IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Аз мисля - цените на привилегированите и простите акции ще се усреднят.
    Ако бъде изплатена и облизвационната емисия: тогава ще остава свободна печалба за дивидент и по простите акции.

Ще си запазя - имам доверието на компанията, на г-н Вачев и на Ирен.
    То хубаво ще запазиш, ама с тия постоянно понижаващи се печалби не знам след година две дали ще остане въобще нещо за разпределяне. И аз се чудя от сега какво да правя, имам доволно количество привилегировани и облигации. За съжаление компанията не върви на добре !

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Какво ще правим като го конвертираме привилегированите акции? Тази година е последната с дивидент по тях...
      Аз мисля - цените на привилегированите и простите акции ще се усреднят.
      Ако бъде изплатена и облизвационната емисия: тогава ще остава свободна печалба за дивидент и по простите акции.

Ще си запазя - имам доверието на компанията, на г-н Вачев и на Ирен.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Естествено че могат, въпросът е дали ще искат. Ако искат да пускат нова емисия акции ще го правят, а в противен случай? А честно казано нямат причина да пускат...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Да, и компанията се развива толкова добре, че ще си правят обратните изкупувания на П/Е 20
          На колкото искат ще си ги направят - виж колко акционери са, няма ояден акционер с над 50%, на практика може да си ги защитават

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
            глупости. Обикновените са много повече в момента, а и има обратни изкупувания
            Да, и компанията се развива толкова добре, че ще си правят обратните изкупувания на П/Е 20

Коментар

.... Тази година е последната с дивидент по тях...
              Тази година не е последния дивидент. Има още невзети 2 дивидента
              Тази година се взима дивидента от 2014-та. Оса е лятото обикновено.
              Догодина (2016) се взима дивидента за 2015

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Ще ги продавате като обикновени по 2-3 лв.
                глупости. Обикновените са много повече в момента, а и има обратни изкупувания

Коментар

Какво ще правим като го конвертираме привилегированите акции? Тази година е последната с дивидент по тях...
                  Ще ги продавате като обикновени по 2-3 лв.

Коментар

• Какво ще правим като го конвертираме привилегированите акции? Тази година е последната с дивидент по тях...
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Хора - утре ще пъкне някой в криптата ли - нали има сборище?
                      Няма да ходим, че ни е далече ! Но пък ти, ако има нещо ще ни информираш !

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                        Импе ти видя ли каква е целта на занятието или си се затъжил за шефката?
                        А, домашни работи, нищо важно - днес също минах оттам, защото имах делова среща на стотина метра от любимата ни Крипта.

Коментар

Хора - утре ще пъкне някой в криптата ли - нали има сборище?
                          Импе ти видя ли каква е целта на занятието или си се затъжил за шефката?

Коментар

• Хора - утре ще пъкне някой в криптата ли - нали има сборище?

Коментар

• иха облигациите над номинал и сега какво да го правим кеша

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                                моите ги няма още. каролци нищо не са превели. но е странно че имате преводи, нали бяха обявили че плащането ще бъде на 13-ти.
                                Е, така е – Господарите на Жабокът обичат такива изненадки.

Коментар

Working...
                                X