Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКакво ще правим като го конвертираме привилегированите акции? Тази година е последната с дивидент по тях...
Ако бъде изплатена и облизвационната емисия: тогава ще остава свободна печалба за дивидент и по простите акции.
Ще си запазя - имам доверието на компанията, на г-н Вачев и на Ирен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДа, и компанията се развива толкова добре, че ще си правят обратните изкупувания на П/Е 20
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеглупости. Обикновените са много повече в момента, а и има обратни изкупувания
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение.... Тази година е последната с дивидент по тях...
Тази година се взима дивидента от 2014-та. Оса е лятото обикновено.
Догодина (2016) се взима дивидента за 2015
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЩе ги продавате като обикновени по 2-3 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКакво ще правим като го конвертираме привилегированите акции? Тази година е последната с дивидент по тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХора - утре ще пъкне някой в криптата ли - нали има сборище?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеИмпе ти видя ли каква е целта на занятието или си се затъжил за шефката?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХора - утре ще пъкне някой в криптата ли - нали има сборище?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениемоите ги няма още. каролци нищо не са превели. но е странно че имате преводи, нали бяха обявили че плащането ще бъде на 13-ти.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар