IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ми аз съм навит, но дори и да се съберем толкова и предложим не значи, че ще бъде прието.
    Така е: но можем да предложим
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Гледам: трябва акционери с поне 5% от капиталът да внесат предложение за нова точка от дневният ред. Ако искате - да се съберем - ако можем - и да напишем предложение за целта. Дали ще сберем около 130 800 акции? Бих предложил и промяна в Уставът - относно предметът на дейност, да се добави: "Инвестиции в ценни книжа, емитирани в България и чужбина". Имам нещо напредвид, което тоже на Ирен предложих - за свободните пари, които в компанията има.
      Ми аз съм навит, но дори и да се съберем толкова и предложим не значи, че ще бъде прието.

Коментар

Импе я кажи ти като по вътрешен по позицията ние с обикновените има ли шанс да видим дивидент тук ?

http://www.infostock.bg/infostock/co...nts/6SOP/13347
        Гледам: трябва акционери с поне 5% от капиталът да внесат предложение за нова точка от дневният ред. Ако искате - да се съберем - ако можем - и да напишем предложение за целта. Дали ще сберем около 130 800 акции? Бих предложил и промяна в Уставът - относно предметът на дейност, да се добави: "Инвестиции в ценни книжа, емитирани в България и чужбина". Имам нещо напредвид, което тоже на Ирен предложих - за свободните пари, които в компанията има.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

За разрастване в чужбина се говори от години. Румъния по много причини е най - логичният избор, ако се осъществи правилно експанзията, БГ пазара след години може да се окаже второстепенен. А човек с влашки лесно ще намерят, почти всеки роден около Дунав го говори, познавам хора, на които им е като майчин.
          Виждам стажанта го търсят в София на платен трудов стаж.
          Вероятно се работи по въпроса.
          Last edited by dao.dy.dzin; 02.02.2017, 15:11.
          Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
            Айде една добра новина поне за мен:
            София Комерс ЗК търсят стажант със задължително владеене на Румънски език.
            За разрастване в чужбина се говори от години. Румъния по много причини е най - логичният избор, ако се осъществи правилно експанзията, БГ пазара след години може да се окаже второстепенен. А човек с влашки лесно ще намерят, почти всеки роден около Дунав го говори, познавам хора, на които им е като майчин.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Айде една добра новина поне за мен:
              София Комерс ЗК търсят стажант със задължително владеене на Румънски език.
              Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Ще взема да напиша едно официално предложение до Господарите на Жабокът щом сборището наближи:
                да бъде снесен дивидент от около 0.28 кинта по простите акции, а 0.5 КБ да бъдат турени в неразпределената печалба - та заедно с другите налични средства нещо евентуално да се купи... впрочем нещо напредвид имам, не зная е ли е възможно законово.

Писах на Ирен: да видим какво ще рече
                Last edited by Императорът; 02.02.2017, 14:28.

Коментар

• Продали са и последните им останали акции от София комерс кредит груп.
                  Този път поне са ги дали по 1 лв , а не като преди 1000000 бр по 50 ст. с включени 20 ст. дивидент на акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                    колко кеш остана в Актива ?
                    (малко съм в дефицит на време да свалям отчета)
                    3378 хил.лв
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• колко кеш остана в Актива ?
                      (малко съм в дефицит на време да свалям отчета)

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
                        Като че ли имаше инфо че София Комерс Кредит Груп са се разделили с обикновенните акции , но виждам че са им налични или бъркам ?
                        Според мен не бъркаш ти.
                        При тези доста често се получават грешки - новите отчети ги правят върху старите и от немърливост или недоглеждане публикуват неверни данни.
                        Иначе според ЦД София Комерс Кредит Груп са си продали обикновените акции тук в средата на ноември..

Коментар

• Като че ли имаше инфо че София Комерс Кредит Груп са се разделили с обикновенните акции , но виждам че са им налични или бъркам ?

Коментар

Импе я кажи ти като по вътрешен по позицията ние с обикновените има ли шанс да видим дивидент тук ?

Не зная, неговата кожа.

Коментар

• 50 стинки печалба на акция като се извади привилицирования дивидент........мисля едно 30 до 50 ст. Дивидент по обикновенните може да се разпредели .....имат доста кеш и за дивидент и да извършват основна дейност

Коментар

• Импе я кажи ти като по вътрешен по позицията ние с обикновените има ли шанс да видим дивидент тук ?

Коментар

Working...
                                X