Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Гледам: трябва акционери с поне 5% от капиталът да внесат предложение за нова точка от дневният ред. Ако искате - да се съберем - ако можем - и да напишем предложение за целта. Дали ще сберем около 130 800 акции? Бих предложил и промяна в Уставът - относно предметът на дейност, да се добави: "Инвестиции в ценни книжа, емитирани в България и чужбина". Имам нещо напредвид, което тоже на Ирен предложих - за свободните пари, които в компанията има.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИмпе я кажи ти като по вътрешен по позицията ние с обикновените има ли шанс да видим дивидент тук ?
http://www.infostock.bg/infostock/co...nts/6SOP/13347Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
За разрастване в чужбина се говори от години. Румъния по много причини е най - логичният избор, ако се осъществи правилно експанзията, БГ пазара след години може да се окаже второстепенен. А човек с влашки лесно ще намерят, почти всеки роден около Дунав го говори, познавам хора, на които им е като майчин.
Вероятно се работи по въпроса.Last edited by dao.dy.dzin; 02.02.2017, 15:11.Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнениеАйде една добра новина поне за мен:
София Комерс ЗК търсят стажант със задължително владеене на Румънски език.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Ще взема да напиша едно официално предложение до Господарите на Жабокът щом сборището наближи:
да бъде снесен дивидент от около 0.28 кинта по простите акции, а 0.5 КБ да бъдат турени в неразпределената печалба - та заедно с другите налични средства нещо евентуално да се купи... впрочем нещо напредвид имам, не зная е ли е възможно законово.
Писах на Ирен: да видим какво ще речеLast edited by Императорът; 02.02.2017, 14:28.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеколко кеш остана в Актива ?
(малко съм в дефицит на време да свалям отчета)“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнениеКато че ли имаше инфо че София Комерс Кредит Груп са се разделили с обикновенните акции , но виждам че са им налични или бъркам ?
При тези доста често се получават грешки - новите отчети ги правят върху старите и от немърливост или недоглеждане публикуват неверни данни.
Иначе според ЦД София Комерс Кредит Груп са си продали обикновените акции тук в средата на ноември..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИмпе я кажи ти като по вътрешен по позицията ние с обикновените има ли шанс да видим дивидент тук ?
http://www.infostock.bg/infostock/co...nts/6SOP/13347Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импе я кажи ти като по вътрешен по позицията ние с обикновените има ли шанс да видим дивидент тук ?
http://www.infostock.bg/infostock/co...nts/6SOP/13347
Коментар
Коментар