IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам акции от дружеството, но не ми харесва врътката...Пак условия, пак преференции, пак дребните до стената....
    Импето да сподели...Дали е хепи от това увеличение на капитала под условие.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Целта очевидно е сегашните акции да бъдат изтеглени от обръщение и заменени с нови акции - една единствена емисия - привилегировани. Вместо 2 милиона прости и 400 000 привилегировани, ще има само до 5 милиона привилегировани.
      Абе Импе, така както го смяташ излиза, че срещу 2 млн. лева хората ще изкупят 2,4 млн. акции Излиза по 83 ст./ папир, без да броим досега изкупените, но те са май 7-8%. Еми аз примерно няма да им ги дам на толкова
      Last edited by 15%; 12.01.2016, 19:05.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Целта очевидно е сегашните акции да бъдат изтеглени от обръщение и заменени с нови акции - една единствена емисия - привилегировани. Вместо 2 милиона прости и 400 000 привилегировани, ще има само до 5 милиона привилегировани.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
          Нивото им е "униКАЛНО"?!!!!
          дружеството ще отправи търгово предложение към акционерите си? Вероятно с цел да се откупи и само да си е акционер

Коментар

• А това?!?!
            5. Вземане на решение за овластяване на СД да отправи от името на Дружеството, в рамките на 24 месеца от вписването на протокола на ОСА в ТР, едно или повече Търгови предложения към акционерите на Дружеството в размер на общо до 2,000,000 лв.
            Нивото им е "униКАЛНО"?!!!!

Коментар

Пишат история /неясно ОТи?/:
              А това?!?!

5. Вземане на решение за овластяване на СД да отправи от името на Дружеството, в рамките на 24 месеца от вписването на протокола на ОСА в ТР, едно или повече Търгови предложения към акционерите на Дружеството в размер на общо до 2,000,000 лв.

Коментар

може би са имали предвид - смесен закрит хаукцион :
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  И освен това винаги е за сметка на * приносители - Импето особено много се радва, че успява точно от тях да земе профит
                  Ами * как ме чешат през данъците ми? Поне и аз да чеша *... и то повече, отколкото те мен.
                  Last edited by X_Y; 12.01.2016, 15:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                    Допълват предмета на дейност със "работа с благородни метали и СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ" Това е само по препоръка на Импето Толкова му харесват топази и елмази че чак и това си уреди.
                    Бих им препоръчал туй, ама не съм се сетил.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Общото събрание на акционерите решава Дружеството да издаде нови
                      привилегировани безналични акции
                      с номинална стойност 1 лв. всяка една, в размер до 5,000,000
                      (пет милиона) лева, които да бъдат предложени за записване извън регулиран пазар при условията
                      на първично публично предлагане под условие, че изготвения за целта Проспект за първично
                      публично предлагане („Проспект”) бъде одобрен от Комисията за финансов надзор („КФН”)

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                        Допълват предмета на дейност със "работа с благородни метали и СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ" Това е само по препоръка на Импето Толкова му харесват топази и елмази че чак и това си уреди.
                        И освен това винаги е за сметка на мургавелите приносители - Импето особено много се радва, че успява точно от тях да земе профит
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Коментар

• Интересно

http://www.investor.bg/files/bulleti...4d8b936379.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Е, и аз това търсех - инфо, щото в тез води не съм газил (дано съм разбран правилно).
                              Мерси, мерси
                              На 4.52 също ме нахрани Каролец.
                              Не вярвам че вече ще видим цени на под 4.55 , лично мнение и не е препоръка.
                              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                                Здравей. Отговорът е НЕ. Нарочно купих на тази цена за да споделя с колегите. Верно че се набутах с 30 лева , но това е цената която плащам за да предоставя повече инфо която да споделя относно акцията
                                Е, и аз това търсех - инфо, щото в тез води не съм газил (дано съм разбран правилно).
                                Мерси, мерси
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X