IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е,да,рискуваме с ясното съзнание,че е възможно да изгориш,но срещу това имаш възможността да направиш страхотна игра - нали?

Коментар

• Цезаре, във четвъртък ще сложа оферта на 3 ст. С теб съм. Химко има големи перспективи

Коментар

• Борсата не ми е единствения, нито пък основен източник на средства, за разлика от някой колеги. Това ми дава право и на грешки и на неразумни рискове. Купувал съм акции още през вече далечната 1991 - от някой съм печелил яко, от други съм губил - наясно съм с риска. Тръпката е важна. Пък и кинтите, който съм вкарал са смешни - поне за мен. Имаше 1 коментър, който ми беше харесал -може да се загубят 100%, но може да се спечели в пъти. Е това е да ти стиска да рискуваш, все пак моите кинти са си мои - аз си знам какмо ми е струвало за да ги спечеля и ще си ги харча както намеря за добре!

Коментар

• Да,но за тази игра се иска смелост,не всеки се хваща,защото риска наистина е много висок - нека не се самозалъгваме,има реален шанс да изгубим всичко,вложено на позицията от нас.

Коментар

• Скоро играта ще стане ясна. Тук има намесена и геополитика. Но имам определени очаквания, които ще споделя при определен ход на събитията. Та както го беше казал Ицето навремето - който играй - пичели, който не играй - не пичели!

Коментар

• Да,така е,малко дразни това неговото развалина,избушляк и т.н.,но - пак ти казвам - не го говори от злоба,а защото иска да ни предпази.Докато го разбера в началото и аз се дразнех,но сега не е така.Нищо,ние си гоним позицията и това е.Точно това,което ти казваш ме привлече към нея - как така уж е фалирало,сгромолясано,а се играят такива сериозни задкулисни игри за него,защо им е на тези да си хвърлят парите на вятъра?

Коментар

• Със сигурност е така! Тук сме, защото се опитваме да правим кинти, а не да се дразним. Ядосах му се на Импе-то, заради назидателния тон. Следя го от известно време и никак не ми беше приятно да го слушам. Ако наистина е готин пич, може и да му се извиня някой ден, затова, че го пуснах по пързалката. Видях може би почти всички аргументи против позицията Химко, но това не ме убеди на 100 %, че няма бъдеще. Повечето повтарят като заклинание - развалина, развалина. То хубаво де, това ясно, ама обикновено гениалните неща са прости!
                Няма ги контра аргументите.

Коментар

• О.К.,ще видиш,че само полза ще имаме от това,че се разбираме и водим конструктивен,а не деструктивен разговор.

Коментар

• Ок, ще опитам! Лесна плячка се оказа обаче - само му пуснах въдицата и веднага захапа!

Коментар

• Е,Империя,на тези цени всеки може да отдели 1000 левчета за добра инвестиция...

Коментар

• Ааа,ти затова ли...Не се връзвай така на Императора,той е готин пич,но начинът по който иска да ни предпази е малко особен...ще свикнеш,опитай се да проведеш диалог с него,ще се получи.

Коментар

• Аз съм с вас!
                          И с 15550 бр. Химко,ей-тъй за цвят!!!

Коментар

• Никифора беше Император, да!

Коментар

• Да,колега Любимец 13,аз именно затова държа на заглавието на темата - то отразява най-точно и пълно нуждите на списващите по тази тема и неговата формулировка никак не е без значение - нещо,което се оказа непонятно за толкова много хора,които имаха неблагоразумието да проявят магарешки инат и администраторско невежество - но,какво да правим - навсякъде е така!

Коментар

• Както казах одеве - ще има пир! Колеги, помните ли онова как Крума руйно вино пи от черепа на Никифора!?

Коментар

Working...
                                X