If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИЗВИНЯВАЙТЕ..ПОВЕЧЕ ТАКА НЯМА ДА ПИША.СЪЖАЛЯВАМ ЗА ВСИЧКО. БАЦЕ ЦЕЗАРЕ ПРОСТИ.
/цезаре/, тук пиша за кеф, но ти прекрачи едно ниво с твоите заплахи, затова ще ти кажа, не ме карай да идеш откъдето си излязъл./СЪВЕТ/
Ей - ти пак ли изпълзя,бе!Откъде те изтърваха,от кой психодиспансер?И кой по дяволитне те е научил,че компютъра е играчка - не е - имаш си п..шка да си играеш - бегай бърже!
ОЙ, ОЙ...Кой ми говори за психо. Един всекидневно доказваж се малоумник. Трябва наистина да си откачалка, за да чакаш от тази позиция нещо. В началото ми бе симпатичен, но постоянните ти глупости ме дразнят.
Ей,банда,пак се навъртяхме тук,та си викам да ви предложа да ударим по едно - ей така - виртуално!Айде,наздраве,тази вечер ще тествам за първи път вишневата от юли месец!
Анонимен ли си къв си - иди те разбери! Лазар ти го каза, ама ти май не си разбрал за дълбините на канала? Що не си отвориш нова тема, в която да демонстрираш "забележителния" си ум или по-скоро липсата му? Тук е темата за Химко и разните му там миризми, зловония, диария не са по вкуса на пишещите тук!
Коментар