Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
При такива растящи печалби няма никакви причини за спад в цената на акцията !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеТук имаше прогнози за спад към 3 лв.?! Някои не вярваха, е 5 лв. ще се задържи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
над 40% ръст!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеЗа тези, които ги мързи
Ж. Нетна печалба за периода 5 721 3 890
Но да и не забравяме, че и консолидирания може да добави нещичко !мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Именно! Човек не може да си купи нормално количество на сносна цена… ужасно е с какъв мижав обем хвърчи до небесатаЗлатен жабок не се продава !
Last edited by Zdravko74; 30.01.2025, 12:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДобре върви. Какво да продаваш? - И цената расте, и дивидентът е добър. Навремето, като излизаха на борсата, бях скептичен към тази акция, но не съм бил прав. Даже предпочитам да не расте цената.
Коментар
-
Да се чуди човек защо въобще някой продава тук !
София комерс-заложни къщи АД
Тримесечен отчет за четвърто тримесечие на 2024г.
17:07
София комерс-заложни къщи АД представи тримесечен отчет за Четвърто тримесечие на 2024г. Прикачени файлове:Счетоводна политика и обяснителни бележки/оповестявания към финансовия отчет *
Междинен доклад за дейността *
Форми на финансови отчети, одобрени от Зам. Председателя, ръководещ Управление “Надзор на инвестиционната дейност” на Комисията за финансов надзор *
Информация съгласно ПРИЛОЖЕНИЕ № 4 *
Допълнителна информация *
Декларации от отговорните лица *
Вътрешна информация *
Финансов отчет по МСС *
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
При Шилето са ми около твоите, но тук са ми далеч далеч повече от споменаваните от теб бройки !
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
А питаш ли ме мен със 1500 хартии на SLYG!Тук, ако нямаш повече от 4К бройки не го мисли толкова,винаги можеш да продадеш нагоре със стъпки от по 500 бройки!P.S.Препоръки никакви нямам разбира се само 3500 бройки хартии все още тук!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар