Първоначално изпратено от Bobi75
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Оран Гутан
-
Bobi75
добре, тука SOFCOM2 ли бяха обикновените акции?!
Коментар
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от ИмператорътДивидентът вече гласуван е, освен това на привилегированите акции гарантиран е, така че проблем няма, да.
Коментар
-
X3News
Компания: София Комерс - Заложни къщи АД
Дата: 01/07/2008 13:34:47
Тип: Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти
Във връзка с обира, извършен в заложна къща в гр. Нова Загора от 30.06.2008 г. се проведе извънредно заседание на Съвета на директорите на „София Комерс-Заложни Къщи” АД ,на което се взе следното решение: Дружеството обявява парична награда за информация или съдействие, довели до връщане на откраднати вещи или парични средства в размер 50% от тяхната стойност. Наградата важи и за органите на МВР.
Моля крадците да върнат взетото имущество и да не се лакомеят за повече!
Коментар
-
Anton Chigurh
Четохте ли статията в Труд за кражбата?
Коментар
-
Айде стига глупости!
Вижте колко им беше печалбата миналата година, тази година може да е повече, имайки предвид конюктурата на пазара по цял свят, извадете стойността на откраднатото от печалбата и ще видите, че няма смисъл да си посипвате главите с пепел.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПробов - интересно ми е да обясниш как така заложните къщи разбиват семейства.
За крадените вещи - ами това и дава шанс на собствениците им да ги открият и да сгащят крадците, не смяташ ли?
Вярно е, че основни "клиенти" на заложните къщи са кафявите получовеци, които или гледат да купят нещо евтинко или, като са на зор да заложат нещо, но аз ли съм виновен или другите акционери ли, че хъхрякът е готов да си продаде и чавето за кашон ракия-менте? Щото той и ракия не може да си свари даже, труд и чалъм трябва за тая работа, по-лесно е чаве да си направи - яхваш чернокраката и готово...
Дори съветвам всички туканка - купувайте акции на Софком - така и така с данъци и осигуровки и сметки за ток хрантутите тая мръсна, крастава измет, поне чрез дивидентите да си избиете част от парите !!!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Пробов - интересно ми е да обясниш как така заложните къщи разбиват семейства.
За крадените вещи - ами това и дава шанс на собствениците им да ги открият и да сгащят крадците, не смяташ ли?
Вярно е, че основни "клиенти" на заложните къщи са кафявите получовеци, които или гледат да купят нещо евтинко или, като са на зор да заложат нещо, но аз ли съм виновен или другите акционери ли, че хъхрякът е готов да си продаде и чавето за кашон ракия-менте? Щото той и ракия не може да си свари даже, труд и чалъм трябва за тая работа, по-лесно е чаве да си направи - яхваш чернокраката и готово...
Дори съветвам всички туканка - купувайте акции на Софком - така и така с данъци и осигуровки и сметки за ток хрантутите тая мръсна, крастава измет, поне чрез дивидентите да си избиете част от парите !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар