IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не съм я чел явно, но тука от 10-дена май повече се пие. Не че имам нещо против и аз днес ще пийна, че в неделя ми е най-депресиращия ден

Коментар

• Наздраве! Колежката Десислава в момента има други проблеми

Коментар

• Хане - наздраве - но колежката Десислава вече те изпревари с предложението.Да й искаме авторството,ако искаш?Дали ще се съгласи?

Коментар

• Тая тема май ще трябва да се преименува - ХИМКО-НАЗДРАВЕ И ПЕРСПЕКТИВИ.

Коментар

• Наздраве,Лазар още не се е обадил - да не е продал земята и горите вече и да е на Сейшелските острови?

Коментар

• Наздраве колеги!

Коментар

• Наздраве,колеги Софикс и Чочо,извинете,че се налага да се разправяме с такива навлеци,но форума е открит - с всичките му плюсове и минуси!

Коментар

• ИЗВИНЯВАЙТЕ..ПОВЕЧЕ ТАКА НЯМА ДА ПИША.СЪЖАЛЯВАМ ЗА ВСИЧКО. БАЦЕ ЦЕЗАРЕ ПРОСТИ.
                  /цезаре/, тук пиша за кеф, но ти прекрачи едно ниво с твоите заплахи, затова ще ти кажа, не ме карай да идеш откъдето си излязъл./СЪВЕТ/

Коментар

• Модераторът почива, утре ще "се погрижи"

Коментар

• Наздраве, колеги!
                      Не се дразнете на онова, той е АНОНИМЕН

Коментар

• Наздраве,колега Любимец 13!Не му обръщай внимание на Безгръбначния!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                          Ей - ти пак ли изпълзя,бе!Откъде те изтърваха,от кой психодиспансер?И кой по дяволитне те е научил,че компютъра е играчка - не е - имаш си п..шка да си играеш - бегай бърже!

ОЙ, ОЙ...Кой ми говори за психо. Един всекидневно доказваж се малоумник. Трябва наистина да си откачалка, за да чакаш от тази позиция нещо. В началото ми бе симпатичен, но постоянните ти глупости ме дразнят.

Коментар

• Ей,банда,пак се навъртяхме тук,та си викам да ви предложа да ударим по едно - ей така - виртуално!Айде,наздраве,тази вечер ще тествам за първи път вишневата от юли месец!

Коментар

• Анонимен ли си къв си - иди те разбери! Лазар ти го каза, ама ти май не си разбрал за дълбините на канала? Що не си отвориш нова тема, в която да демонстрираш "забележителния" си ум или по-скоро липсата му? Тук е темата за Химко и разните му там миризми, зловония, диария не са по вкуса на пишещите тук!

DOMESTOS - милиони /анонимни/ микроби ще измрЪт!

Великий - благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                                Това е защото ги смятам на 3 лева, Круме! Ако тогава вземе да пада Химко-то - тия от КеНеФа или КаФеНе да не могат с пръст да ме побарат!!!

А бе що не вземеш да починеш малко, много глупости изкарваш.

Коментар

Working...
                                X