IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анонимният точи лиги за чевермето, ама Цезар-е, не знам на теб, ама на мен този няма да ми е приятно да го видя там - много плюе горкото!!! Такива не ме кефят!!! Айде лека ти нощ бе смахнат, ходи си лягай, тук не е за малки деца!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
      Може, става. Ще разпратим покани до другите участници в темите когато искат да се похвалят за успешна сделка, да поздравят някого, да си кажат някой лаф - добре дошли! Препирните да останат по другите теми - тук само готини неща! Кво ще кажеш, а!?
      Мисля,че няма да има нужда от покана - виж тук как бързо се събираме и сядаме на масата - образно казано...

Коментар

• Ааааууууу - тоз пак изпълзя!Абе момче,що не отидеш някъде другаде да тровиш,бе!Айде,докато още си говорим възпитано - виж колко други теми има - отивай там!

Коментар

• Наздраве Цезарю, наздраве на всички!

Коментар

• Може, става. Ще разпратим покани до другите участници в темите когато искат да се похвалят за успешна сделка, да поздравят някого, да си кажат някой лаф - добре дошли! Препирните да останат по другите теми - тук само готини неща! Кво ще кажеш, а!?

Коментар

• исках да кажа БОЛЕН ДА Е ПРЕЗИДЕНТ.

Коментар

• Айде стига политика тука!Всеки ще гласува за когото е решил - най-тъжното е,че се караме за глупости!Наздраве,колега Галба,наздраве,Симеоне!

Коментар

• [quote="Цар Симеон Велики"]"Погледнете само...Огледаите се в тия които ви управляват и тия които напират да ви управляват.Агент Гоце,Агент Николай,Агент Бончо, вмисрисания на урина и насран склеротик Нефелчо Беронов...На фона на тая команда Волен наистина изглежда като Апостола Левски пред една сюрия поп Кръстьовци и мастити български чорбаджии от преди освобождението.Между другото и между тези които пратиха Левски на бесилката имаше българин"...Хаджи Иванчо Пенчович. Същият Хаджи Иванчо Пенчович, който подписа смъртната присъда налевски а след освобождението стана председател на инициативният комитет за изграждане на паметник на дякона Левски. И като касиер на този комитет открадна голяма част от парите събрани за паметника.

Уверихте ли се вече, че този "великия" е една откачалка.

Коментар

• Лелее, как ти щукна тази идея Цезаре за виртуалната кръчма СУПЕР ИДЕЯ- лафове, пиене, пияни жени, адееееееее........ ! :-))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                      Първоначално изпратено от Caessar
                      Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                      Първоначално изпратено от GALBA
                      Царю,Симеоне ,пий едно с нас ,заеби пропагандата!
                      Нека ,който и да е ,ма ние да сме добре!
                      Болен съм и пия само чай...
                      Каква беше тая твоята болест,бе Симеоне?Удари едно,после още едно - ще ти мине набързо - не се хаби с тези отровни хапчета!Наздраве!
                      То и на мен ми писна от чай и антибиотици и ми идва да взема да се напия до умопомрачаване пък каквото ще да става ама нали в неделя има избори...
                      А,БЕ Я СЕ НАПИЙ ,ЧЕ ДА НЕ ГЛАСУВАШ, НЕ МИ СЕ ИСКА ВОЛЕН ДА Е ПРЕЗИДЕНТ

Коментар

• Ами - не,но така ми щукна - не знам защо.Ако искаш - в понеделник?

Коментар

• Защо пък точно другия петък, да нямаш нещо предвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                            Първоначално изпратено от GALBA
                            Царю,Симеоне ,пий едно с нас ,заеби пропагандата!
                            Нека ,който и да е ,ма ние да сме добре!
                            Болен съм и пия само чай...
                            Каква беше тая твоята болест,бе Симеоне?Удари едно,после още едно - ще ти мине набързо - не се хаби с тези отровни хапчета!Наздраве!
                            То и на мен ми писна от чай и антибиотици и ми идва да взема да се напия до умопомрачаване пък каквото ще да става ама нали в неделя има избори...

Коментар

• Ами - супер е - ще отворим нова тема и ще я кръстим Виртуална кръчма.Но ти предлагам да е другия петък - съгласен?

Коментар

• Нищо бе, НАЗДРАВЕ и оздравявай, че имаме работа по борсите,само там отсъствие да не ни пишат!

Коментар

Working...
                                X