Първоначално изпратено от Slavi.13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Гледам,че катерим да видим дали ще се стигне 8.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеДали за първото шестмесечие се събраха достатъчно средства за увеличението на капитала ? До кога трябва да излезе отчетът .мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Тримесечен отчет за първо тримесечие на 2025г.
29-04-2025 17:00
Ако резултатите продължават да се подобряват би трябвало да има достатъчно !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеДали за първото шестмесечие се събраха достатъчно средства за увеличението на капитала ? До кога трябва да излезе отчетът .
29-04-2025 17:00
Ако резултатите продължават да се подобряват би трябвало да има достатъчно !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеДали за първото шестмесечие се събраха достатъчно средства за увеличението на капитала ? До кога трябва да излезе отчетът .
Коментар
-
Всичко върви по план ! Увеличението може би ще се случи след второто тримесечие защото за малко не ни достига печалба ! И по важното, че печалбата продължава да расте сериозно с 30%
Ж. Нетна печалба за периода 2-0454-2 1 647 1 266 1. Натрупана печалба (загуба) в т.ч.: 1-0451 8 709 неразпределена печалба 1-0452 8 709
София комерс-заложни къщи АД
Тримесечен консолидиран отчет за първо тримесечие на 2025г.
17:00
София комерс-заложни къщи АД представи тримесечен консолидиран отчет за Първо тримесечие на 2025г. Прикачени файлове:Декларации от отговорните лица *
Вътрешна информация *
Информация съгласно ПРИЛОЖЕНИЕ № 4 *
Допълнителна информация *
Допълнителни справки по образец на КФН в xml-формат *
Консолидиран финансов отчет по МСС *
Форми на финансови отчети, одобрени от Зам. Председателя, ръководещ Управление “Надзор на инвестиционната дейност” на Комисията за финансов надзор *
Счетоводна политика и обяснителни бележки/оповестявания към финансовия отчет *
Междинен доклад за дейността *
Last edited by Zdravko74; 28.05.2025, 17:31.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Ай Ти Еф изглежда доста по-изгоден в подобна сфера. Още е малък и неликвиден. Малко спамя, защото не откривам тема за него
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЧудя се дали в момента Ипотех не е по-изгодно за купуване от Софком.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
Вярвам в САЩ просто защото другите са много по-зле....според мен. Мисля, че Тръмп прави правилни неща още повече имайте предвид , че в екипът му има 13 милиардери. Това не са "назначени" бизнесмени като у нас, а хора определено разбиращи как се правят пари. За акцията, аз нямам намерение да продавам, но все пак това са много акции. Още повече, че някои от тук пишещите са правили "планове" за средствата от дивидент. Не знам ако сгреша ще е много добре. Дано вие сте правите....само ще ме радва това.
- 1 like
Коментар
Коментар