IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
    а имам тук един въпрос, възможно ли е да ни е...нат като ни отправят търгово на 2 кинта например и да са фанем за палците...............после емитиране на привилегии при 10 кинта емисионна например.
    тогава :
    1. ако откажем търговото дидидент по старите нема да видим щото привилегиите ще изяждат всичкия профит.
    2. няма да има интерсе към обикновенната акция което предполага допълнително обезценяване на същата и тотал липса на ликвидност респ поне частична възвръщаемост на инвестицията.

как го виждате тоя сценарии
    Що за глупост е това, как и откъде ти хрумна търгово? Не само че нямат причина, но и да не са луди, че да го правят. Та те през бума от 2006 влязоха на борсата, като предложиха 10годишните мазни дивиденти с привилегията, само и само да влязат на борсата успешно, ти вза че ги извади за 0-ла време Както и да е, нека да има и млади играчи, разбирачи, че иначе борсата замръзва

Коментар

• Не ги знам много ,много тези...
      Имат ли заложни къщи в македония ?

Коментар

• Теоретично могат но нас като ни на...ат тия след нас ще знаят че ги чака същото и няма да запишат. Нямат интерес да се ебават тъй като искат още пари да съберат.

Коментар

• а имам тук един въпрос, възможно ли е да ни е...нат като ни отправят търгово на 2 кинта например и да са фанем за палците...............после емитиране на привилегии при 10 кинта емисионна например.
          тогава :
          1. ако откажем търговото дидидент по старите нема да видим щото привилегиите ще изяждат всичкия профит.
          2. няма да има интерсе към обикновенната акция което предполага допълнително обезценяване на същата и тотал липса на ликвидност респ поне частична възвръщаемост на инвестицията.

как го виждате тоя сценарии

Коментар

• цените тука стават все по-атрактивни. Очаквам още по-атрактивни да станат и след това още по-атрактивни С тея ниски лихви по банките, на лихварите им се налага да поемат повече рискове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              А какви са тия майни?
              "Артанес Майнинг" = "Енемона." Ако някой им е гледал отчетите и има повече инфо що за компания са, да пише.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                Като гледам старите кучета са си тук още от началото и до сега.
                Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
                Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.
                Точно, ПОК "ДСК Родина" АД, ето кой специалист натиска привилегиите на всяка цена последните месеци, така е с чужди пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                  "Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.

Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.

Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.
                  А какви са тия майни?

Доходът на акция е ок, има и неразпределена печалба над 4 КБ. Какво повече?

MrSi - точно Патриотите разпродават масирано през повечето време, проклетидаса.

Трейдъров - същият въпрос често задаваме при разпродажби на световните пазари. Просто има една огромна група мишкуняци, които бягат, защото са се подплашили от нещо - а и те са си такива по природа. Въобще НЕ ЧЕТАТ отчети.

Проклетидаса.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                    Всичко си е 6+, не знам защо са тия драми и разпродажби...
                    Като гледам старите кучета са си тук още от началото и до сега.
                    Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
                    Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Всичко си е 6+, не знам защо са тия драми и разпродажби...

Коментар

• "Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.

Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.

Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.

Коментар

• линкче
                          http://x3news.com/download/?id=302994
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                            Излезе отчета. И после как да не каже човек, че не търгува някой, който има вътрешна информация.
                            Неее, да не си помисли някой...

Коментар

• Излезе отчета. И после как да не каже човек, че не търгува някой, който има вътрешна информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                                Нещо не ми харесва тая работа.
                                Ако и тук се провалим не знам
                                дам, съчуствам много - страшно си е когато има разпродажби точно преди отчет. но това не означава задължително, че има проблем. за справка унипак и отчета за деветмесечието
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X