IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да... Ако някой е ходил днес да сподели..
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Нещо интересно има ли?

Коментар

• Извънредно сборище на 10-ий !!!

http://www.sofiacommerce.net/news.php?news=57

Зарад законово изискуема промяна на предметът на дейност.

Аре на сборище - в приятно прохладната крипта. 12.00 - както винаги.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пастиров - не помня да сме уточнявали какви да се изкупуват всъщност...

Пипбелов - браво - добро решение.

Коментар

• Съвсем от любопитство питам...

Зааааааащо има процедура по изкупуване на обикновени акции, а не на спициалнити, които са по-еФтини и ще спестят на акционерите пари за дивиденти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Целунете Жабокът.[/COLOR][/SIZE]
              Пфууу, гнус. Не та е срам. Поне шефката да беше сложил за естетика.....

Импов, днеска реших да ти се доверя и лапнах 100 бройки заради тебе и 100 заради началничката ти.
              Все пак беше единствената акция с над 10% дивидент дето нямам.
              Ма ще те държа лично отговорен да знаеш ако другата година по туй време е пропаднала акцията под тия нива.
              За над 5.5 - ще черпя

Коментар

• Целунете Жабокът.
                Last edited by Императорът; 17.08.2012, 00:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                  Императора, по-важно е, че сумата за дивидента е малка (300к) и не е проблем да се осигурява. Ако и в Меком бяха така щеше да рипаш от радост )))
                  Ти пък, как ти мина през ума да пишеш за меком в темата на жабока, по вероятно за меком да се пише след време в темата за оцк

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                    Пропусна еднаквите числа 77бр.
                    Не-е-е - не съм земал еднакви числа - само си нагодих еднакви числа.

Коментар

• София Комерс - Заложни къщи (SOFCOM, SOFCOM2 / 6SO, 6SOA)

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Айде още малко Жабоци - ЛАП !!!
                      Пропусна еднаквите числа 77бр.

Коментар

• Айде още малко Жабоци - ЛАП !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Хъх - че то миноритари дръжат основно привилегировани акции - простите акции си ги дръжат те...
                          Императора, по-важно е, че сумата за дивидента е малка (300к) и не е проблем да се осигурява. Ако и в Меком бяха така щеше да рипаш от радост )))

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            А аз пък виждам, че управата вместо да раздава дивидент намери друг начин по който да дава но тоя път без да взимат миноритарите.
                            Хъх - че то миноритари дръжат основно привилегировани акции - простите акции си ги дръжат те...

Коментар

• Според мен мажоритарите засега са коректни. Все пак да не забравяме, че в предните години бяха раздадени доста дивиденти и за обикновените акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                                Това, което аз виждам в отчета, е увеличение от 1001 хил. лв до 1289 хил. лв, т.е 30%.
                                А аз пък виждам, че управата вместо да раздава дивидент намери друг начин по който да дава но тоя път без да взимат миноритарите.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X