Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Оран ГутанПървоначално изпратено от Aleeна 1,50 e най-добре. Щом другите паднаха до нивата от месец февруари, защо не и тази да отидо до 1,50. На всеки му трабва кеш и продава за да купи нещо друго.
Ииииииииииии ай стига ва Де късмет !!! На таз цена ша купа 20 к парчета само да има кой да продава Ма кат знам ква е неликвидна и мудна артия не знам такова количество как ша са събере
Коментар
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от Aleeна 1,50 e най-добре. Щом другите паднаха до нивата от месец февруари, защо не и тази да отидо до 1,50. На всеки му трабва кеш и продава за да купи нещо друго.
Коментар
-
Тая акция требе да се купува до 3 лв ако некой иска да му излязат сметките долу-горе Скъпа е за ся. Добре че се оттървах от нея навреме.Никва я нема !!! Неликвидна и бавна акция.Добър дивидент ма ако се вземе до 3 лв.Инак не ма кефи на по-голяма цена След години да мой да изкара джакпот ма не ся.Няма оборотец !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от МихаелаТук се събраха много купувачи. Очаквам изригване.
Аз я наблюдавам мноооо отдавна тая артийка ма да си кажа честно нямам намерение да влизам скоро тук.Бавно ми се струва ша расте.Иначе ако са хванем за печалбата на една артия цената би трябвало да е над 10 лв .Ма при тоз пазар и таз па ликвидност на Комерса скоро не ми се вижда ръст кой знае какъв.В дългосрочен план обаче съм съгласен.Да !!! Тук след години някой ша са направили гушка
Коментар
Коментар