Тук определено е мястото за новините около Химко! А тях ще ги има скоро!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
[quote="Империята"]Първоначално изпратено от CaessarЕЕЕеее,Императоре,да си жив и здрав!Не че и аз не съм изкарал нещичко и то е добре дошло,но не разчитам като основни приходи в семейния бюджет на търговията на БФБ.
Аз се кръстих по подобие на него навремето.[/quote
А,да,извинявай,неволно съм сгрешил,но не дочетох докрая името и виж какво се получи!Но,няма значение,и на теб ти желая да си жив и здрав да си ги харчиш,както и нови успехи занапред!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarХане,въпроса изобщо не е в паричките или в това какво съм спечелил и какво - загубил.Аз ако чакам на търговията на БФБ,жив съм умрял,както и всички останали участници - кобоси,всички сме тук заради тръпката.Тук въпроса с темата е принципен,не искам някой да казва по какви теми ще пишем в уж свободен форум - има си тема,която не е с обидно или унизително заглавие,откъде-накъде ще ми сменят заглавието?
"ако чакам на търговията на БФБ,жив съм умрял,както и всички останали участници".....
За няколко месеца от ХДПАТ,ВПЛОД и АРБАН съм изкарал поне 11К при вложени начално 20К....е,за вас може да са малко,но за мен си е много,много добре!
Да не говорим за 18.07.06. когато от 100 ОДЕС взети на 130 и продадени средно на 140 същия ден падна 1К направо от небето!
Коментар
-
Аз искам да се възстановят заглавията на всички теми,не само на Химко,но никой не ме подкрепя активно,защо?Като искаш да се възстанови заглавието,изчети целия ми диалог с ТЯХ в темите "До Инвестор.бг" и "Как да се изписват заглавията на темите",после си пусни нова тема със старото заглавие - нали ти казах,крадат ни темите!
Коментар
-
Хане,въпроса изобщо не е в паричките или в това какво съм спечелил и какво - загубил.Аз ако чакам на търговията на БФБ,жив съм умрял,както и всички останали участници - кобоси,всички сме тук заради тръпката.Тук въпроса с темата е принципен,не искам някой да казва по какви теми ще пишем в уж свободен форум - има си тема,която не е с обидно или унизително заглавие,откъде-накъде ще ми сменят заглавието?
Коментар
-
Утре ще ти я заключат. Споко бе пич, просто се орентирай към други акции и дано не си набутал много пари тук, ама като те гледам какъв си ревностен за тази изгубена кауза, май , май си загуби паричките, ама кат не чуваш. Просто се премири че Химко няма да го бъде. Ще стане като Старозагорския Химкомбинат - закриване. Сега и да пишеш нема кой да се излъже вече, а иначе това си е твое право, но го разбери по-добре сега, отколкото късно. И аз имам 10-на хил акции ама на 0.08ст, тъй че боли ме х...
Коментар
Коментар