Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от h.petrov Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой може ли да обясни защо тук обикновените акции са по-скъпи от привилегированите?тоя въпрос се пита в темата през 2-3 страници сигурно 15 пъти вече, преди 6-7 месеца и аз се изтапаних
разгледай назад мисля всеки се е изходил по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от h.petrov Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой може ли да обясни защо тук обикновените акции са по-скъпи от привилегированите?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко съдим по броят на записаните облизвации, то сумата, която годишно жабокът ще трябва да снася на собствениците на облизвации и привилегировани акции, е около 720 Б годишно - съвсем поносима.
Данедов - пръво: що ти е да излизаш?
Второ: ако в моментът пуснеш няколкостотин до няколко хиляди акции на около 5.38, мислиш, че няма да се продадат ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко съдим по броят на записаните облизвации, то сумата, която годишно жабокът ще трябва да снася на собствениците на облизвации и привилегировани акции, е около 720 Б годишно - съвсем поносима.
Второ: ако в моментът пуснеш няколкостотин до няколко хиляди акции на около 5.38, мислиш, че няма да се продадат ли?
Коментар
-
Ако съдим по броят на записаните облизвации, то сумата, която годишно жабокът ще трябва да снася на собствениците на облизвации и привилегировани акции, е около 720 Б годишно - съвсем поносима.
Второ: ако в моментът пуснеш няколкостотин до няколко хиляди акции на около 5.38, мислиш, че няма да се продадат ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого важно. Неликвиден, щото е готин и хората трудно продават. Простите акции са основно у мажоритарите, привилегированите са малко и при това ного доходни. Ще видим облизвациите - ама сигурно и те: кой докопа, трудно ще продаде.Last edited by daneda121; 24.11.2013, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеЖабока като цяло си е доста неликвиденМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТърсене и предлагане, драги. Ако някой пусне облизвации по 208.18 кинта - мислиш, че търсене няма да има ли?
Казвам им: облизвации, не само защото подражавам на Сам Уелър старши, но защото и голямо облизване ще има за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересно дали след това тези облигации ще са ликвидни. Изглежда няма да има голяма концентрация и при 12% доходност има достатъчно възможност и за капиталова печалба, особено ако лихвите по депозитите продължават да падат.
Казвам им: облизвации, не само защото подражавам на Сам Уелър старши, но защото и голямо облизване ще има за тях.Last edited by Императорът; 16.11.2013, 20:24.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИмпе ти се шегуваш ! Каква диверсификация като купуваш книги от една и съща компания !
Не шегува.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар