3-4 месеца ще ги сервират добре угоени.

Абе Импе - ти се по мойте акциЙ ходиш бре
              Сега ако кажеш че и 6C4Р имаш..

Коментар

• Я - тека почна някакво Яхо-о-о-о - май някой се усети сигурният и сосен дивидент, който капе туканка ежегодно от коректните мажоритари.

Коментар

• При Софарма Трейдинг се получи същото.

Коментар

• Само на фондовата борса в София могат да се случат такива неща
                    от 5,25 надолу до 5,13 над 200 акции и изведнъж с 5 кинта правиш 5,48 в края на деня

Коментар

• Здравейте,
                      може ли някой по-запознат да сподели дали се получават някакви дивиденти от инвестицията на Жабоците в София Комерс Кредит Груп. Мисля, че имаха около 20% от нея?

Коментар

Ще и предложа.
                        Какво? Да се вземете ли

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          а тази дама(Ирен) защо не се регистрира тук и не побъбри с нас и да ни разясни тези хубави идеи с които е омаяла Импето?
                          Доста компании като Планината и СФАРМ показаха че този форум е място за добра комуникация с акционерите?
                          Ще и предложа.

Коментар

• а тази дама(Ирен) защо не се регистрира тук и не побъбри с нас и да ни разясни тези хубави идеи с които е омаяла Импето?
                            Доста компании като Планината и СФАРМ показаха че този форум е място за добра комуникация с акционерите?

Коментар

• Изказвам мое скромно мнение!
                              Както и да го управлява това дружество и вълшебница да бъде госпожата не може да направи нищо , защото просто няма работа за 1000 заложни къщи самите те започнаха да свалят лихви и се стигна до абсурдните 10% на 100лв. и някъде около 6% на 1000лв. месечно, тоест при намалялата с около 50% процента работа и 50% лихви всички са на ръба на отцеляването и печалбата на всеки офис горе долу покрива разходите и остава една мизерна сума! Не знам ,защо но половината офиси на "София комерс" отварят в 10:30 затварят към 18:30 и почиват и събота и неделя!Не хуля и не рекламирам други вериги за тях мога да кажа също , че според мен са на ръба!
                              Доверие се опитаха да работят по американски модел -тоест да взимат всякаква стока в резултата на което изкупиха всички боклуци на хората който са непродаваеми в България!
                              Третата верига "Еврокомерс" работеше много добре , но собствениците имат неприятности с власта бяха арестувани зрелищно и може би нещо се случи там ,знам че заплатите са доста намалени на персонала от там и стимула да работиш!

Коментар

• Не, тия от Розичката ще ги вложа в извънборсови инвестиции. С тия скромни пари човекът напримерно може да си купи някой красив елмаз.

Тони - споко - сега ще видиш на зима хорицата като останат без пари за уебец, как ще налазят Жабешките къщи. А и мислиш ли, че Ирен управлява еднолично?
                                Надявам се тенденцията да се обърне - може би станаха ного шебеци на клонът на заложничеството.

Коментар

Working...
                                X