IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гелям даде,тудуресте...ла-ла-ла...

Коментар

• Къде си бе Императоре наш.Давам тон."И да паднем ,и да бием..". Три- четири,осемнайсет..

Коментар

• Ааааайййддеееее,банда,УУУУРРАААА!Наздраве!

Коментар

• Мони,караш ме да се опитвам да се изчервявам.Вярно е.Ти ме разобличи.Бях много,мноого палав.Пустите му чехкини 1965-1971 год.
          в Прага ме поквариха. А бях толкова непорочно дете..
          Пък и тогава едни дълговласи Битълси ни пееха и учеха "MAKE
          LOVE, NOT WAR" Това и правехме.Любов и политика.
          Наздраве на всички с биричка..

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
            Ход-ов, беше се загубил ключа от портала на Химко-то! Вече е намерен, затова се черпим! А наздраве и на теб, цокни му 2, ха още 5, ОХА! C2H5OH!
            Ето, знаех си , че има нещо. НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Ход-ов, беше се загубил ключа от портала на Химко-то! Вече е намерен, затова се черпим! А наздраве и на теб, цокни му 2, ха още 5, ОХА! C2H5OH!

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                Абе, в тази тема май много почна да се пие? Да няма някоя радостна новина която не зная?
                Тука се пие от мъка.....

Коментар

• Еее,наздраве и от мен.На биричка съм и пържена цаца.Цаца,цаца,ама риба..
                  Утре на всички желая успех.

Коментар

• Абе, в тази тема май много почна да се пие? Да няма някоя радостна новина която не зная?

Коментар

• Императоре, извинявай за шума ,който направихме с Цезар.Не знам той ,но ако някой не ме провокира,аз вече ще блея като като вакло агъце ..Бееее...е .Бее..

Коментар

• Привет и от мен и наздраве! Чак сега успях да се прибера, много грижи напоследък. Цезар-е, преди дни писа, че в Химко-то почнали да правят памперси и явно това е привлякло ректума тук. Няма ми емотиконите, но тук би следвало да се усмихнете широко.

Коментар

• Аа,не бе,братко Императоре,изходи се неподготвен някакъв ректум,ама си е затворил плювалника - като гледамТи тази вечер - нямаш ли компания,как си с питиетата?Серена не се е вяскала насам напоследък - да не си й казал,че Химко е развалина?[img][/img]

Коментар

• Гледам туканка пак е станала дърлящина...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аааа,как ще е рано,бе,колега Фосил,в Япония вече повръщат и си бият жените...[img][/img]

Коментар

• Тук сме, ама не е ли малко рано за салата? :-)
                                Лека вечер на всички химкопритежатели.........

До утре другия спектакъл .......

Коментар

Working...
                                X