IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ного права изпонакупихте бе, вашите кожички - нали не ви кефеше Жабокът?

Като изпозапишете 800 000 акции, ще ми изцоцвате ного от печалбата - и по простите акции: нъцки.

Дето си викаааа, да Вием честитооо!
    ПРодавайте на 4,00 и записвайте по 5,00 , че не останахаааа !

Коментар

• Ного права изпонакупихте бе, вашите кожички - нали не ви кефеше Жабокът?

Като изпозапишете 800 000 акции, ще ми изцоцвате ного от печалбата - и по простите акции: нъцки.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
        Значи някой ще ги предложи по 3
        остай се, та това са цели 3-4 деведeнта назад и то директно в главницата!? Не го пожелавай, че троловете ще се спукат от яд ))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Цените не знае никой какви ще са, но за простите завистливи тролове се знае, че пак ще се пукат от злоба и завист.И да хейтат емисията се изпълни и пак ще има дивиденти.Честито на взелите, а на троловете по дебел,,

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            много хартии - много нещо! Какво ще ги правите толкова много?!? Ами ако никой не иска да ги купува повече по 5 лв, и дори по 4 лв???
            Значи някой ще ги предложи по 3

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              2 права една хартия
              днес 1293054 и досега 312456=1 605 510/2=802 755
              много хартии - много нещо! Какво ще ги правите толкова много?!? Ами ако никой не иска да ги купува повече по 5 лв, и дори по 4 лв???
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• 2 права една хартия
                днес 1293054 и досега 312456=1 605 510/2=802 755
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                  В крайна сметка колко права се продадоха...
                  ами виж си в платформата де, само днес са шитнати 1 293 054 права. 3 права не правеха 1 хартия? Следва да се очакват 431 018 папира новогенерирани само днес!! Според моята "книжна' класация формират множеството на кадастроните, но всеки си има очаквания
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• В крайна сметка колко права се продадоха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      И как точно ги сметна тези 3 лева.Защо не 2 или 4
                      не съм смятал нищо, че обикновенно правя грешки от непознаване на математиката, инвестирам по интуиция
                      поста беше да онагледя специално за императора, че има неизвесни и се получава малко подвеждаща реклама
                      п.с. дано да е успешна емисията за компанията, в смисъл наистина да си постигнат набелязаните цели, аз не участвам ако реша ще се включа на по-късен етап
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Аз купих 4000 права да имам и от тази артия .В моята платформа се появиха вече.

Коментар

Да попитам тогава някой да ми отговори на тези въпроси от предишно питане щото никой не си е направил труда да напише.
                          Слави, не ти се разбира добре въпроса, а още по-малко какво искаш да кажеш всъщност.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• аз не съм познавач като повечето от вас, но ми се струва, че с оглед демографските и социални особености на обществото ни и след 5г ще има "хляб" за заложните къщи... разбира се никой не може да предвиди нищо

Коментар

Няма да се включвам в престрелката , а само ще помоля да посочите 5 компании на БФБ които да последните 10 години са раздавали дивидент и цената на акциите им, емисионната е спаднала с до 40%. Не съм такъв познавач на всички затова Ви моля учтиво да посочите поне 5 такива. Само да допълня и да има сделки с акциите де да не е веднъж на месеца. Благодаря.
                              Да попитам тогава някой да ми отговори на тези въпроси от предишно питане щото никой не си е направил труда да напише.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                                Е, значи си имаме ясновидец тук. Е, радвам се за теб че поне от това си наясно.
                                За съжаление нямаме! Имаме си чарт, по-важно, че имаме числа по които е направен чарта - и после нещо като математика

Коментар

Working...
                                X