IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе ,ти не си ли на сбирка бе!!!И не са 500%!!Buy-16-sell-44 Така ли е!!!

Коментар

• Impe, kazi i na men nqkoq akciq da napravq 300% za 6 meseca

Коментар

• Напротив - щото продадох за целта маковици с 500% печалба.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• impe tez pari det gi vlogi tuk gi izjade inflaciqta s tozi rast

Коментар

• Софком - привилегировани.

Коментар

• Импе, ти какви имаш, SOFCOM или SOFCOM2?

Коментар

• Тук май че има едни пакети, които трябва да минат и след това отиваме на двуцифрена сума.
                Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Бе и това което осчетоводяват хич не е малко, вЕрвай ми... а и да ми снасят дивидентчето, при тая цена на акцията ми стига...

Коментар

• Vesko, ne si naiasno s niakoi polozenia, Kazina ima otdavna listnati po sveta, tova che nie tuk sme nazad v mnogo praktiki, e ochevidno iasno i ot tvoiat post.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Хехехе... такова чудо като Заложни къщи на Фондовата борса, направо ума ми не може да го побере И с какъв кураж дребни инвеститори купуват акции... Ако някой разчита, че се осчетоводяват всички приходи на една заложна къща, мноооооого жестоко се лъже.

Утре няма да се учудя, ако и някоя верига от казина или обществени перални се регистрира на борсата И със сигурност ще си пласира емисията

Коментар

• Мале-мале - яко се граби днес тази акция !!!

Коментар

• Могат ако общото събрание реши. Но при инфлация печалбите на заложните къщи могат да нараснат много здраво, защото и лихвите, по които раздават кредити ще растат.

Коментар

• а могат ли привилигерованите да получават и по-висок дивидент от фиксирания? Да речем че се развихри инфлация и след 2 години тия 0.75 лева са вече нищо?

Коментар

• Привилегированите ти носят твърд дивидент от 0.75 лева за следващите 9 години. Обикновените могат да получават и по-висок дивидент, ако събранието реши. Това е най-общо казано - първите са малко по-консервативни книжа, а вторите са по-агресивни. Практиката в чужбина показва, че горе долу разлаиката в цените трябва да е 10-15% в полза на втората емисия, но зависи от дружеството.

Коментар

• Господа, някой ще каже ли с едно изречение каква е разликата между SOFCOM и SOFCOM2, и кое е по-добре да купувам?

Коментар

Working...
                                X