If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
може ли някой по-запознат да сподели дали се получават някакви дивиденти от инвестицията на Жабоците в София Комерс Кредит Груп. Мисля, че имаха около 20% от нея?
а тази дама(Ирен) защо не се регистрира тук и не побъбри с нас и да ни разясни тези хубави идеи с които е омаяла Импето?
Доста компании като Планината и СФАРМ показаха че този форум е място за добра комуникация с акционерите?
Ще и предложа.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
а тази дама(Ирен) защо не се регистрира тук и не побъбри с нас и да ни разясни тези хубави идеи с които е омаяла Импето?
Доста компании като Планината и СФАРМ показаха че този форум е място за добра комуникация с акционерите?
Изказвам мое скромно мнение!
Както и да го управлява това дружество и вълшебница да бъде госпожата не може да направи нищо , защото просто няма работа за 1000 заложни къщи самите те започнаха да свалят лихви и се стигна до абсурдните 10% на 100лв. и някъде около 6% на 1000лв. месечно, тоест при намалялата с около 50% процента работа и 50% лихви всички са на ръба на отцеляването и печалбата на всеки офис горе долу покрива разходите и остава една мизерна сума! Не знам ,защо но половината офиси на "София комерс" отварят в 10:30 затварят към 18:30 и почиват и събота и неделя!Не хуля и не рекламирам други вериги за тях мога да кажа също , че според мен са на ръба!
Доверие се опитаха да работят по американски модел -тоест да взимат всякаква стока в резултата на което изкупиха всички боклуци на хората който са непродаваеми в България!
Третата верига "Еврокомерс" работеше много добре , но собствениците имат неприятности с власта бяха арестувани зрелищно и може би нещо се случи там ,знам че заплатите са доста намалени на персонала от там и стимула да работиш!
Не, тия от Розичката ще ги вложа в извънборсови инвестиции. С тия скромни пари човекът напримерно може да си купи някой красив елмаз.
Тони - споко - сега ще видиш на зима хорицата като останат без пари за уебец, как ще налазят Жабешките къщи. А и мислиш ли, че Ирен управлява еднолично?
Надявам се тенденцията да се обърне - може би станаха ного шебеци на клонът на заложничеството.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар