If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не искам да вкарвам спам по темата, защото наистина темата е за акции, макар че и твоите изказвания са малко не по темата, но както и да е. Да, работя в Доверие, не го крия, просто споделям нещата, защото виждам, че са засегнати и други вериги като варианти за изкупуване да речем. Относно гоблените - не ги мисли, продали сме много от тях, така че ти препоръчвам, когато пуснем акции да си купиш.
ВАСИЛЕЕЕЕ,чуй ме -няма работа, народа обедня, хората нямат злато вече, почти невъзможно е да си купят ново на цена от 85лв. на грам а това е най-конвертируемата стока в този отрасъл!Само вие имате два закрити офиса в София за един месец.Нещата отиват на зле както при всеки един бизнес в момента,няма как заложните къщи да са добре,защото е елементарно да разбереш , че няма кой да купи стоката която хората за заложили и не са си взели ,поради простата причина ,че няма кеш в държавата! Спирам ,защото ще ни изгонят и двамата заради спам!Въпреки ,че всичко това се отнася в пълна степен и за София комерс!Тук пишат хора 98% процента от които не са виждали заложна къща,те се интересуват само от цената на акциите на дадена компания и от това да спечелят пари!В което напълно ги оправдавам и им се кефя ако успяват!
ш брат ти където влезеш се оаква позицията - като почнем от Меком, през атера та стигнем до тук, където година след година резултата се влошава - мълчи си!
Че кое оакало?
Жабоци си имам от Шеста и папам-папам-папам дивидент сяка година, Атерата си я пазарувах на 2-2.1 кинта.... нищо не оакало.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар