IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Kакви ги вършите тук?
    Вдигате оборота ?
    Здравей. Отговорът е НЕ. Нарочно купих на тази цена за да споделя с колегите. Верно че се набутах с 30 лева , но това е цената която плащам за да предоставя повече инфо която да споделя относно акцията
    Last edited by MrSi; 11.01.2016, 12:50.
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Импе ,май нещо не си разбрал ?
      Виж колегата какво пише "да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД."
      За мен по скоро новите акции ще са около 500 000 бр. с емисионна цена 8- 10лв.
      Аз го тълкувам според както рекох. Ще видим това.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Хе-хе: в сайтът си са турили дори моето интервю, ама за сборището още не са написали
        До 5 000 000 привилегировани акции, както и обратно изкупуване на сегашните акции с едно или няколко търгови предложения.
        Импе ,май нещо не си разбрал ?
        Виж колегата какво пише "да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД."
        За мен по скоро новите акции ще са около 500 000 бр. с емисионна цена 8- 10лв.

Коментар

• Хе-хе: в сайтът си са турили дори моето интервю, ама за сборището още не са написали
          До 5 000 000 привилегировани акции, както и обратно изкупуване на сегашните акции с едно или няколко търгови предложения.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
            Лично предположение, цифрите така ги напаснах, както според мен биха набрали пълната сума от 5 млн., "Параметрите ще се определят от СД".
            Ако сегашните хартии са под 5 лв, хич да не си въобразяват, че ще им стане играта за 1 мил хартии по 5 лв. Пазарът не е същия какъвто беше 2006, когато емитираха първата емисия привилегии. Много добре да си направят сметките, защото според мен не могат да предложат някакво друго развитие или атракция, освен дивидента, а минаха 10 години от първата емисия, и не само бфб, а и целия свят не е същия и ако надуват цената само, очаквайки същия успех като 2006, ще ближат рани. Жабокът от сакото на импето вече няма да е толкова атрактивен ))))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
              Toва пише ли го в поканата или ти го измисли ?
              Лично предположение, цифрите така ги напаснах, както според мен биха набрали пълната сума от 5 млн., "Параметрите ще се определят от СД".
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                Ами май минаха няколко пакета вече
                Преди малко дадох поръчка на 4,799 за да видя какво ще стане - Нахраниха ме яко на 3-та секунда.
                Явно продавача има още (не е препоръка) ама на 4.5 май ще ги даде(Не е препоръка)
                Kакви ги вършите тук?
                Вдигате оборота ?
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                  Поканата за събранието е публикувана в ТР, в x3news я няма. Ще се проведе на 16.02.2016 г.

Основните точки обхващат издаване на нова емисия привилегировани акции, като искат да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД.

Друго по - интересно е вземане на решение за търгово предложение към акционерите в размер до 2 000 000 лв. рамките на 24 месеца от ОСА. Пускат нови, а продължават с обратните, предполагам целта е защита цената на акцията.

Емисия от 1 000 000 бр. X 5 лв. с 10% гарантиран дивидент за 10 години би била интересна за пазара, ще следим какво ще решат.
                  Toва пише ли го в поканата или ти го измисли ?

Коментар

• Поканата за събранието е публикувана в ТР, в x3news я няма. Ще се проведе на 16.02.2016 г.

Основните точки обхващат издаване на нова емисия привилегировани акции, като искат да наберат до 5 млн. лв. с номинал от 1 лв. Параметрите ще се определят от СД.

Друго по - интересно е вземане на решение за търгово предложение към акционерите в размер до 2 000 000 лв. рамките на 24 месеца от ОСА. Пускат нови, а продължават с обратните, предполагам целта е защита цената на акцията.

Емисия от 1 000 000 бр. X 5 лв. с 10% гарантиран дивидент за 10 години би била интересна за пазара, ще следим какво ще решат.
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Нали казах, че и аз нямам картичка - може би пратили само на тия, дето им знаят адресите...
                      о извинявай импи, не съм прочело добре,
                      е, ще изчакаме добрите новини да дойдат и до нас.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        хм, и аз нямам картичка, не говори добре това, подали са на импа. защото го познават и им прави реклама. а моите картони бяха повече от неговите. ))))))
                        Нали казах, че и аз нямам картичка - може би пратили само на тия, дето им знаят адресите...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                          хаха аз нямам картичка, може би събранието е тайно и са изпратили на избрани
                          хм, и аз нямам картичка, защо нямам, подали са на импито. познават го, прави им реклама. а моите картони бяха повече от неговите. ))))))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Че то си има обява - в Търговския регистър, ако не се лъжа...

Коментар

• Импа нещо се е пообъркал с картичките и сборището, освен ако неговата не е специално допълнена с дата и сборище ! А иначе картичките са страхотни, да видим тази година какво ще се случи и как ще се представи компанията.

Коментар

• Картичка получих ,ама там нищо не се споменава за събиране ?
                                А за да има ОСА ,трябва да има официално публикувана обява поне 1 месец по рано.
                                Импе ,защо не звъннеш да попиташ какво става и да ни светнеш ?

Коментар

Working...
                                X