И аз навит - дивидент в натура - ама в салам, не в жива свинкя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеБраво добре си решил.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз нямам против тая акция да падне и на 3.8 кинта...
Иначе - и от саламаджийницата мисля да си купя.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПривилегированите акции на Меком ще предлагат по-добра доходност от сегашната на Софкома... и мисля че скоро ще се върне на нива 4,30 - 4,50 , ако не и по ниско...
Тука здраво се манипулира цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепич ти наясно ли си въобще къде е софкома и къде е мекома или гледаш само кухи цифри и обещания...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПривилегированите акции на Меком ще предлагат по-добра доходност от сегашната на Софкома... и мисля че скоро ще се върне на нива 4,30 - 4,50 , ако не и по ниско...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПривилегированите акции на Меком ще предлагат по-добра доходност от сегашната на Софкома... и мисля че скоро ще се върне на нива 4,30 - 4,50 , ако не и по ниско...
Но Софком си предлагат доходност и в сегашно време. Като са доказали че плащат и че нямат проблеми да продължат да го правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеТущк някой доста сериозно помпа цената цената вчера и днес... Няма лошо, но може да има кървав петък...
тютова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеИ какво се оказа сега ? А дали Владо Панев точно навреме не се измъкна "по терлици " !?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар