Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеХайде честито - 201 154 нови жабета
Подскачат-подскачат млади весели жабченца - да.
Отлично - скромен брой нови жабченца - така и за простите акции ще има добър дивидент. Най-добрият вариант - осъществен - сега ще си ги разпределя мъдро: примерно 444:444 бройки.
И още - разсъждавам си: както компанията обича да изкупува обратно акции - може след 5 години да имаме горе-долу около например да речем същият брой книжа, колкото и сега.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
" След приключване на срока на подписката и преброяване на направените заявки за записване на привилегировани акции от увеличението на капитала на Дружеството, Изпълнителния директор констатира:
Подадени са заявки за записване на 201,154 (двеста и една хиляди сто петдесет и четири) привилегировани акции.
В следствие на подадените заявки, капиталът на дружеството ще бъде увеличен в размер на 201,154 (двеста и една хиляди сто петдесет и четири) лева, разделени в 201,154 привилегировани акции, с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 5.00 лв. за една акция.
Подписката се счита за успешна. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде, бе няма ли да излязат някакви резултати - писна ми да гадая по вътрешностите на кокошляци...Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение201 600 ? Баси с каква точност е направено това число. Значи няма 208 600 ... Жалко. Колкото толкова. Сега да почват да раздават кредити на желаещите остава.
Просто казах, че мисля - успешно - и че се кефя. Някои хора пишат "+1", някои дори: "+10" или: "+1 К" (дявол знае какво е "К"), аз пиша: "+ 248 318" или "+118 402", или: "+201 600" и т.н. защото не обичам числата, които вие смятате за кръгли, а с моите кръгли числа мисля, че ви дразня.
Често използвам "8", "18", "38", но държа да кажа, че не съм фен на фюрерът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение201 600 ? Баси с каква точност е направено това число. Значи няма 208 600 ... Жалко.Last edited by 15%; 04.08.2016, 18:32.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНали знаеш на кого трябва да звъннеш ?
Хайде питай .че да кажеш и на нас
Иначе на 5.8 ще обявят.
Хубаво: утре ако не пъкне инфо, ще питам Ирен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар