Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Last edited by MrSi; 11.01.2016, 12:50.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИмпе ,май нещо не си разбрал ?
Виж колегата какво пише "да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД."
За мен по скоро новите акции ще са около 500 000 бр. с емисионна цена 8- 10лв.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе: в сайтът си са турили дори моето интервю, ама за сборището още не са написали
До 5 000 000 привилегировани акции, както и обратно изкупуване на сегашните акции с едно или няколко търгови предложения.
Виж колегата какво пише "да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД."
За мен по скоро новите акции ще са около 500 000 бр. с емисионна цена 8- 10лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеЛично предположение, цифрите така ги напаснах, както според мен биха набрали пълната сума от 5 млн., "Параметрите ще се определят от СД".))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеToва пише ли го в поканата или ти го измисли ?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАми май минаха няколко пакета вече
Преди малко дадох поръчка на 4,799 за да видя какво ще стане - Нахраниха ме яко на 3-та секунда.
Явно продавача има още (не е препоръка) ама на 4.5 май ще ги даде(Не е препоръка)
Вдигате оборота ?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеПоканата за събранието е публикувана в ТР, в x3news я няма. Ще се проведе на 16.02.2016 г.
Основните точки обхващат издаване на нова емисия привилегировани акции, като искат да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД.
Друго по - интересно е вземане на решение за търгово предложение към акционерите в размер до 2 000 000 лв. рамките на 24 месеца от ОСА. Пускат нови, а продължават с обратните, предполагам целта е защита цената на акцията.
Емисия от 1 000 000 бр. X 5 лв. с 10% гарантиран дивидент за 10 години би била интересна за пазара, ще следим какво ще решат.
Коментар
-
Поканата за събранието е публикувана в ТР, в x3news я няма. Ще се проведе на 16.02.2016 г.
Основните точки обхващат издаване на нова емисия привилегировани акции, като искат да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД.
Друго по - интересно е вземане на решение за търгово предложение към акционерите в размер до 2 000 000 лв. рамките на 24 месеца от ОСА. Пускат нови, а продължават с обратните, предполагам целта е защита цената на акцията.
Емисия от 1 000 000 бр. X 5 лв. с 10% гарантиран дивидент за 10 години би била интересна за пазара, ще следим какво ще решат.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНали казах, че и аз нямам картичка - може би пратили само на тия, дето им знаят адресите...
е, ще изчакаме добрите новини да дойдат и до нас.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениехм, и аз нямам картичка, не говори добре това, подали са на импа. защото го познават и им прави реклама. а моите картони бяха повече от неговите.))))))
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениехаха аз нямам картичка, може би събранието е тайно и са изпратили на избрани))))))
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар