IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цезар-е, едно полусериозно, полушеговито предложение имам към теб! Я да вземем ние - докато чакаме Химко-то да дръпне - да вземем да отворим ние с теб една виртуална кръчма и да обявим конкурс за най-добър тост или най-вкусна глътка! Може би идеята ми не е точно на момента, че утре е ден за размисъл - алкохола е забранен - ама я помисли, че да привлечем в темата повече съмишленици!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
      Първоначално изпратено от GALBA
      Царю,Симеоне ,пий едно с нас ,заеби пропагандата!
      Нека ,който и да е ,ма ние да сме добре!
      Болен съм и пия само чай...
      Каква беше тая твоята болест,бе Симеоне?Удари едно,после още едно - ще ти мине набързо - не се хаби с тези отровни хапчета!Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
        Царю,Симеоне ,пий едно с нас ,заеби пропагандата!
        Болен съм и пия само чай...

Коментар

• Царю,Симеоне ,пий едно с нас ,заеби пропагандата!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
            След тежката работна седмица сега и аз ще се нокаутирам

Наздраве!
            Наздраве и на теб,колега Софикс!УУУУУРРРАААААА...

Коментар

• Я - колега Любимец 13 - при мен няма такива "странични ефекти",аз си пия само от моето производство и съм о.к.Ама ти с това сладко мартини...абе - щом ти е сладко,пий си от него,пък утре ще си плащаш - наздраве!

Коментар

• След тежката работна седмица сега и аз ще се нокаутирам

Наздраве!

Коментар

• "Погледнете само...Огледаите се в тия които ви управляват и тия които напират да ви управляват.Агент Гоце,Агент Николай,Агент Бончо, вмисрисания на урина и насран склеротик Нефелчо Беронов...На фона на тая команда Волен наистина изглежда като Апостола Левски пред една сюрия поп Кръстьовци и мастити български чорбаджии от преди освобождението.Между другото и между тези които пратиха Левски на бесилката имаше българин"...Хаджи Иванчо Пенчович. Същият Хаджи Иванчо Пенчович, който подписа смъртната присъда налевски а след освобождението стана председател на инициативният комитет за изграждане на паметник на дякона Левски. И като касиер на този комитет открадна голяма част от парите събрани за паметника.

За това в неделя умната. Съдбата на България е във вашите ръце. Не я оставяйте в ръцете на съвременият Хаджи Иванчо Пенчович - Георги Първанов - агент Гоце.

Коментар

• Айде наздраве, пък ако прекалим с "горивото" колегите от Софарма-та ще ни дадат по некое хапче за главоболието!

Коментар

• Наздраве! За доброто бъдеще на компанията на двете маси!

Коментар

• Нищо,колежке,то сигурно е от радостното вълнение около новото и светло бъдеще на Химко АД - наздраве!Айде - Софармата - наздраве!

Коментар

• Наздраве ,колеги!Извинявайте ,но малко прекалих с алкохола.

Коментар

• Айде,наздраве колега Любимец 13,наздраве колеги - нашата маса поздравява вашата маса - Софарма!

Коментар

• Наздраве на компанията! Къде сте бе, колеги? Гледам, че и в темата за Софарма почнали да вдигат наздравици! А да им кажем на висок глас и задружно НАЗДРАВЕ КОЛЕГИ! За нашите и вашите бъдещи успехи!!!

Коментар

• Лазар-е, дано да не викат само бау-бау!

Коментар

Working...
                                X