IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз навит - дивидент в натура - ама в салам, не в жива свинкя.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      Браво добре си решил.
      Какво браво бе душко. Тепърва май е браво и брависимо, ако се усмихне мечтата на императора за 3,8 .. Не е препоръка.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Аз нямам против тая акция да падне и на 3.8 кинта...

Иначе - и от саламаджийницата мисля да си купя.
        Дивидента и в прасета да го дават нямам нищо против....
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Браво добре си решил.

Коментар

• Аз нямам против тая акция да падне и на 3.8 кинта...

Иначе - и от саламаджийницата мисля да си купя.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Привилегированите акции на Меком ще предлагат по-добра доходност от сегашната на Софкома... и мисля че скоро ще се върне на нива 4,30 - 4,50 , ако не и по ниско...
              Oбщо взето позна,само дето те оплюха.
              Тука здраво се манипулира цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                пич ти наясно ли си въобще къде е софкома и къде е мекома или гледаш само кухи цифри и обещания...
                само да те допълня - къде са цените на обикновенните на софкома/+50%/ и на мекома/-50%/

Коментар

Привилегированите акции на Меком ще предлагат по-добра доходност от сегашната на Софкома... и мисля че скоро ще се върне на нива 4,30 - 4,50 , ако не и по ниско...
                  пич ти наясно ли си въобще къде е софкома и къде е мекома или гледаш само кухи цифри и обещания...
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Но Софком си предлагат доходност и в сегашно време. Като са доказали че плащат и че нямат проблеми да продължат да го правят

Коментар

• Привилегированите акции на Меком ще предлагат по-добра доходност от сегашната на Софкома... и мисля че скоро ще се върне на нива 4,30 - 4,50 , ако не и по ниско...

Коментар

Тущк някой доста сериозно помпа цената цената вчера и днес... Няма лошо, но може да има кървав петък...
                        знаеш ли откога го чакаме този петък ма не идва и не идва
                        тю

Коментар

• Тущк някой доста сериозно помпа цената цената вчера и днес... Няма лошо, но може да има кървав петък...

Коментар

• имаме отчетче

нещата на първо четене са много прилични.

поздрави и успех

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                              И какво се оказа сега ? А дали Владо Панев точно навреме не се измъкна "по терлици " !?
                              ?

Коментар

• И какво се оказа сега ? А дали Владо Панев точно навреме не се измъкна "по терлици " !?
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X