IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук определено е мястото за новините около Химко! А тях ще ги има скоро!

Коментар

• [quote="Империята"]
      Първоначално изпратено от Caessar
      ЕЕЕеее,Императоре,да си жив и здрав!Не че и аз не съм изкарал нещичко и то е добре дошло,но не разчитам като основни приходи в семейния бюджет на търговията на БФБ.
      Бъркаш ме!
      Аз се кръстих по подобие на него навремето.[/quote

А,да,извинявай,неволно съм сгрешил,но не дочетох докрая името и виж какво се получи!Но,няма значение,и на теб ти желая да си жив и здрав да си ги харчиш,както и нови успехи занапред!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        ЕЕЕеее,Императоре,да си жив и здрав!Не че и аз не съм изкарал нещичко и то е добре дошло,но не разчитам като основни приходи в семейния бюджет на търговията на БФБ.
        Бъркаш ме!
        Аз се кръстих по подобие на него навремето.

Коментар

• ЕЕЕеее,Императоре,да си жив и здрав!Не че и аз не съм изкарал нещичко и то е добре дошло,но не разчитам като основни приходи в семейния бюджет на търговията на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
            Хане,въпроса изобщо не е в паричките или в това какво съм спечелил и какво - загубил.Аз ако чакам на търговията на БФБ,жив съм умрял,както и всички останали участници - кобоси,всички сме тук заради тръпката.Тук въпроса с темата е принципен,не искам някой да казва по какви теми ще пишем в уж свободен форум - има си тема,която не е с обидно или унизително заглавие,откъде-накъде ще ми сменят заглавието?
            Как можа да го кажеш?
            "ако чакам на търговията на БФБ,жив съм умрял,както и всички останали участници".....

За няколко месеца от ХДПАТ,ВПЛОД и АРБАН съм изкарал поне 11К при вложени начално 20К....е,за вас може да са малко,но за мен си е много,много добре!
            Да не говорим за 18.07.06. когато от 100 ОДЕС взети на 130 и продадени средно на 140 същия ден падна 1К направо от небето!

Коментар

• Аз искам да се възстановят заглавията на всички теми,не само на Химко,но никой не ме подкрепя активно,защо?Като искаш да се възстанови заглавието,изчети целия ми диалог с ТЯХ в темите "До Инвестор.бг" и "Как да се изписват заглавията на темите",после си пусни нова тема със старото заглавие - нали ти казах,крадат ни темите!

Коментар

• Ами само да ти кажа че и темата на моето любимо претприятие Газ - докога толкова евтино, сега е само ГАЗ и много др.примери, тъй че не само Химко е така

Коментар

• Хане,въпроса изобщо не е в паричките или в това какво съм спечелил и какво - загубил.Аз ако чакам на търговията на БФБ,жив съм умрял,както и всички останали участници - кобоси,всички сме тук заради тръпката.Тук въпроса с темата е принципен,не искам някой да казва по какви теми ще пишем в уж свободен форум - има си тема,която не е с обидно или унизително заглавие,откъде-накъде ще ми сменят заглавието?

Коментар

• Утре ще ти я заключат. Споко бе пич, просто се орентирай към други акции и дано не си набутал много пари тук, ама като те гледам какъв си ревностен за тази изгубена кауза, май , май си загуби паричките, ама кат не чуваш. Просто се премири че Химко няма да го бъде. Ще стане като Старозагорския Химкомбинат - закриване. Сега и да пишеш нема кой да се излъже вече, а иначе това си е твое право, но го разбери по-добре сега, отколкото късно. И аз имам 10-на хил акции ама на 0.08ст, тъй че боли ме х...

Коментар

• Софикс,ти ли си изтри постинга или някой ти помогна?Както и да е,знаеш,че това е тайна,която нямам намерение да издавам.

Коментар

• Химко АД (4CK / HIMKO)

Колеги,тъй като от Инвестор.бг ни откраднаха темата,като смениха заглавието и обявиха,че тя е "ОФИЦИАЛНАТА" тема за Химко,аз пускам старата тема наново,като ще пиша само в нея.Който иска да е в "ОФИЦИАЛНАТА",нека си остане там.
                      Working...
                      X