Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо: срещу 2 КБ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе Импе, така както го смяташ излиза, че срещу 2 млн. лева хората ще изкупят 2,4 млн. акцииИзлиза по 83 ст./ папир, без да броим досега изкупените, но те са май 7-8%. Еми аз примерно няма да им ги дам на толкова
Тони - облизвациите не са те привличали, ама ний си земаме по 12% лихва.
Чичов - не зная какво ще решим на сборището, но дребните кога са били до стената? Жабокът - винаги - коректно. то и шеста година казваха: мошшшшеници, ама никога не измамиха акционерите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЦелта очевидно е сегашните акции да бъдат изтеглени от обръщение и заменени с нови акции - една единствена емисия - привилегировани. Вместо 2 милиона прости и 400 000 привилегировани, ще има само до 5 милиона привилегировани.Излиза по 83 ст./ папир, без да броим досега изкупените, но те са май 7-8%. Еми аз примерно няма да им ги дам на толкова
Last edited by 15%; 12.01.2016, 19:05.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНивото им е "униКАЛНО"?!!!!
Коментар
-
Konsultant
А това?!?!
5. Вземане на решение за овластяване на СД да отправи от името на Дружеството, в рамките на 24 месеца от вписването на протокола на ОСА в ТР, едно или повече Търгови предложения към акционерите на Дружеството в размер на общо до 2,000,000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеПишат история /неясно ОТи?/:
5. Вземане на решение за овластяване на СД да отправи от името на Дружеството, в рамките на 24 месеца от вписването на протокола на ОСА в ТР, едно или повече Търгови предложения към акционерите на Дружеството в размер на общо до 2,000,000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеПишат история /неясно ОТи?/:Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ освен това винаги е за сметка на * приносители - Импето особено много се радва, че успява точно от тях да земе профитLast edited by X_Y; 12.01.2016, 15:03.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеДопълват предмета на дейност със "работа с благородни метали и СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ" Това е само по препоръка на ИмпетоТолкова му харесват топази и елмази че чак и това си уреди.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Пишат история /неясно ОТи?/:
Общото събрание на акционерите решава Дружеството да издаде нови
привилегировани безналични акции с номинална стойност 1 лв. всяка една, в размер до 5,000,000
(пет милиона) лева, които да бъдат предложени за записване извън регулиран пазар при условията
на първично публично предлагане под условие, че изготвения за целта Проспект за първично
публично предлагане („Проспект”) бъде одобрен от Комисията за финансов надзор („КФН”)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеДопълват предмета на дейност със "работа с благородни метали и СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ" Това е само по препоръка на ИмпетоТолкова му харесват топази и елмази че чак и това си уреди.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар