Първоначално изпратено от пробата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
ТИЯ НАПРАВО МЕ УБИХА. ОБИРА Е СТАНАЛ МЕЖДУ 7 И 9.30 ЧАСА СУТРИНТА. ЕСТЕСТВЕНО НЕ МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ НАПРАВО С ВЗЛОМ, ЗАЩОТО Е СВЕТЛО ПРИМЕРНО И НЯКОЙ МОЖЕ ДА ГИ ВИДИ, И "СЛУЧАЙНО" ИМАЛО ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ В СЪСЕДСТВО. ЧЕ НАПРАВИЛИ ДУПКА В ТУХЛИТЕ МОМЧЕТАТА ПРОСТО ЕЙ ТАКА, АМА ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА НЕПРОФЕСИОНАЛНО, НАЛИ СЛУЧАЕН ОБИР,РЕШИЛИ ДА РАЗБИЯТ КАСИТЕ, А НЕ ДА ГИ ОТКЛЮЧАТ.
Коментар
-
Аланов - говориш щуротии. Софкомът ще фалира заради 300 бона ли? Друг път ще се застраховат, освен това крадците как ще постъпят со златцето? Да ти подскажа - всички в тоя бизнес (заложните къщи) комуникират помежду си - нищо чудно да сгащят и крадците и златцето.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Преекспонирах, признавам. Ама при такива новини бих купил застраховател и продал "заложни къщи". Лично мнение.
По-важното е дали ще чуем нещо от директорите по този въпрос - не оправдания, защото тях си ги има всеки (като гашите, с които всеки ден ходим на работа). А по-важното - как смятам да се борят с крадливото племе? Метални каси?
Застраховки срещи кражби - май, по-добре.
Първоначално изпратено от Боримечкатаеее, Алан - чак пък толкова! малко преекспонираш кражбата!!!
не казвам, че не е сериозен гаф, напротив - ако бях акционер (обикновените акции) бих се притеснил сериозно, но чак да кажеш, че ще фалира Софком-а?!?!?!изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Човече ти за 1лв дивидент си готов да загубиш 7лв!?
Както решиш - но ако продължат да ви крадат с това темпо бандюгите до края на годината в металните ви каси злато може и да не остане, най-вероятно, може би, не е сигурно все пак, да ... :-)
Първоначално изпратено от ИмператорътДивидентът вече гласуван е, освен това на привилегированите акции гарантиран е, така че проблем няма, да.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Ти сам казваш, че е ГОЛЯМ ГАФ липсата на застраховка!?
Да нямаш застраховка, когато иси имаш вземане даване с разни съмнителни брадясали типове е меко казанао недалновидно.
За дивидента не отричам, но май сега ще им излезе през носа на акционерите.
Първоначално изпратено от ИмператорътАха - и аз за предстоящият обир трябваше да знам половин година предварително ли?
Виж ръстът, който компанията бележи, преди да и казваш избушляк, да не говорим за най-сосното съотношение цена-дивидентче.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Императоров - излагаш се! Това да го беше проверил преди да караш хората да се набутват в тоя избушляк!! (не ме карай да ти ровя цитатите)
Първоначално изпратено от ИмператорътИ сега казват - не било застраховано имуществото... баси мозъците !!!изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар