Това е,да,рискуваме с ясното съзнание,че е възможно да изгориш,но срещу това имаш възможността да направиш страхотна игра - нали?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Борсата не ми е единствения, нито пък основен източник на средства, за разлика от някой колеги. Това ми дава право и на грешки и на неразумни рискове. Купувал съм акции още през вече далечната 1991 - от някой съм печелил яко, от други съм губил - наясно съм с риска. Тръпката е важна. Пък и кинтите, който съм вкарал са смешни - поне за мен. Имаше 1 коментър, който ми беше харесал -може да се загубят 100%, но може да се спечели в пъти. Е това е да ти стиска да рискуваш, все пак моите кинти са си мои - аз си знам какмо ми е струвало за да ги спечеля и ще си ги харча както намеря за добре!
Коментар
-
Да,така е,малко дразни това неговото развалина,избушляк и т.н.,но - пак ти казвам - не го говори от злоба,а защото иска да ни предпази.Докато го разбера в началото и аз се дразнех,но сега не е така.Нищо,ние си гоним позицията и това е.Точно това,което ти казваш ме привлече към нея - как така уж е фалирало,сгромолясано,а се играят такива сериозни задкулисни игри за него,защо им е на тези да си хвърлят парите на вятъра?
Коментар
-
Със сигурност е така! Тук сме, защото се опитваме да правим кинти, а не да се дразним. Ядосах му се на Импе-то, заради назидателния тон. Следя го от известно време и никак не ми беше приятно да го слушам. Ако наистина е готин пич, може и да му се извиня някой ден, затова, че го пуснах по пързалката. Видях може би почти всички аргументи против позицията Химко, но това не ме убеди на 100 %, че няма бъдеще. Повечето повтарят като заклинание - развалина, развалина. То хубаво де, това ясно, ама обикновено гениалните неща са прости!
Няма ги контра аргументите.
Коментар
-
Да,колега Любимец 13,аз именно затова държа на заглавието на темата - то отразява най-точно и пълно нуждите на списващите по тази тема и неговата формулировка никак не е без значение - нещо,което се оказа непонятно за толкова много хора,които имаха неблагоразумието да проявят магарешки инат и администраторско невежество - но,какво да правим - навсякъде е така!
Коментар
Коментар