IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Caessar
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от Caessar
    Айде, добре...!
    Абе какво се чака за Химко - някакво решение ли? Супер съм ненаясно, но нали знаеш интереса ми там е ако стане, а не голям като твоя....
    Утре ще е делото във ВКС,по повод жалбата на Ид на Химко срещу решението за обявявянето на Химко в несъстоятелност...Нали се сещаш,че се оказа,че сме имали да си взимаме от братска Нигерия едни пари...
    Ааа сещам се то имали сме да вземаме ми звучи като .....абе дано стане нещо ама като не стане здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от Caessar
      Айде, добре...!
      Абе какво се чака за Химко - някакво решение ли? Супер съм ненаясно, но нали знаеш интереса ми там е ако стане, а не голям като твоя....
      Утре ще е делото във ВКС,по повод жалбата на Ид на Химко срещу решението за обявявянето на Химко в несъстоятелност...Нали се сещаш,че се оказа,че сме имали да си взимаме от братска Нигерия едни пари...

Коментар

Айде, добре...!

Коментар

• Наздраве! Утре е мача с Люксембург, така че ми се струва пак ще има повод да се почерпим или да му ударим по глътка пред телевизора!
          Настоящото не е предложение за покупка или продажба на акции, а покана за приятни емоции в утрешния ден! КаФеНе, пак ви прецаках!

Коментар

• Айде, добре...!

Коментар

• Ееее айде кат сте рекли - удрям едно малко и минавам на бира....

Коментар

• Хане,не пий от мъка,а с кеф!Наздраве - аз съм на узо...тази вечер!

Коментар

Ей,банда,тази вечер никой не вдига наздравица,бе?Айде,наздраве,не остана - утре е 11.10...дано получим хубави новини от ВКС!Пия за това!
                  И аз днес ще пийна 1-2-5 бирички, но от мъка по слабото евро....., Химко ми е последната грижа.

Коментар

• Ей,банда,тази вечер никой не вдига наздравица,бе?Айде,наздраве,не остана - утре е 11.10...дано получим хубави новини от ВКС!Пия за това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
                      Тая тема вече трябва да я преименуваме в " Тостове и наздравици"
                      ...по случай бъдещето и перспективите на Химко!

Коментар

• Тая тема вече трябва да я преименуваме в " Тостове и наздравици"

Коментар

• aide nazdrave,pite po edno i za men
                          ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• А,Лазаре,ти ме оставяш?Благодаря,на теб - също!

Коментар

• Няма страшно,Цезаре.И сам воинът е воин.Лека нощ,а утре успехи..

Коментар

• Брей,Лазаре,само с теб сме останали - наздраве!

Коментар

Working...
                                X