IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
    Честито и от мен....

Казано честно сега ми става още по-интересно, как ще се реашт нещата с облигациите...

На теория парите ги има ("на каса"), но ще могат ли да се извадят, без да се наруши основната дейност...
    Няма да има никакъв проблем за това. Дори и да не бе минала емисията - пак нямаше да има. Говорил за туй и с Тодор, и с Ирен.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Честито и от мен....

Казано честно сега ми става още по-интересно, как ще се реашт нещата с облигациите...

На теория парите ги има ("на каса"), но ще могат ли да се извадят, без да се наруши основната дейност...

Коментар

• Честито за успешната емисия! Дано удържи емисионната цена и след 5 години, а и над 5 лв. да е.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
          Хайде честито - 201 154 нови жабета

Подскачат-подскачат млади весели жабченца - да.

Отлично - скромен брой нови жабченца - така и за простите акции ще има добър дивидент. Най-добрият вариант - осъществен - сега ще си ги разпределя мъдро: примерно 444:444 бройки.

И още - разсъждавам си: както компанията обича да изкупува обратно акции - може след 5 години да имаме горе-долу около например да речем същият брой книжа, колкото и сега.

Коментар

• " След приключване на срока на подписката и преброяване на направените заявки за записване на привилегировани акции от увеличението на капитала на Дружеството, Изпълнителния директор констатира:
            Подадени са заявки за записване на 201,154 (двеста и една хиляди сто петдесет и четири) привилегировани акции.
            В следствие на подадените заявки, капиталът на дружеството ще бъде увеличен в размер на 201,154 (двеста и една хиляди сто петдесет и четири) лева, разделени в 201,154 привилегировани акции, с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 5.00 лв. за една акция.
            Подписката се счита за успешна. "

Коментар

• Тук е направо е затишие преди буря. Няма купувачи, няма новини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Айде, бе няма ли да излязат някакви резултати - писна ми да гадая по вътрешностите на кокошляци...
                Хайде честито - 201 154 нови жабета
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Айде, бе няма ли да излязат някакви резултати - писна ми да гадая по вътрешностите на кокошляци...

Коментар

• Много яка хартия, нали Импи?
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Утре очакваме официалните резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                        201 600 ? Баси с каква точност е направено това число. Значи няма 208 600 ... Жалко. Колкото толкова. Сега да почват да раздават кредити на желаещите остава.
                        Кое?

Просто казах, че мисля - успешно - и че се кефя. Някои хора пишат "+1", някои дори: "+10" или: "+1 К" (дявол знае какво е "К"), аз пиша: "+ 248 318" или "+118 402", или: "+201 600" и т.н. защото не обичам числата, които вие смятате за кръгли, а с моите кръгли числа мисля, че ви дразня.

Често използвам "8", "18", "38", но държа да кажа, че не съм фен на фюрерът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                          201 600 ? Баси с каква точност е направено това число. Значи няма 208 600 ... Жалко.
                          А защо е трябвало да са 208600 ?
                          Last edited by 15%; 04.08.2016, 18:32.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 201 600 ? Баси с каква точност е направено това число. Значи няма 208 600 ... Жалко. Колкото толкова. Сега да почват да раздават кредити на желаещите остава.

Коментар

• Имам чувството, че емисията успешна е.

+ 201600

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                                Нали знаеш на кого трябва да звъннеш ?
                                Хайде питай .че да кажеш и на нас
                                Иначе на 5.8 ще обявят.
                                Пак ли аз?

Хубаво: утре ако не пъкне инфо, ще питам Ирен.

Коментар

Working...
                                X