If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а имам тук един въпрос, възможно ли е да ни е...нат като ни отправят търгово на 2 кинта например и да са фанем за палците...............после емитиране на привилегии при 10 кинта емисионна например.
тогава :
1. ако откажем търговото дидидент по старите нема да видим щото привилегиите ще изяждат всичкия профит.
2. няма да има интерсе към обикновенната акция което предполага допълнително обезценяване на същата и тотал липса на ликвидност респ поне частична възвръщаемост на инвестицията.
как го виждате тоя сценарии
Що за глупост е това, как и откъде ти хрумна търгово? Не само че нямат причина, но и да не са луди, че да го правят. Та те през бума от 2006 влязоха на борсата, като предложиха 10годишните мазни дивиденти с привилегията, само и само да влязат на борсата успешно, ти вза че ги извади за 0-ла време Както и да е, нека да има и млади играчи, разбирачи, че иначе борсата замръзва
Теоретично могат но нас като ни на...ат тия след нас ще знаят че ги чака същото и няма да запишат. Нямат интерес да се ебават тъй като искат още пари да съберат.
а имам тук един въпрос, възможно ли е да ни е...нат като ни отправят търгово на 2 кинта например и да са фанем за палците...............после емитиране на привилегии при 10 кинта емисионна например.
тогава :
1. ако откажем търговото дидидент по старите нема да видим щото привилегиите ще изяждат всичкия профит.
2. няма да има интерсе към обикновенната акция което предполага допълнително обезценяване на същата и тотал липса на ликвидност респ поне частична възвръщаемост на инвестицията.
цените тука стават все по-атрактивни. Очаквам още по-атрактивни да станат и след това още по-атрактивни С тея ниски лихви по банките, на лихварите им се налага да поемат повече рискове.
Като гледам старите кучета са си тук още от началото и до сега.
Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.
Точно, ПОК "ДСК Родина" АД, ето кой специалист натиска привилегиите на всяка цена последните месеци, така е с чужди пари.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
"Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.
Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.
Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.
А какви са тия майни?
Доходът на акция е ок, има и неразпределена печалба над 4 КБ. Какво повече?
MrSi - точно Патриотите разпродават масирано през повечето време, проклетидаса.
Трейдъров - същият въпрос често задаваме при разпродажби на световните пазари. Просто има една огромна група мишкуняци, които бягат, защото са се подплашили от нещо - а и те са си такива по природа. Въобще НЕ ЧЕТАТ отчети.
Проклетидаса.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Всичко си е 6+, не знам защо са тия драми и разпродажби...
Като гледам старите кучета са си тук още от началото и до сега.
Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
"Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.
Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.
Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Нещо не ми харесва тая работа.
Ако и тук се провалим не знам
дам, съчуствам много - страшно си е когато има разпродажби точно преди отчет. но това не означава задължително, че има проблем. за справка унипак и отчета за деветмесечието
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар