IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Блажени са,да,защото само те ще дочакат!

Коментар

• "А дали е така, кой ще ми каже?..." Блаженни са верующите

Коментар

• Видя ли,Хане,скоро цена от 2 лв на акция от Химко ще се струва като мечта за желаещите да се включат...

Коментар

• Те тези финансови гиганти ("мизерници") са така винаги и по всички позиции...

Коментар

• Еййййй Делта Сток търсят акции на Химко за 1.80 лв.Брех, брех.... тц, тц, тц....

Коментар

• НЕ ВСЕКИ ДЕН Е ПЕТЪК, 13. ЧЕСТИТО! НА ЧОВЕЦИТЕ - ДВОЙНИ
              УСПЕХИ , МИШКИТЕ ДА СИ СТОЯТ В КЪЩИ ! ПОВИШЕНА ОПАСТНОСТ ОТ ЧЕРНИ КОТКИ .

Коментар

• Lulu, ти да не си таен агент на КаФеНе? Да ни ръчкаш тука и да ни провокираш да снесем вътрешна информация, че да ни надупят от КаФеНе!? Искът не касае самото вземане, но вземането има отношение към основателността на иска. Щом е даден ход на делото, съдът е счел, че са налице необходимите предпоставки за разглеждане на казуса по същество, т.е. вземането е прието като доказателство за основателността на иска за отмяна обявяването в несъстоятелност.

Някак отвътре ми иде да запея:
                Високи сини планини
                в Химко пак димят комини
                и всичко е като в картина
                това е моята Родина!

Коментар

• Първоначално изпратено от lulu
                  Цезаре голям наивник си
                  разбира се че ще му дадат ход на делото, нали трябва да отхвърлят безумния иск от Нигерия.
                  Истината е на 14.12.2006г. Това чакайте.
                  Най-напред - НАЗДРАВЕ на всички -- малко късно се включвам,но бях на маса цял ден...с малко прекъсване...Та колега/колежке Лулу - да ти кажа,че имаше голяма вероятност да не се даде ход на делото и това щеше да им е много по-лесния вариант,ако искаха да съсипят Химко.Това,че жалбата е пусната и на делото е даден ход означава,че жалбата ще се разглежда ПО СЪЩЕСТВО - този момент май ти се губи - съда няма да се меси в Нигерийските вътрешн работи и да преценява дали вземането на Химко е основателно или не,а ще го приеме за такова.Дано да разбереш тънките моменти в ситуацията...

Коментар

• Абе да знам, че на 1 лв ще иде още утре съм купил 1 000 000 , ама нямам баба врачка.......

Коментар

• Това е защото ги смятам на 3 лева, Круме! Ако тогава вземе да пада Химко-то - тия от КеНеФа или КаФеНе да не могат с пръст да ме побарат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                        ...................
                        Това не е предложение за покупка или продажба. Цената на акциите може и да се понижи..................
                        Е накъде да се понижи повече на -(минус)1 или -(минус)2ст егати, айде поне ако фалира да си е на +5ст........................

Коментар

• Наздраве Кекс! Скоро 3 лева, а след 01.01 и на 3 евро отиваме.

Това не е предложение за покупка или продажба. Цената на акциите може и да се понижи. Предишна доходност не е гаранция за бъдеща такава! Ей, тия от КаФеНе трябва да ме подминат и тоя път!

Коментар

• AIDE PUF PAF KAM 3 LEVA
                            ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Lulu,не знам мъж ли си, жена ли си ,но си позволяваш квалификацйи по адрес на батко си Цезар.Не съм му адвокат ,но се пази,че ако те захапе, мнение № 13 ще ти бъде последно.
                              Бъркаш основни понятия като вземане и даване.

Коментар

• Цезаре голям наивник си
                                разбира се че ще му дадат ход на делото, нали трябва да отхвърлят безумния иск от Нигерия.
                                Истината е на 14.12.2006г. Това чакайте.

Коментар

Working...
                                X