Анонимният точи лиги за чевермето, ама Цезар-е, не знам на теб, ама на мен този няма да ми е приятно да го видя там - много плюе горкото!!! Такива не ме кефят!!! Айде лека ти нощ бе смахнат, ходи си лягай, тук не е за малки деца!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13Може, става. Ще разпратим покани до другите участници в темите когато искат да се похвалят за успешна сделка, да поздравят някого, да си кажат някой лаф - добре дошли! Препирните да останат по другите теми - тук само готини неща! Кво ще кажеш, а!?
Коментар
-
[quote="Цар Симеон Велики"]"Погледнете само...Огледаите се в тия които ви управляват и тия които напират да ви управляват.Агент Гоце,Агент Николай,Агент Бончо, вмисрисания на урина и насран склеротик Нефелчо Беронов...На фона на тая команда Волен наистина изглежда като Апостола Левски пред една сюрия поп Кръстьовци и мастити български чорбаджии от преди освобождението.Между другото и между тези които пратиха Левски на бесилката имаше българин"...Хаджи Иванчо Пенчович. Същият Хаджи Иванчо Пенчович, който подписа смъртната присъда налевски а след освобождението стана председател на инициативният комитет за изграждане на паметник на дякона Левски. И като касиер на този комитет открадна голяма част от парите събрани за паметника.
Уверихте ли се вече, че този "великия" е една откачалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от CaessarПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от GALBAЦарю,Симеоне ,пий едно с нас ,заеби пропагандата!
Нека ,който и да е ,ма ние да сме добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от GALBAЦарю,Симеоне ,пий едно с нас ,заеби пропагандата!
Нека ,който и да е ,ма ние да сме добре!
Коментар
Коментар