IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе,малко е това дивидентче на тоя етап бе!!! А за плантациите ти казах да ми се обадиш.Ама нейсе.Мисля ,че сбърка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
      Тогава защо по двете позиции статус и елана продават като за последно? дори не си вдигат офертите нагоре при нарастващо търсене.
      Офертите продава също се вдигаха - инак курсът щеше ли да расте?
      Това че някой продава, означава ли да не се купува? Де е проблемът на СОФКОМ? Веригата ли не се разраства, печелби ли не растат стремглаво?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И какво му е лошото, че продават?
        Всеки ход е грешен!

Коментар

• Тогава защо по двете позиции статус и елана продават като за последно? дори не си вдигат офертите нагоре при нарастващо търсене.

Коментар

• И аз реших с малкото свободен кеш да се включа днес, и успях де, при тези цифри просто е трудно да стоиш безраличен.

Коментар

• Аз и от двете емисии взех днес. Не виждам да има по-евтини акции на пазара. А гледам, че и тези 4500 обикновени на 7.10 ги взеха.

Коментар

• Да - това аз..... признавам, че за целта избягах няколко маковици... :-) Те ми бяха мъка доста време - пазарувах ги при едно голямо яхо-о-о преди години и дълго бях назад от тях... но сега ми се отплатиха...

Коментар

• Да, видяхме няколко сделки на 108 .

Коментар

• Не знам - аз преди малко си донапълних.... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                      Abe dosta si "mirisheshe", otdaleche mozeshe da se useti. Drugiat ni izbor Impe, i toj se sybudi maj.

SOFCOM- predlagane 311 akcii, dobre doshli v lipsata na predlagane.
                      Не се притеснявай за предлагането, "хитреци" да продадат ниско, винаги се намират. Такива дей-трейдъри си играят по пазара, тях ама изобщо не ги интересува фундамента на акцията. Те не могат да видят потециала-къде може да отиде тя, защото по принцип не виждат по-далеч от носа си!
                      Не е препоръка за покупка или продажба или задържане.

Коментар

• На мен ми харесват обикновените акции, купих си на 7-7.10 където цена/печалба излиза около 8 и нещо. На базата на другите балони тука може да се направи поне дабъл.

Коментар

• Abe dosta si "mirisheshe", otdaleche mozeshe da se useti. Drugiat ni izbor Impe, i toj se sybudi maj.

SOFCOM- predlagane 311 akcii, dobre doshli v lipsata na predlagane.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Събуди се това - надушиха го.

Коментар

• Niakoj ponapazaruva tuk.
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Ами напримерно защото става дума за едно и също дружество...
                                Аха разбрах.

Коментар

Working...
                                X