IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз също си купих малко преди нова година за 4,65 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

По вероятно да е ПРИДОБИЛ акции ,защото по акционерната книга към датата на ОСА 2017 г. не е притежавал от прив.акции , а друго такова съобщение не е излизало оттогава.
      Мдаа, прав си. Вчера проверих статистиката за ФФ от сайта на ЦД и оттам се потвърди. ФФ намалява с точната бройка от сделката. Така че Мажо е купувал и обикновени и привилегировани.
      Весели празници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
        Малко се обърках от съобщението, пише че Т. Вачев е продал, а в уведомлението пише “придобил”....?!
        По вероятно да е ПРИДОБИЛ акции ,защото по акционерната книга към датата на ОСА 2017 г. не е притежавал от прив.акции , а друго такова съобщение не е излизало оттогава.

Коментар

• Малко се обърках от съобщението, пише че Т. Вачев е продал, а в уведомлението пише “придобил”....?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Импе, твои ли са тези 111 броя на аска при привилегиите на 4,799?
            Не, неговата кожа: някой ме пунтира
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ми - има логика: поне да видя де им е новото кантора
              Импе, твои ли са тези 111 броя на аска при привилегиите на 4,799?
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ми - има логика: поне да видя де им е новото кантора

Коментар

• Импов, трябва да ги наобиколиш за новини, а и ще видиш новите млади хубави звезди..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Здравко - още ги не зная тия каки: ако нещо искам да питам - звъня на господарката им: Ирен
                    Е точно затова те питам, защото ти на по високо ниво играеш

Коментар

• Здравко - още ги не зная тия каки: ако нещо искам да питам - звъня на господарката им: Ирен

Коментар

• Много раздут щата ,тука ,щом и такава длъжност има )) А резултатите все по-зле за малките инвеститори

Коментар

• 6SOP10 Октомври 2017 12:39

Вътрешна информация

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета

С настоящото Ви уведомявам на основание чл. 17, ал. 4, т. 13, във вр. с чл. 4, ал. 2 от Наредба № 15 от 2004 г. на КФН за воденето и съхраняването на регистрите от КФН и за подлежащите на вписване обстоятелства, че трудовият договор с Ясена Зашева Евгениева, заемаща длъжността „директор за връзки с инвеститорите“ на „СОФИЯ КОМЕРС-ЗАЛОЖНИ КЪЩИ” АД, е прекратен по взаимно съгласие. На основание чл. 116г, ал. 1, изр. 3 ЗППЦК считано от 9.10.2017 г. за нов директор за връзки с инвеститорите на Дружеството е избрана и назначена Весела Георгиева Славова. Данните за контакт на новия директор за връзки с инвеститорите са, както следва: Телефон: 0897 963 214 E-mail: office@sofcom.bg Адрес за кореспонденция: гр. София, ж.к. Манастирски ливади, ул. „Ралевица” № 74, ет. 3, офис 3.3

А бре Импе, тук защо не даваш своевременна информация а ? Какво е станало, че сменят каките, да не са намерили по убава

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Защото дивидента е на база календарни дни и съответно първата година не е пълна, тъй като емисията не е стартирала от 1 Януари.
                            Много много благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
                              Намерих дивидента на 6SOP. Много по-малко от 12% е. Някои знае ли защо?
                              Защото дивидента е на база календарни дни и съответно първата година не е пълна, тъй като емисията не е стартирала от 1 Януари.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Намерих дивидента на 6SOP. Много по-малко от 12% е. Някои знае ли защо?

Коментар

Working...
                                X