IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Оли, в класацията на кукундрелите си много напред. Генерала не може да те стигне, радвай се
    А то не знам кой е по-напред в тая класация ама вие с него даже и "Оскари" може да вземете по-просртотия,ама айде м...та ви трябва и да се бачка.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
      Eто докато го споменеш и хоп кукундела "Граки" се появява.Е гати тъпото животно си бе "Граки"!
      Оли, в класацията на кукундрелите си много напред. Генерала не може да те стигне, радвай се
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
        Пак се чудиш,а?Те на туй се казва будала.
        Eто докато го споменеш и хоп кукундела "Граки" се появява.Е гати тъпото животно си бе "Граки"!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Евалата за тази приказка, генерале. Оли трябва да ти лъска обувките и за още да моли
          Tи пък кво търсиш майка си в тази тема?Ами кръстил си се правилно,щом го четкаш тоя откачалник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
            Не е така,Oli.Според традицията,по-възрастният не иска прошка,той я дава.А по-младите като тебе,Oli,не трябва да се зъбят.
            Евалата за тази приказка, генерале. Оли трябва да ти лъска обувките и за още да моли
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от himkofob Разгледай мнение
              аз пък предлагам мародерите да влязат в ХИМКО......с резаците
              с теб съм

Коментар

• Колеги,
                аз не искам, нито призовавам да се заключи темата. Просто изразявам моето отношение към бившия комбинат "Химко". А той е като към мастадонта "Кремиковци". Нещо било в миналото, което няма да се случи в бъдеще. Но все пак, това е само мое частно мнение. И докато тук се спазва добрия тон, модераторът няма работа! Нъл тъй!!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• аз пък предлагам мародерите да влязат в ХИМКО......с резаците

Коментар

• Предлагам модераторът да заключи темата!!!
                    Стига с химко вече да не живеем в 80-се години че е толкова актоално
                    Дай да видим как ще спасим Тец Марица 3 АДнастоящ проглем

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                      Съгласен съм с Гигов.А и ако си вкарал тук поне 5 хилки като мен,въпреки че проклинам деня в който го направих,ще почустваш тръпката.(Всичко тук е загубено,колкото и да не ми се иска.)
                      супер
                      http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнение
                        Предлагам модераторът да заключи темата!!!
                        Съгласен съм с Гигов.А и ако си вкарал тук поне 5 хилки като мен,въпреки че проклинам деня в който го направих,ще почустваш тръпката.(Всичко тук е загубено,колкото и да не ми се иска.)

Коментар

Предлагам модераторът да заключи темата!!!
                          Ами тогава ТИ къде ще се вихриш?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Предлагам модераторът да заключи темата!!!

Коментар

а бе вие двамката що си не бръкнете в дивия и си го душнете...
                              Пишете за химко не за вашите комплекси
                              Тук му го прзнавам на "Граки",че е прав.Кво "Химко" бе то е свободно, като теб.Иначе и ти можеш да си го вземеш "Граки" аз жената не я сменям хубавичка си ми е.

Коментар

• а бе вие двамката що си не бръкнете в дивия и си го душнете...
                                Пишете за химко не за вашите комплекси

Коментар

Working...
                                X