IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
    Честито на печелившите!P.S.Препоръки никакви нямам,а дали няма и 8 лева да стане скоро ще видим!
    Това чудо расте като технологична компания !

Коментар

• Честито на печелившите!P.S.Препоръки никакви нямам,а дали няма и 8 лева да стане скоро ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

При такива растящи печалби няма никакви причини за спад в цената на акцията !
        Мдаа. Супер е! Много благинки се готвят тук. Все пак, при текущата цена на акцията, искам да видя поне 2мил печалба (+- 5%) в края на март за първо тримесечие. Не е невъзможно, но е много висок таргет. Но и цената излетя в небесата...

Коментар

• Имаме дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
            Тук имаше прогнози за спад към 3 лв.?! Някои не вярваха, е 5 лв. ще се задържи.
            При такива растящи печалби няма никакви причини за спад в цената на акцията !

Коментар

• Тук имаше прогнози за спад към 3 лв.?! Някои не вярваха, е 5 лв. ще се задържи.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

над 40% ръст!
                Имаме неконсолидирана печалба от 64ст. на акция. Дори при сегашната цена се очертава и една много добра дивидентна доходност !

Коментар

За тези, които ги мързи

Ж. Нетна печалба за периода 5 721 3 890

Но да и не забравяме, че и консолидирания може да добави нещичко !
                  над 40% ръст!
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Именно! Човек не може да си купи нормално количество на сносна цена… ужасно е с какъв мижав обем хвърчи до небесата
                    Количества има, но никой не иска да продава ! Златен жабок не се продава !

Last edited by Zdravko74; 30.01.2025, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Добре върви. Какво да продаваш? - И цената расте, и дивидентът е добър. Навремето, като излизаха на борсата, бях скептичен към тази акция, но не съм бил прав. Даже предпочитам да не расте цената.
                      Именно! Човек не може да си купи нормално количество на сносна цена… ужасно е с какъв мижав обем хвърчи до небесата

Коментар

• Добре върви. Какво да продаваш? - И цената расте, и дивидентът е добър. Навремето, като излизаха на борсата, бях скептичен към тази акция, но не съм бил прав. Даже предпочитам да не расте цената.

Коментар

• За тези, които ги мързи

Ж. Нетна печалба за периода 5 721 3 890

Но да и не забравяме, че и консолидирания може да добави нещичко !
                          Last edited by Zdravko74; 29.01.2025, 18:58.

Коментар

При Шилето са ми около твоите, но тук са ми далеч далеч повече от споменаваните от теб бройки !
                            Е недейте да сравнявате с Шели. Тук скача със смешни обеми. Просто никой не иска да продава. Купувачите също ги няма никакви. Както скочи лесно, така и ще се приземи със смешен обем.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

А питаш ли ме мен със 1500 хартии на SLYG!Тук, ако нямаш повече от 4К бройки не го мисли толкова,винаги можеш да продадеш нагоре със стъпки от по 500 бройки!P.S.Препоръки никакви нямам разбира се само 3500 бройки хартии все още тук!
                              При Шилето са ми около твоите, но тук са ми далеч далеч повече от споменаваните от теб бройки !

Коментар

Working...
                              X